спам тема-събор 2011
Модератор: Общи модератори
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: спам тема-събор 2011
zazomazo написа:vladi_a_i написа:Ronka написа:Wolfen написа:аре почна заигравката
Как бре то е от Новогодишния още![]()
Само си трай,не му казвай
Ааа начи ме разиграваш,а нема си траем за оная вечер вече ще сподела с колегите кво ми стори пък
доколкото я познавам вероятно ти е откъснала топките

Нещо се объркахте.... още не съм

Много като тебе вече плакаха ...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Искам само да споделя че най-малоумната фирма с най-малоумните същества са МТЕЛ,ама са толкова нагли,ама толкова нагли...че не си казват нито първото име а само фамилията,нито от къде точно ,в коя сграда ми говорят глупости,иначе казуса:
Майка ми отива жената да си вземе карта за метел миналата година,ония и обясняват че до 24 часа ще е активирана,а на майка ми и трябва спешно,защото баща ми влиза в болница и да подържа връзка с него,след една седмица телефона все още не е активиран (когато си сменяли некакви глупости) и майка ми подава молба за прекратяване на договора,защото те не си изпълняват задълженията и отива в компания в която могат да и активират картата веднага...
Да обаче след месец идва съобщение-сметка където и се обяснява че дължи 4.80 лева и фактура на който фигурират номера,ама понеже били безплати,семейство и брат'чеди ,няма да плаща,така,следва затишие и ето ти вчера нови сметки в които се твърди че майка ми се е ровила в интернет на стойност 29.78 лева и пак е говорила с брат'чедите безплатно...а картата не е включвана....
А иначе на молбата и за спиране,която разбрахме днес,обяснявали че имали технически трудности и за туй не могли да и пуснат картата 10 дена,ама за сметка на това и опрощават една месецна такса ,но договора не може да се прекрати...
Незнам,не е ли най-тъпата държава във света,а кажете,даже операторчето ми обяснява че имали ПЕТ МИЛИОНА КЛИЕНТИ,с което ме развесели и му обясних да земе да се стегне,че едва ли имат 300 хиляди,и то се некакви насилствени пенсионери и фирми...
Майка ми отива жената да си вземе карта за метел миналата година,ония и обясняват че до 24 часа ще е активирана,а на майка ми и трябва спешно,защото баща ми влиза в болница и да подържа връзка с него,след една седмица телефона все още не е активиран (когато си сменяли некакви глупости) и майка ми подава молба за прекратяване на договора,защото те не си изпълняват задълженията и отива в компания в която могат да и активират картата веднага...
Да обаче след месец идва съобщение-сметка където и се обяснява че дължи 4.80 лева и фактура на който фигурират номера,ама понеже били безплати,семейство и брат'чеди ,няма да плаща,така,следва затишие и ето ти вчера нови сметки в които се твърди че майка ми се е ровила в интернет на стойност 29.78 лева и пак е говорила с брат'чедите безплатно...а картата не е включвана....
А иначе на молбата и за спиране,която разбрахме днес,обяснявали че имали технически трудности и за туй не могли да и пуснат картата 10 дена,ама за сметка на това и опрощават една месецна такса ,но договора не може да се прекрати...

Незнам,не е ли най-тъпата държава във света,а кажете,даже операторчето ми обяснява че имали ПЕТ МИЛИОНА КЛИЕНТИ,с което ме развесели и му обясних да земе да се стегне,че едва ли имат 300 хиляди,и то се некакви насилствени пенсионери и фирми...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Абе,некой нема ли да ходи до африка,сетих се за една страшна далавера,да си внесеме един вуду магьосник и да мааме магии ,та да запалим целия парламент
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Tzveto написа:Аз няма тогава да казвам за 4 месеца колко ми е сметката
Да,ама щото го държиш включен,а на изключен телефон,а..а...ААА

- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Е.Димитров написа:Искам само да споделя че най-малоумната фирма с най-малоумните същества са МТЕЛ,ама са толкова нагли,ама толкова нагли...че не си казват нито първото име а само фамилията,нито от къде точно ,в коя сграда ми говорят глупости,иначе казуса:
А иначе на молбата и за спиране,която разбрахме днес,обяснявали че имали технически трудности и за туй не могли да и пуснат картата 10 дена,ама за сметка на това и опрощават една месецна такса ,но договора не може да се прекрати...![]()
Мега нагли цигани са мтел

Е.Димитров написа:Tzveto написа:Аз няма тогава да казвам за 4 месеца колко ми е сметката
Да,ама щото го държиш включен,а на изключен телефон,а..а...ААА
Еми включен , но чак пък толкова включен

- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
бимо е измит натоварен и сложен да спи в гаража
- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Prekysvach написа:бимо е измит натоварен и сложен да спи в гаража
Твойта побира ли няколко щайги с картофи и бидон с кисело зеле за събора

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
outworld написа:Prekysvach написа:бимо е измит натоварен и сложен да спи в гаража
Твойта побира ли няколко щайги с картофи и бидон с кисело зеле за събора![]()
И расад обикновенни чушки,може още 10 корена люти и неколко корена чесън!

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Според мен пък мтел е най-коректният мобилен оператор(ползвам и трите).
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
jordanov написа:Според мен пък мтел е най-коректният мобилен оператор(ползвам и трите).
Mми ето ти казус-къде е коректността???
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
jordanov написа:Според мен пък мтел е най-коректният мобилен оператор(ползвам и трите).
Евала колега за пръв път чувам наякой да е доволен от тези мошенници.
Днес ми дойде новата сметка и

- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
S1z3 написа:Незнам дали е тука темата,но с 2ма мой приятели имаме следния проблем.Искаме да дойдем на събора с бима,но тъй като моята е в бокса,ни остава алтернативния вариянт да дойдеме с а6цата което според мен поне е малко спек.Носиме една шатра,каса бира,мръвки за цър-пър ракий,и сме мнооого весели![]()
![]()
Ако някой има 3 свободни места в колата за маршрута София-Пловдив и обратно ще бъде дооооста добре.Ако не се намери такъв човек,явно ще сме със а6цата.Пари за бенз/газ/нафта/метан ще дадеме не е проблем,просто не ни се идва с аудито това е всичко.Ще я следя темата утре от работа,ако някой има нещо напредвид направо да звъннка 0878393680 да търси Чочо(Чавдар Чанев)
![]()
![]()
![]()
![]()
някаква развръзка по моя въпрос?

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Проясто трябва да се дава всичката газ.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!