спам тема-събор 2011

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Re: спам тема-събор 2011

Мнение от Ronka » 05 Май 2011, 16:59

zazomazo написа:
vladi_a_i написа:
Ronka написа:
Wolfen написа:аре почна заигравката :mhihi:

Как бре то е от Новогодишния още :mhihi:
Само си трай,не му казвай :mrgreen:

Ааа начи ме разиграваш,а нема си траем за оная вечер вече ще сподела с колегите кво ми стори пък :mhihi:

доколкото я познавам вероятно ти е откъснала топките :mrgreen:

:ahah: :ahah: :ahah:

Нещо се объркахте.... още не съм :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Май 2011, 17:09

Искам само да споделя че най-малоумната фирма с най-малоумните същества са МТЕЛ,ама са толкова нагли,ама толкова нагли...че не си казват нито първото име а само фамилията,нито от къде точно ,в коя сграда ми говорят глупости,иначе казуса:
Майка ми отива жената да си вземе карта за метел миналата година,ония и обясняват че до 24 часа ще е активирана,а на майка ми и трябва спешно,защото баща ми влиза в болница и да подържа връзка с него,след една седмица телефона все още не е активиран (когато си сменяли некакви глупости) и майка ми подава молба за прекратяване на договора,защото те не си изпълняват задълженията и отива в компания в която могат да и активират картата веднага...
Да обаче след месец идва съобщение-сметка където и се обяснява че дължи 4.80 лева и фактура на който фигурират номера,ама понеже били безплати,семейство и брат'чеди ,няма да плаща,така,следва затишие и ето ти вчера нови сметки в които се твърди че майка ми се е ровила в интернет на стойност 29.78 лева и пак е говорила с брат'чедите безплатно...а картата не е включвана....
А иначе на молбата и за спиране,която разбрахме днес,обяснявали че имали технически трудности и за туй не могли да и пуснат картата 10 дена,ама за сметка на това и опрощават една месецна такса ,но договора не може да се прекрати... :banghead:
Незнам,не е ли най-тъпата държава във света,а кажете,даже операторчето ми обяснява че имали ПЕТ МИЛИОНА КЛИЕНТИ,с което ме развесели и му обясних да земе да се стегне,че едва ли имат 300 хиляди,и то се некакви насилствени пенсионери и фирми...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е90 320d

Мнение от Tzveto » 05 Май 2011, 17:18

Аз няма тогава да казвам за 4 месеца колко ми е сметката :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 05 Май 2011, 17:19

Абе,некой нема ли да ходи до африка,сетих се за една страшна далавера,да си внесеме един вуду магьосник и да мааме магии ,та да запалим целия парламент

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 05 Май 2011, 17:20

Tzveto написа:Аз няма тогава да казвам за 4 месеца колко ми е сметката :mrgreen:

Да,ама щото го държиш включен,а на изключен телефон,а..а...ААА :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 05 Май 2011, 17:21

Е.Димитров написа:Искам само да споделя че най-малоумната фирма с най-малоумните същества са МТЕЛ,ама са толкова нагли,ама толкова нагли...че не си казват нито първото име а само фамилията,нито от къде точно ,в коя сграда ми говорят глупости,иначе казуса:
Майка ми отива жената да си вземе карта за метел миналата година,ония и обясняват че до 24 часа ще е активирана,а на майка ми и трябва спешно,защото баща ми влиза в болница и да подържа връзка с него,след една седмица телефона все още не е активиран (когато си сменяли некакви глупости) и майка ми подава молба за прекратяване на договора,защото те не си изпълняват задълженията и отива в компания в която могат да и активират картата веднага...
Да обаче след месец идва съобщение-сметка където и се обяснява че дължи 4.80 лева и фактура на който фигурират номера,ама понеже били безплати,семейство и брат'чеди ,няма да плаща,така,следва затишие и ето ти вчера нови сметки в които се твърди че майка ми се е ровила в интернет на стойност 29.78 лева и пак е говорила с брат'чедите безплатно...а картата не е включвана....
А иначе на молбата и за спиране,която разбрахме днес,обяснявали че имали технически трудности и за туй не могли да и пуснат картата 10 дена,ама за сметка на това и опрощават една месецна такса ,но договора не може да се прекрати... :banghead:
Незнам,не е ли най-тъпата държава във света,а кажете,даже операторчето ми обяснява че имали ПЕТ МИЛИОНА КЛИЕНТИ,с което ме развесели и му обясних да земе да се стегне,че едва ли имат 300 хиляди,и то се некакви насилствени пенсионери и фирми...

Мега нагли цигани са мтел :bang: :bang: :ranting: :ranting:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е90 320d

Мнение от Tzveto » 05 Май 2011, 17:21

Е.Димитров написа:
Tzveto написа:Аз няма тогава да казвам за 4 месеца колко ми е сметката :mrgreen:

Да,ама щото го държиш включен,а на изключен телефон,а..а...ААА :banghead:

Еми включен , но чак пък толкова включен :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 05 Май 2011, 17:27

бимо е измит натоварен и сложен да спи в гаража

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 05 Май 2011, 17:36

Prekysvach написа:бимо е измит натоварен и сложен да спи в гаража

Твойта побира ли няколко щайги с картофи и бидон с кисело зеле за събора :mhihi: :lalala:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 05 Май 2011, 17:48

outworld написа:
Prekysvach написа:бимо е измит натоварен и сложен да спи в гаража

Твойта побира ли няколко щайги с картофи и бидон с кисело зеле за събора :mhihi: :lalala:

И расад обикновенни чушки,може още 10 корена люти и неколко корена чесън! :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 05 Май 2011, 18:05

Според мен пък мтел е най-коректният мобилен оператор(ползвам и трите).

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 05 Май 2011, 18:06

jordanov написа:Според мен пък мтел е най-коректният мобилен оператор(ползвам и трите).

Mми ето ти казус-къде е коректността???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно.
Мечтае да кара: сАмоЛеТ

Мнение от Димитър Димитров » 05 Май 2011, 18:14

jordanov написа:Според мен пък мтел е най-коректният мобилен оператор(ползвам и трите).

Евала колега за пръв път чувам наякой да е доволен от тези мошенници.
Днес ми дойде новата сметка и :help: направо съм отчян, но ние българите обичаме да ни е :censored: ът и колкото повече ни е........ толкова ни е по добре.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 05 Май 2011, 18:16

S1z3 написа:Незнам дали е тука темата,но с 2ма мой приятели имаме следния проблем.Искаме да дойдем на събора с бима,но тъй като моята е в бокса,ни остава алтернативния вариянт да дойдеме с а6цата което според мен поне е малко спек.Носиме една шатра,каса бира,мръвки за цър-пър ракий,и сме мнооого весели :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ако някой има 3 свободни места в колата за маршрута София-Пловдив и обратно ще бъде дооооста добре.Ако не се намери такъв човек,явно ще сме със а6цата.Пари за бенз/газ/нафта/метан ще дадеме не е проблем,просто не ни се идва с аудито това е всичко.Ще я следя темата утре от работа,ако някой има нещо напредвид направо да звъннка 0878393680 да търси Чочо(Чавдар Чанев) ;) :bchug: :bchug: :bchug: :bchug:

някаква развръзка по моя въпрос? :mhihi:

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 05 Май 2011, 18:22

Проясто трябва да се дава всичката газ.
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата