СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: СПАМ ТЕМА
https://dariknews.bg/regioni/stara-zago ... ki-2336932
Преди време бях писал за тая фабрика във форума, бяха изтровили раците в язовира с безвредните си химии. Скоро возих един познат химик от Възраждане с който едно време играехме баскетбол, та той взе да ми говори какво се мъчат сега да правят и вероятно ще го направят. Оказва се, че за тия вещества има редица пропуски в европейското законодателство и ги водят безвредни в някакво количество, но границата е много тънка и си стават доста опасни без да се знае дългосрочно какви последици може да има. Той ми описваше задух, болести на дихателните пътища, остри респираторни, астма и други. В някои случаи каза за документирани рак на гърлото. Аз лично съм виждал рано сутрин цялата долина опушена от тия гадове, а миризмата е странна и кофти. Чак до града много рядко съм виждал да се разстила, но не се знае в какви количества и къде го носи по въздух. Значи вечер пускат отровите когато нищо не се вижда и всичко е топ. Малко по-отвисоко се виждат ясно тия неща точно над въпросните села, които много хора си ги ползват като квартали на града макар и да не са чак толкова близо.
За водата да не говорим какви може да са последиците, а на тия турски фабрики тотално не им дреме. От Румъния преди много години са ги изгонили.
Преди време бях писал за тая фабрика във форума, бяха изтровили раците в язовира с безвредните си химии. Скоро возих един познат химик от Възраждане с който едно време играехме баскетбол, та той взе да ми говори какво се мъчат сега да правят и вероятно ще го направят. Оказва се, че за тия вещества има редица пропуски в европейското законодателство и ги водят безвредни в някакво количество, но границата е много тънка и си стават доста опасни без да се знае дългосрочно какви последици може да има. Той ми описваше задух, болести на дихателните пътища, остри респираторни, астма и други. В някои случаи каза за документирани рак на гърлото. Аз лично съм виждал рано сутрин цялата долина опушена от тия гадове, а миризмата е странна и кофти. Чак до града много рядко съм виждал да се разстила, но не се знае в какви количества и къде го носи по въздух. Значи вечер пускат отровите когато нищо не се вижда и всичко е топ. Малко по-отвисоко се виждат ясно тия неща точно над въпросните села, които много хора си ги ползват като квартали на града макар и да не са чак толкова близо.
За водата да не говорим какви може да са последиците, а на тия турски фабрики тотално не им дреме. От Румъния преди много години са ги изгонили.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Don_Diego написа:ryan83 написа:ivanski_2 написа:Ако само това те спира идвай спокойно, ако закъсаш свиркай ще спасим положението
Дали? Зимата не съм ходил..ще ми е за първи пъте преди с нащте съм ходил де ама вече съм забравил да карам ски
![]()
![]()
Сега лятото ми остана само такова каране да направя, по завои..че миналото лято като бях на Пампорово колата хич не вървеше![]()
![]()
С каквато и кола да отидеш там, местните голфове ще те точкуват по завоите

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
ildivvy написа:TNT написа:Don_Diego написа:ryan83 написа:ivanski_2 написа:Ако само това те спира идвай спокойно, ако закъсаш свиркай ще спасим положението
Дали? Зимата не съм ходил..ще ми е за първи пъте преди с нащте съм ходил де ама вече съм забравил да карам ски
![]()
![]()
Сега лятото ми остана само такова каране да направя, по завои..че миналото лято като бях на Пампорово колата хич не вървеше![]()
![]()
С каквато и кола да отидеш там, местните голфове ще те точкуват по завоите
Веднъж покрай Юндола едвам следвах един местен бус
Двете 'най-бързи' МПС-та, които дори не можех да следвам с мотора от Пампорово към Асеновград, бяха един бордови Спринтер и една Вектра от първите! Буса буквално хвърчеше и брулеше клони и листа с надстройката отзад, но въпреки това изобщо не изглеждаше рисково! Явно знаеше пътя и познаваше буса брутално! Вектра-та пак беше така... Просто има хора, които знаят какво правят и мс-то минава малко на заден план!

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Не е само до знаене на пътя, макар да е важно. Специално от Асеновград до Смолян е чудо на чудесата...всички знаят пътя и летят като чукове без дръжки с всевъзможни кошове
Често правят и много рискови маневри, които застрашават околните

Често правят и много рискови маневри, които застрашават околните

Don_Diego написа:всички знаят пътя и летят като чукове без дръжки с всевъзможни кошове![]()
предупреждавай бе младеж- умрях

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Вие колко често минавате този път, че ми стана интересно
щото аз стотици пъти на година и е супер дразнещо някой да се влачи, особено ако си местен както визирате и познаваш пътя ..... все едно някой да ти кара в лява лента на магистралата с 90 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Е такива знаещи обикновенно ги вадят от деретата...тъпо е само,че и други го отнасят
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Сега на светофара мернах нова 7-ца бмв. Явно ще е някакъв пореден фейс, защото беше облепена цялата. Не знам какво прави в Щутгарт обаче. Както и да е… Не стига, че има 2 квадрата бъбреци,
а са ги направили и да светят, че да не го объркаш. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Не искам много, искам всичко!
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
kiko написа:Е такива знаещи обикновенно ги вадят от деретата...тъпо е само,че и други го отнасят
Ей зареди такива като теб коитo са с 30 в завой, ние знаещите че може да влезнем с 70, но влизайки с 50 се изнервяме и стават белите, пак казвам ако карам в лява лента на магистралата с 90 и ме изпреварят с 130 ..... ама наистина направете eдин IQ тест за регистрация моля ви, не може ей такива като тоя горе да се изказват свободно

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Дразнещо е, че дори да караш бързо местните пак те напъват…Тогава ги избива на гордост и започват наистина да правят глупости
Ходих да плувам…тегава работа, ще трябва да се взимам в ръце, да вдигна физическата активност и да смъкна някое килце
Ходих да плувам…тегава работа, ще трябва да се взимам в ръце, да вдигна физическата активност и да смъкна някое килце

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Ма много се напрягате на тема шофиране кой колко карал и колко можел... дайте да обърнем на тема жени (че скоро не сме писали
) по-спокойни ми се струвате...някоя "пампоровка" няма ли да качите...ало скиорите?? 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Често карам по едно дефиле и съм забелязал, че ако в завой може да се влезе и излезе със 130 (според един приятел, нали..), редовния трафик минава от там с около 60-70, то в събота и неделя се кара с не повече от 35-40 и съм се примирил.. През останалото време много рядко се срещат толкова неопитни шофьори. Хубавото на това да познаваш пътя е, че знаеш много добре къде да изпревариш безопасно и до тогава просто се наслаждаваш на музиката или една предавка надолу, за да боботи генерацията 
От друга страна покрай Батак на празен път и аз съм срещал затруднения срещу транспортер т3, който вадеше по-добра линия от Хамилтън

От друга страна покрай Батак на празен път и аз съм срещал затруднения срещу транспортер т3, който вадеше по-добра линия от Хамилтън

Един колега беше писал в подписа си (да ме прощава,че не помня кой ама не сме на по 20 години вече
),че тия дето много бързат сутрин едва ли са ебали предишната вечер.
Та гледайте да имате кой да опъвате/да ви опъва и карайте така,че да се приберете да свършите тая работа и следващата вечер.
И аз съм карал София/Германия(аха преди Дания)/София без да спя(като изключим припадането на дясната седалка от време на време) отивайки да купя камион.
Ама не е за хвалене.Щото ей така си отиват господата турци постоянно от предобряне.
На връщане редбулите с колегата ги пиехме като тик так с две калории.
И пак колегата заспа докато си говорим на разбития път след Калотина аха преди да се приберем щото власите нали накрай Дунава се давят.. съм чувал.
Добре,че пасата спира сам и карахме с 30км по разбития път,че инак за смях да станем след 4000+км без проблеми.
Ей така пак от такова пътуване имам половин Сърбия и повече магистрала дето не я помня карайки я след много километри без почивка и спане.
И като ми излезе един бързак дето си знае завоите и сме дотам.
Щото не знаете кой е отсреща.
Та едно на ум винаги.
Че не е за хвалене.

Та гледайте да имате кой да опъвате/да ви опъва и карайте така,че да се приберете да свършите тая работа и следващата вечер.
И аз съм карал София/Германия(аха преди Дания)/София без да спя(като изключим припадането на дясната седалка от време на време) отивайки да купя камион.
Ама не е за хвалене.Щото ей така си отиват господата турци постоянно от предобряне.
И пак колегата заспа докато си говорим на разбития път след Калотина аха преди да се приберем щото власите нали накрай Дунава се давят.. съм чувал.
Добре,че пасата спира сам и карахме с 30км по разбития път,че инак за смях да станем след 4000+км без проблеми.
Ей така пак от такова пътуване имам половин Сърбия и повече магистрала дето не я помня карайки я след много километри без почивка и спане.
Та едно на ум винаги.
Че не е за хвалене.

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
slatanic написа:Един колега беше писал в подписа си (да ме прощава,че не помня кой ама не сме на по 20 години вече),че тия дето много бързат сутрин едва ли са ебали предишната вечер.
Та едно на ум винаги.
Че не е за хвалене.
Ей тука е ключа към палатката! Може да сте най-добрия ама отсреща като дойде един (пиян,дрогиран,уморен, мислейки за неговите си проблеми и т.н. и т.н.) и край на мача!

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!