СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Lenco » 21 Фев 2026, 22:14

Еб@си как ми вдигнаха кръвното тия олигофрени, те сайта си не могат да подържат, ние бонус-малус чакаме.
Сега пробвах една служебна на ОЗК, и тя няма ГО :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 21 Фев 2026, 22:20

ivanski_2 написа:Някой наясно ли е какви са изискванията покрай ремонтите в София в жилищни кооперации, има ли някои институции които мога да сезирам за единия симпатяга, комшията ми който ремонтира вече година и половина 55кв апартамент и го прави и събота и когато си иска, има ли някакви допустими нива на шум при къртене и тнт или освен 112 няма какво да се направи ?

С такива май с добро не може да се разбереш.
Взимаш едно солидно парче бетон и един къртач и почваш да къртиш, когато той почива. :ok:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 21 Фев 2026, 23:00

Това са половинчати ррешения , най добре го издебваш като слезе в мазето за кисело зеле и се разбирате като мъже :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 21 Фев 2026, 23:05

И при мен е така, нула от седем :mhihi: Тези са еб. си ч. иите... :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: Hybrid

Мнение от flokeys5 » 21 Фев 2026, 23:56

Колеги, имате ли опити с некоректни наематели? Преди 3 месеца наемател напусна мой имот след изтичане на договора. Като цяло си плащаше наема чинно, обаче често имаше забавяне в битовите сметки. При напускането ми каза, че е платил всичко и след кратък оглед му върнах депозита. Обаче явно в бързането съм пропуснал да проверя фактурата за тока, която се оказа, че не е покрил за последния месец... Платих я естествено и после му писах да го уведомя и да го помоля да ми възстанови сумата, тъй като е за период, в който той последно е живял там (без 5 дни буквално, в които нямаше никой в жилището).
Не ми отговори, пробвах да му звъня, също не ми вдига, писах му пак, но без резултат. Наясно съм, че договорът е изтекъл и вероятно нямам какво да му изискам законово, но все пак реших да се допитам и тук, ако имате идеи :help:
Парите не са много (около 150 евро), но не смятам, че е редно да му ги оставям така :dunno:

Предишна

Назад към Извън Темата