СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Яну 2023, 11:06

https://dariknews.bg/regioni/stara-zago ... ki-2336932

Преди време бях писал за тая фабрика във форума, бяха изтровили раците в язовира с безвредните си химии. Скоро возих един познат химик от Възраждане с който едно време играехме баскетбол, та той взе да ми говори какво се мъчат сега да правят и вероятно ще го направят. Оказва се, че за тия вещества има редица пропуски в европейското законодателство и ги водят безвредни в някакво количество, но границата е много тънка и си стават доста опасни без да се знае дългосрочно какви последици може да има. Той ми описваше задух, болести на дихателните пътища, остри респираторни, астма и други. В някои случаи каза за документирани рак на гърлото. Аз лично съм виждал рано сутрин цялата долина опушена от тия гадове, а миризмата е странна и кофти. Чак до града много рядко съм виждал да се разстила, но не се знае в какви количества и къде го носи по въздух. Значи вечер пускат отровите когато нищо не се вижда и всичко е топ. Малко по-отвисоко се виждат ясно тия неща точно над въпросните села, които много хора си ги ползват като квартали на града макар и да не са чак толкова близо.
За водата да не говорим какви може да са последиците, а на тия турски фабрики тотално не им дреме. От Румъния преди много години са ги изгонили.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 24 Яну 2023, 12:15

Don_Diego написа:
ryan83 написа:
ivanski_2 написа:Ако само това те спира идвай спокойно, ако закъсаш свиркай ще спасим положението :mhihi:

Дали? Зимата не съм ходил..ще ми е за първи път :mhihi: е преди с нащте съм ходил де ама вече съм забравил да карам ски :mhihi: :mhihi:
Сега лятото ми остана само такова каране да направя, по завои..че миналото лято като бях на Пампорово колата хич не вървеше :shock: :mhihi: :mhihi:

С каквато и кола да отидеш там, местните голфове ще те точкуват по завоите :mhihi:

:mhihi: :mhihi:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 24 Яну 2023, 12:25

ildivvy написа:
TNT написа:
Don_Diego написа:
ryan83 написа:
ivanski_2 написа:Ако само това те спира идвай спокойно, ако закъсаш свиркай ще спасим положението :mhihi:

Дали? Зимата не съм ходил..ще ми е за първи път :mhihi: е преди с нащте съм ходил де ама вече съм забравил да карам ски :mhihi: :mhihi:
Сега лятото ми остана само такова каране да направя, по завои..че миналото лято като бях на Пампорово колата хич не вървеше :shock: :mhihi: :mhihi:

С каквато и кола да отидеш там, местните голфове ще те точкуват по завоите :mhihi:

Веднъж покрай Юндола едвам следвах един местен бус :lol:

Двете 'най-бързи' МПС-та, които дори не можех да следвам с мотора от Пампорово към Асеновград, бяха един бордови Спринтер и една Вектра от първите! Буса буквално хвърчеше и брулеше клони и листа с надстройката отзад, но въпреки това изобщо не изглеждаше рисково! Явно знаеше пътя и познаваше буса брутално! Вектра-та пак беше така... Просто има хора, които знаят какво правят и мс-то минава малко на заден план!

:shock: Е, ся! :mhihi: :mhihi: Ти там ако имаш бърза кола ще е лесно ама има много завои и не можеш да караш бързо щото е рисково :mhihi: Така е, трябва да си знаеш колата и да взимаш завоите на сантиметри от мантинелата :mhihi: :mhihi: ама и пътя като знаеш..мен преди един бус така ме мина като се залепи зад мен и повече не го видях! :shock: :mhihi: :mhihi: Взимаше завоите брутално! Знаеше пътя..
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 24 Яну 2023, 19:36

Не е само до знаене на пътя, макар да е важно. Специално от Асеновград до Смолян е чудо на чудесата...всички знаят пътя и летят като чукове без дръжки с всевъзможни кошове :mhihi:
Често правят и много рискови маневри, които застрашават околните :ranting:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 24 Яну 2023, 19:41

Don_Diego написа:всички знаят пътя и летят като чукове без дръжки с всевъзможни кошове :mhihi:

предупреждавай бе младеж- умрях :mrgreen:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 24 Яну 2023, 21:21

Вие колко често минавате този път, че ми стана интересно :mhihi: щото аз стотици пъти на година и е супер дразнещо някой да се влачи, особено ако си местен както визирате и познаваш пътя ..... все едно някой да ти кара в лява лента на магистралата с 90 :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 24 Яну 2023, 22:10

Е такива знаещи обикновенно ги вадят от деретата...тъпо е само,че и други го отнасят

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60, 2006
Мечтае да кара: Formula
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gari » 24 Яну 2023, 22:34

Сега на светофара мернах нова 7-ца бмв. Явно ще е някакъв пореден фейс, защото беше облепена цялата. Не знам какво прави в Щутгарт обаче. Както и да е… Не стига, че има 2 квадрата бъбреци, а са ги направили и да светят, че да не го объркаш.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Не искам много, искам всичко!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 24 Яну 2023, 22:43

kiko написа:Е такива знаещи обикновенно ги вадят от деретата...тъпо е само,че и други го отнасят

Ей зареди такива като теб коитo са с 30 в завой, ние знаещите че може да влезнем с 70, но влизайки с 50 се изнервяме и стават белите, пак казвам ако карам в лява лента на магистралата с 90 и ме изпреварят с 130 ..... ама наистина направете eдин IQ тест за регистрация моля ви, не може ей такива като тоя горе да се изказват свободно :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 24 Яну 2023, 22:52

Всеки си преценЯ :mhihi:
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 24 Яну 2023, 22:55

Дразнещо е, че дори да караш бързо местните пак те напъват…Тогава ги избива на гордост и започват наистина да правят глупости

Ходих да плувам…тегава работа, ще трябва да се взимам в ръце, да вдигна физическата активност и да смъкна някое килце :cry:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 24 Яну 2023, 23:01

Ма много се напрягате на тема шофиране кой колко карал и колко можел... дайте да обърнем на тема жени (че скоро не сме писали :lol: ) по-спокойни ми се струвате...някоя "пампоровка" няма ли да качите...ало скиорите?? :mhihi:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 24 Яну 2023, 23:03

Често карам по едно дефиле и съм забелязал, че ако в завой може да се влезе и излезе със 130 (според един приятел, нали..), редовния трафик минава от там с около 60-70, то в събота и неделя се кара с не повече от 35-40 и съм се примирил.. През останалото време много рядко се срещат толкова неопитни шофьори. Хубавото на това да познаваш пътя е, че знаеш много добре къде да изпревариш безопасно и до тогава просто се наслаждаваш на музиката или една предавка надолу, за да боботи генерацията

От друга страна покрай Батак на празен път и аз съм срещал затруднения срещу транспортер т3, който вадеше по-добра линия от Хамилтън

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 24 Яну 2023, 23:26

Един колега беше писал в подписа си (да ме прощава,че не помня кой ама не сме на по 20 години вече :mhihi: ),че тия дето много бързат сутрин едва ли са ебали предишната вечер.
Та гледайте да имате кой да опъвате/да ви опъва и карайте така,че да се приберете да свършите тая работа и следващата вечер.
И аз съм карал София/Германия(аха преди Дания)/София без да спя(като изключим припадането на дясната седалка от време на време) отивайки да купя камион.
Ама не е за хвалене.Щото ей така си отиват господата турци постоянно от предобряне.
На връщане редбулите с колегата ги пиехме като тик так с две калории.
И пак колегата заспа докато си говорим на разбития път след Калотина аха преди да се приберем щото власите нали накрай Дунава се давят.. съм чувал.
Добре,че пасата спира сам и карахме с 30км по разбития път,че инак за смях да станем след 4000+км без проблеми.
Ей така пак от такова пътуване имам половин Сърбия и повече магистрала дето не я помня карайки я след много километри без почивка и спане.
И като ми излезе един бързак дето си знае завоите и сме дотам.
Щото не знаете кой е отсреща.
Та едно на ум винаги.
Че не е за хвалене. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 24 Яну 2023, 23:31

slatanic написа:Един колега беше писал в подписа си (да ме прощава,че не помня кой ама не сме на по 20 години вече :mhihi: ),че тия дето много бързат сутрин едва ли са ебали предишната вечер.
Та гледайте да имате кой да опъвате/да ви опъва и карайте така,че да се приберете да свършите тая работа и следващата вечер.
И аз съм карал София/Германия(аха преди Дания)/София без да спя(като изключим припадането на дясната седалка от време на време) отивайки да купя камион.
Ама не е за хвалене.Щото ей така си отиват господата турци постоянно от предобряне.
На връщане редбулите с колегата ги пиехме като тик так с две калории.
И пак колегата заспа докато си говорим на разбития път след Калотина аха преди да се приберем щото власите нали накрай Дунава се давят.. съм чувал.
Добре,че пасата спира сам и карахме с 30км по разбития път,че инак за смях да станем след 4000+км без проблеми.
Ей така пак от такова пътуване имам половин Сърбия и повече магистрала дето не я помня карайки я след много километри без почивка и спане.
И като ми излезе един бързак дето си знае завоите и сме дотам.
Щото не знаете кой е отсреща.
Та едно на ум винаги.
Че не е за хвалене. ;)

Ей тука е ключа към палатката! Може да сте най-добрия ама отсреща като дойде един (пиян,дрогиран,уморен, мислейки за неговите си проблеми и т.н. и т.н.) и край на мача! :bchug:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата