Бой в центъра на Враца завърши със смърт
Модератор: Общи модератори
- PolandBall
- младши ентусиаст
-
- Кара: Carless
- Мечтае да кара: Всичкото ///M
Re: Бой в центъра на Враца завърши със смърт
randity написа:Много сте ми интересни тия къде имате пистолети. Пистолет като го вадиш или стреляш или не го вадиш. К'во, утре ще те засече някой, ще ти чукне огледалото и бум в главата. Я се стегнете, че верно много са ви дошли филмите вече. В нета са ви големи топките, ама на пътя съм убеден, че няма да го извадите тоя пистолет. Пък и като извадиш газовия и ония другия извади бойния, е тогава искам да ви гледам сеира.
Представи си какво ще стане ако приемат втората поправка от американската конституция тука....за един месец сами ще се избием като кучета!

Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Murd3rWorship написа: Олигофренска нация сме си.
Е това е проблема...
Murd3rWorship написа:randity написа:Много сте ми интересни тия къде имате пистолети. Пистолет като го вадиш или стреляш или не го вадиш. К'во, утре ще те засече някой, ще ти чукне огледалото и бум в главата. Я се стегнете, че верно много са ви дошли филмите вече. В нета са ви големи топките, ама на пътя съм убеден, че няма да го извадите тоя пистолет. Пък и като извадиш газовия и ония другия извади бойния, е тогава искам да ви гледам сеира.
Представи си какво ще стане ако приемат втората поправка от американската конституция тука....за един месец сами ще се избием като кучета!Олигофренска нация сме си.
Няма да се избиеме си мисля. Ще има няколко екшъна докато хората много бързо разберат, че ти може да имаш оръжие ама оня отсреща и той може да има и започнеш да си натискаш парцалите и да се замисляш преди да скочиш. Не случайно са казали, че въоръженото общество е учитиво общество

За Америка аз например знам, че никога не бих "почнал първи", но ако ме завлече някаква ситуация и ме е страх за живота ми и този на мойте близки- пистолета излиза от кобура и се стреля на месо. Има и друг принцип - че които си е заслужил да го застреляш веднъж си струва да изпразниш пълнителя в него. Така че има едно усещане сред населението, че този които прояви физическа агресивност първи - няма пощада за него. В Америка никога не се стреля да се рани. Стреля се винаги с цел убиване. По тази причина генерално населението е кротко и неагресивно в ежедневния живот.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Решено е, пистолет ще да е. Понеже отговорът ми за бокса остана незабелязан, ще го повторя пак. Според мен, ако момчето нямаше бокс в себе си, който да му придаде супер сили, нямаше да слезе от колата и всичко щеше да се размине с псувни. Приятелка му да беше направила няколко снимки на тея бабаити, после в районното, показваш и колата и евентуално стигаме до дело. Има и свидетел. Според мен цялата работа е да се направиш на мъж.
alx написа: ... По тази причина генерално населението е кротко и неагресивно в ежедневния живот.
Искаш да кажеш, че населението на САЩ е кротко и неагресивно като цяло спрямо например нашето или примерно на Острова, Франция, Китай или другите държави където оръжието не е повсеместна мания? Казваш друго си е да знаеш, че като си пратиш детето на училище е вероятно някой съученик да си носи пистолет, защото за никой не е тайна колко лесно се намира оръжие на черно в САЩ по простата причина, че пазара е залят от такова и винаги има хора готови да го продадат на черно?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- c04
- Кръстникът
-
dextuar написа:Решено е, пистолет ще да е. Понеже отговорът ми за бокса остана незабелязан, ще го повторя пак. Според мен, ако момчето нямаше бокс в себе си, който да му придаде супер сили, нямаше да слезе от колата и всичко щеше да се размине с псувни. Приятелка му да беше направила няколко снимки на тея бабаити, после в районното, показваш и колата и евентуално стигаме до дело. Има и свидетел. Според мен цялата работа е да се направиш на мъж.
Аз се чудя ако русокоската не беше с него в колата, дали пак щеше да стане така...
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
c04 написа:dextuar написа:Решено е, пистолет ще да е. Понеже отговорът ми за бокса остана незабелязан, ще го повторя пак. Според мен, ако момчето нямаше бокс в себе си, който да му придаде супер сили, нямаше да слезе от колата и всичко щеше да се размине с псувни. Приятелка му да беше направила няколко снимки на тея бабаити, после в районното, показваш и колата и евентуално стигаме до дело. Има и свидетел. Според мен цялата работа е да се направиш на мъж.
Аз се чудя ако русокоската не беше с него в колата, дали пак щеше да стане така...
Според мен нямаше да стане. Но то пък няма как да не е била с него в колата. Млад, моторизиран младеж с някой лев в джоба и бушуващи хормони няма как нито той нито тя да си помислят дори за миг да не са заедно някъде, било то на разходки с каляската или другаде.
http://front.bg/bulgaria/society/pogreb ... al-kovcheg
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
efren написа:alx написа: ... По тази причина генерално населението е кротко и неагресивно в ежедневния живот.
Искаш да кажеш, че населението на САЩ е кротко и неагресивно като цяло спрямо например нашето или примерно на Острова, Франция, Китай или другите държави където оръжието не е повсеместна мания? Казваш друго си е да знаеш, че като си пратиш детето на училище е вероятно някой съученик да си носи пистолет, защото за никой не е тайна колко лесно се намира оръжие на черно в САЩ по простата причина, че пазара е залят от такова и винаги има хора готови да го продадат на черно?
То защото тука е много трудно да си намериш на черно..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- c04
- Кръстникът
-
Аз не мисля, че е имал кой знае какви пари... както някой беше написал...аудито беше обявено за 2000 и нещо, на газ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
и класическото "без прехвърляне"
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Много глупав е израза "пистолет се вади само за да се стреля"...Колко от нас ще смеят да нападнат човек с изваден пистолет, с презумцията, че за едно огледало няма да стреля? Аз лично не бих, освен ако не съм пиян, за това 2-ра година не пия 

Без страх, без спирачка!
Пистолет се вади, за да респектира и възпре гнева/яростта..
Аз също имам, но самата мисъл, че е в колата ме възпира дори и при словесни нападки да го вадя, защото не е уместно..и така трябва да е освен в случаите, когато е нужна неизбежна отбрана.
Дори и да си виновен нищо не ти дава право да заплашваш отсрещният човек, но ако ситуцията е на "живот и смърт" - вади, за да респектираш/прекратиш/неутрализираш по нататъшните действия.
Един мъдър човек преди време, няма да споменавам имена, каза :
Защитата трябва да съответства на нападението
Аз също имам, но самата мисъл, че е в колата ме възпира дори и при словесни нападки да го вадя, защото не е уместно..и така трябва да е освен в случаите, когато е нужна неизбежна отбрана.
Дори и да си виновен нищо не ти дава право да заплашваш отсрещният човек, но ако ситуцията е на "живот и смърт" - вади, за да респектираш/прекратиш/неутрализираш по нататъшните действия.
Един мъдър човек преди време, няма да споменавам имена, каза :
Защитата трябва да съответства на нападението

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:Murd3rWorship написа:randity написа:Много сте ми интересни тия къде имате пистолети. Пистолет като го вадиш или стреляш или не го вадиш. К'во, утре ще те засече някой, ще ти чукне огледалото и бум в главата. Я се стегнете, че верно много са ви дошли филмите вече. В нета са ви големи топките, ама на пътя съм убеден, че няма да го извадите тоя пистолет. Пък и като извадиш газовия и ония другия извади бойния, е тогава искам да ви гледам сеира.
Представи си какво ще стане ако приемат втората поправка от американската конституция тука....за един месец сами ще се избием като кучета!Олигофренска нация сме си.
Няма да се избиеме си мисля. Ще има няколко екшъна докато хората много бързо разберат, че ти може да имаш оръжие ама оня отсреща и той може да има и започнеш да си натискаш парцалите и да се замисляш преди да скочиш. Не случайно са казали, че въоръженото общество е учитиво обществоособено ако законите за самозащита се променят правилно.
За Америка аз например знам, че никога не бих "почнал първи", но ако ме завлече някаква ситуация и ме е страх за живота ми и този на мойте близки- пистолета излиза от кобура и се стреля на месо. Има и друг принцип - че които си е заслужил да го застреляш веднъж си струва да изпразниш пълнителя в него. Така че има едно усещане сред населението, че този които прояви физическа агресивност първи - няма пощада за него. В Америка никога не се стреля да се рани. Стреля се винаги с цел убиване. По тази причина генерално населението е кротко и неагресивно в ежедневния живот.
Винаги казваш интересни неща и винаги чета постовете с кеф. За първи път не съм съгласен с тезата ти или поне в нея има противоречие.
Не знам колко са кротки и неагресивни местните, но са първи в света по умрели хора сред развитите държави с 5 на 100к, като само до преди няколко години % е бил доста по-висок. (Понеже стрелят за да убият, може и за това да има повече умрели..)
Та малко издиша тезата ти.
Едно е сигурно, ако утре разрешат оръжие в Бг, убийствата ще скочат 2-3 пъти поне!
- c04
- Кръстникът
-
MatriX_Fucked написа:Много глупав е израза "пистолет се вади само за да се стреля"...Колко от нас ще смеят да нападнат човек с изваден пистолет, с презумцията, че за едно огледало няма да стреля? Аз лично не бих, освен ако не съм пиян, за това 2-ра година не пия
Много вярно... И все пак остава въпросът, ако все пак те нападне какво правиш...
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Пистолет се вади главно за да се стреля, щото да респектираш не е работа и не се знае на какъв рецидивист-психопат ще попаднеш. Един лек пример: има видеа в тубата компилации за брутални намушквания с нож на един или пвоече хора. Има и видеа от тях които са на тема кое е по-ефективно от близо дали нож или пистолет и случая е с един гард в мол или нещо подобно вижда нападател с нож на няколко крачки от него с изваден нож и не помня вече дали е наръгал някой. Та тоя гард докато се опитва да извади пистолета и да респектира ножаря оня прелита буквално разтоянието от няколко крачки и намушква до смърт гарда. Със сигурност има и други случаи където завършват фатално за пистолетаджии които се решили да респектират. Ако си на достатъчно разтояние от хората може да респектираш, но ако са на близка дистанция и ти решиш да го вадиш големия не се знае отсрещния колко има връзка с главния мозък и ти докато го извадиш, па докато му вкараш патрон в цевта и пуснеш предпазителя охооо умрял си. С револверите е горе-долу същото щото на курса за безопасно боравене с огнестрелно оръжие те учат да оставяш първия слот на барабана без патрон щото револверите нямат предпазител и да не стане сакатлък. КНО-то по принцип е нож с 1000 остриета. Особено в България, където законите са направени така да се страхуваш да си защитиш живота. Даже да си бил в неизбежна самоотбрана и си бил прав, то ето вижте медиите като насочат общественото мнение в една посока и могат да те изкарат от невинен в най-виновният човек на Земята. Ако толкова искаш да гърмиш някой вземаш си пистолет на черно с изтрити номера, слагаш ръкавиците, гърмиш лошия на място без свидетели и си готов.
МЕЖДУ ДРУГОТО: Експертизата показа: Причината за смъртта на Тодор е заболяване!
По тялото на Тодор наистина има 28 точковидни охлузвания от лявата страна, по-голяма част, от които са получени при падането на замята
http://front.bg/bulgaria/syd/ekspertiza ... aboljavane
Хайде сега всички телевизии и медии и всички овце олигофренизирани с промити мозъци, които крещяха като малоумни за смъртно наказание без да помислят малко да си направят сепуко.
МЕЖДУ ДРУГОТО: Експертизата показа: Причината за смъртта на Тодор е заболяване!
По тялото на Тодор наистина има 28 точковидни охлузвания от лявата страна, по-голяма част, от които са получени при падането на замята
http://front.bg/bulgaria/syd/ekspertiza ... aboljavane
Хайде сега всички телевизии и медии и всички овце олигофренизирани с промити мозъци, които крещяха като малоумни за смъртно наказание без да помислят малко да си направят сепуко.