СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Jordana » 17 Сеп 2026, 19:54

Човека владее 2 чужди езика :mhihi: , руски английски и пак сте недоволни . Ако искате да върнем оня полиглота от Банкя ... :roll:
https://www.facebook.com/SpasiVarna/vid ... 015263188/
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Сеп 2026, 22:41

b_u_b_o написа:
ildivvy написа:Е, думата не е руска... Просто се ползва рядко в днешно време!

Ми уж да ама не баш. Дори да приемем, че не е русизъм, ами е много добре забравена старославянска дума. Думата с масово използване в българския с това значение е "спретнат". Но пилота решава(или така си му идва от вътре) да използва тази която е 1:1 с руската. Избора на този конкретен израз е много показателен, но всеки може да си го тълкува за себе си.

Какво да го тълкува, Шрек винаги е бил уонаби матрьошка, но западните господари не му разрешават да си разкрие напълнонорисърастията. Които са ясни и за кьорав кон. Дано не разбере по трудния начин, че точно на тези два стана няма как да тъче едновременно, понеже пак ще е за наша сметка.

А пък ти днес пак беше мноооооого прав. :mhihi: Само не знам, явно аз не ги разбирам тия "шеги". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Абе как мислиш, аз ей така мога ли да сложа два пищова, да влезна в банка, да се разгърмя, да кажа давайте парите, да взема два чувала и излизайки навън АКО отпред ме чакат ченгета да стана и заявя "абе вие от майтап не разбирате ли"? :ahah:
Имам едни познат ей така той пък много обича да отбелязва някакви неща за другите хора на майтап, все на майтап го казва и откровено вече толкова е изгубил границата, че отива на оная поговорка "добре, че е майтапа за да си кажем истината". Всъщност която поговорка(или израз)никога не съм я харесвал защото ми звучи слабохарактерна.

Но браво на теб още веднъж.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d

Мнение от stean » 17 Сеп 2026, 23:24

Jordana написа:Човека владее 2 чужди езика :mhihi: , руски английски и пак сте недоволни .

Да, владее 2 чужди езика - български и английски...
И като ги смеси, излиза невнятно контранастУпление, изречено в опрятен костюм :D

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 18 Сеп 2026, 3:10

Не знам, къде да го сложа, затова ще го пейстна тук. Понеже Енигмата непрекъснато хвали парашутистите и вечно повтаря "Идете в армията, ще видите Свят!", ето какво ще "видите". НАТО-вско учение. Взели да фрЪгат парашутисти. Ама взел че духнал вятър и те малко се пооплели из дърветата. Наложило се да ги спасяват един по един.

https://www.rtl.nl/nieuws/binnenland/ar ... gle.com%2F

Руснаците са в шок и Путин е наредил веднага да започне изучаването на тази нова бойна тактика. Първото решение от тази вечер е, че руснаците спират да следят придвижването на бойните части, а сериозно се заемат с проследяването на спасителните екипи.

И една колежка на Енигмата в действие

https://www.facebook.com/watch?v=1203810711697569
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Сеп 2026, 3:43

Хм… и нас така са ни фърляли и от 9 човека веднъж на сборното място бяхме 3ма… останалите бяха по дърветата в един радиус от 2 километра… това от примерно 5000 метра височина… ама си духаше. И после вместо разведка- 6 часа събиране на групата :mhihi: ама с д5/д6- толкоз…

Така че, случва се на всеки :bchug:
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 18 Сеп 2026, 4:05

alx написа:Хм… и нас така са ни фърляли и от 9 човека веднъж на сборното място бяхме 3ма… останалите бяха по дърветата в един радиус от 2 километра… това от примерно 5000 метра височина… ама си духаше. И после вместо разведка- 6 часа събиране на групата :mhihi: ама с д5/д6- толкоз…

Ама това е било в тъмните години по времето на Гърбачофф. Днес технолоии, ЕЙАЙ, мобифони, айфони, интернет и не знам си какво и .... пак висят по дърветата :roll:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Сеп 2026, 4:27

BMW_POWER написа:
alx написа:Хм… и нас така са ни фърляли и от 9 човека веднъж на сборното място бяхме 3ма… останалите бяха по дърветата в един радиус от 2 километра… това от примерно 5000 метра височина… ама си духаше. И после вместо разведка- 6 часа събиране на групата :mhihi: ама с д5/д6- толкоз…

Ама това е било в тъмните години по времето на Гърбачофф. Днес технолоии, ЕЙАЙ, мобифони, айфони, интернет и не знам си какво и .... пак висят по дърветата :roll:

Зависи- нашите имаха 20-30км/ч максимална скорост… един модерен парашут има до 60км/ч по спомени… демек ако духа повече от 60км/ч - те снася като есенно листо… а горе 60км вятър е … нищо… 100-120км/ч ветрове- течения са нещо нормално като долу на земята може да е съвсем лек повей… друга тема… усложняващ фактор беше, че отваряхме относително рано, че ако нещо се случи да имаш време да отвориш резервния- на теория имахме 10% шанс да не се отвори главния- на практика беше доста по- често… на мене от 100тина скока не ми се е отварял главния 3 пъти… хем скатавах много прилежно… и това друга тема…

Мисълта ми беше, че може така да духа, че нищо да не може да ти помогне да кацнеш дори приблизително където искаш… а недай си Боже ако уцелиш някой комин със 20-30-40км/ч… ти падаш със 15-20км/ч… може моменто дори да набереш височина… и тогава може да кацнеш… буквално другаде … особено ако си изгубиш визуалните отправни точки …
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 18 Сеп 2026, 9:06

Как ще кацате в една точка ?! :shock: Врагът веднага ще ви разконспирира и ще ви излови като види че всичките падате в една точка . Вместо да гони диверсанти из цялата гора , ще му паднете всички наведнъж в една точка ...Точно така трябва да кацате възможно по далеч един от друг , и после да се концентрирате в тайното място отбелязано с кръстче на картата пеша на два крака .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 18 Сеп 2026, 9:48

Jordana написа:Как ще кацате в една точка ?! :shock: Врагът веднага ще ви разконспирира и ще ви излови като види че всичките падате в една точка . Вместо да гони диверсанти из цялата гора , ще му паднете всички наведнъж в една точка ...Точно така трябва да кацате възможно по далеч един от друг , и после да се концентрирате в тайното място отбелязано с кръстче на картата пеша на два крака .

Точно така. Виж който е скачал в Тихина как знае. Някои даже падат и във морето, за да създадат работа и на вражеския флот :ok:

Той Пауара е свикнал да го меткат отгоре с все БТР-а на площада, да потушава Пражката Пролет :ok: Затова си мисли, че падаш като камък и мачкаш всичко по пътя :mhihi: Аман от новобранци :mhihi:

Пък ние навремето като скачахме на разни събития в Англия - на сборното място никой, една седмица ни събират от пъбовете в околните села :mhihi:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 18 Сеп 2026, 12:27

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv ... al-3026871

"Вчера, 17.09.2026 г., посетихме ресторант "Dream“ в кв. "Железник". По време на вечерята забелязахме котка, която обикаляше около масите и преследваше нещо. Малко след това излезе мишка, която започна да се движи между масите и да се катери по тях.

В Стара Загора са си намерили Рататуи :mhihi: Очакваме Алибегов днес да излезне да поиска премахване на ДДС, по 50к евро на заведение, премахване на касовите апарати и държавни пари за реклама.
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Сеп 2026, 16:39

Затова всеки трябва да гледа по две котки, хем да не скучаят, хем да са в тандем. :mrgreen: Онзи ден спасихме две малки хвърлени между селата да не ги блъсне кола, уникално игриви и страхотни, подаряваме ги, доставям безплатно за моя сметка в цялата страна при интерес. :yes:

А за АлиРевов има време, ще цъфне скоро да им спасяваме жизненоважните кръчми.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 18 Сеп 2026, 22:02

Пък ние навремето като скачахме на разни събития в Англия - на сборното място никой, една седмица ни събират от пъбовете в околните села :mhihi:
"скачахте" имаш предвид скокове с парашут или някакви други скоци ? :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 18 Сеп 2026, 22:19

Jordana написа:
"скачахте" имаш предвид скокове с парашут или някакви други скоци ? :roll:

Аз лично подскачах около палатките, като обикновено лейтенантче от строителни войски.
Капитан на отбора беше твоят човек “майор Франц”, с големи амбиции да победи в надпреварите, ръкомахаше като Хитлер :mhihi: Накрая всички финишираха, само нас ни търсиха по пъбовете, а Франц каза, че ако имал оръжие щял да ни разстреля :mhihi:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 18 Сеп 2026, 22:46

Да , това че сте били пред разстрел е ясно ...дисциплината е важна при силоваците . :mhihi:
Ето ти една книга за битанската военна дисциплина която може да е доста полезна да си свериш часовника ... "Мъже под оръжие" от Ивлин Уо .. :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 19 Сеп 2026, 4:16

Jordana написа:Да , това че сте били пред разстрел е ясно ...дисциплината е важна при силоваците . :mhihi:
Ето ти една книга за битанската военна дисциплина която може да е доста полезна да си свериш часовника ... "Мъже под оръжие" от Ивлин Уо .. :ok:

Мерси. Знаеш, че уважавам британската военна традиция, ама всяко правило си има изключение.
Така например аз виждам задачата на един диверсантски взвод е да се разпръсне, да се слее с местното население и със свежи лафчета на техния език да ги накара сами да си саботират мостовете и жп линиите :mhihi: А не да търчи каро изоглавен с 30кг раница из гората :mrgreen:

Ето какво пише в моя наръчник, преведено от руски :ok:

Задействате британската маневра “Buying a Round“ с боен вик, сривайки защитните стени на местните с тежък Guinness или традиционен London Pride, след което тактически подхвърляте лакърдии, че жп линията и мостът вдигат данъците и развалят гледката. Докато колегите ви търчат из калта по горите като изоглавени с 30-килограмови раници, вие просто намигвате на бармана, който вече ви брои за местен шериф и ви сипва поредната безплатна халба от солидарност. До обявяването на “Last orders!“ обработените местни жители сами отиват да разглобят инфраструктурата парче по парче, оставяйки ви да допивате победоносно в топлия ъгъл.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата