Море в Гърция 2020

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Re: Море в Гърция 2020

Мнение от devent » 18 Юни 2020, 13:15

grkv написа:Я опишете как минава една ваша почивка от ден първи до ден последен, така да видим къде всъщност е грешката. И как искате да мине, ако се разминават мечтите с реалността.

Какъв е смисълът? Нито ние ще те убедим, че в Гърция е по-яко, нито ти нас, че не е :dunno:

edit:

Изображение

най-вероятно ми се разминават мечтите да не виждам такива груби селски прояви, с реалността, че те се случват.. :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 18 Юни 2020, 14:07

grkv написа:Я опишете как минава една ваша почивка от ден първи до ден последен, така да видим къде всъщност е грешката. И как искате да мине, ако се разминават мечтите с реалността.

Бях тръгнал да пиша дълъг и подробен пост, но видях снимката от колегата по-горе и прецених, че няма смисъл :bchug:
Всичко се разминава, то няма нищо общо. Как да го сравни човек?

Ей го последното приятно хотелче, което открихме миналото лято - https://www.ipsario.com/
9 декара двор и точно 9 стаи :mhihi: Какво повече да пиша за разликите? 9 стаи за 9 декара двор :idea: :ok:
В басейна я има 1 човек, я няма. По-скоро няма. :mhihi:
И собствениците готвят прекрасно, и цените им са прилични! И си паркирам по 500 годишна маслина колата - безплатно :idea: :ok:
Последна промяна zAcK на 18 Юни 2020, 14:22, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f01
Мечтае да кара: r230

Мнение от grkv » 18 Юни 2020, 14:11

devent написа:Какъв е смисълът? Нито ние ще те убедим, че в Гърция е по-яко, нито ти нас, че не е :dunno:

За да ви покажа, че тук не е лошо, просто не е вашето, не сте вие таргета, защото най-често плащате малко, колкото и грубо да ви звучи и не сте интересни на заведенията.
Българското черноморие е превърнато в парти дестинация защото това носи пари - млади хора, които са тук за малко и не смятат. Чужденци също. Колко документални филма има за Слънчев бряг? Не един...

И не е само Слънчев бряг, остана ли някъде плаж без заведение на плажа с барбарони, хаус музика и танцьорки още от 10 сутринта?
Аз си правя по два уикенда всяко лято само по заведения и съм супер доволен защото ми се предлага това, което търся аз.
Ако тръгна с домочадието, пояси, лопатки и т.н. и аз няма да съм доволен от храната, паркинга или там квото друго ви дразни.
Просто нещата се промениха и не сте за тук, но това не го прави лошо.
Пробвайте да идете на кротка семейна вечеря в Студентски град петък вечер, същото е.

По същия начин младите хора няма какво да правят в Гърция (с изключение на едно парти в Халкидики миналото лято, за което се изнесе половин България).
Таргета е друг, но отново - това не го прави лошо.

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 18 Юни 2020, 14:17

grkv написа:
devent написа:Какъв е смисълът? Нито ние ще те убедим, че в Гърция е по-яко, нито ти нас, че не е :dunno:

За да ви покажа, че тук не е лошо, просто не е вашето, не сте вие таргета, защото най-често плащате малко, колкото и грубо да ви звучи и не сте интересни на заведенията.
Българското черноморие е превърнато в парти дестинация защото това носи пари - млади хора, които са тук за малко и не смятат. Чужденци също. Колко документални филма има за Слънчев бряг? Не един...

И не е само Слънчев бряг, остана ли някъде плаж без заведение на плажа с барбарони, хаус музика и танцьорки още от 10 сутринта?
Аз си правя по два уикенда всяко лято само по заведения и съм супер доволен защото ми се предлага това, което търся аз.
Ако тръгна с домочадието, пояси, лопатки и т.н. и аз няма да съм доволен от храната, паркинга или там квото друго ви дразни.
Пробвайте да идете на кротка семейна вечеря в Студентски град петък вечер, същото е.

По същия начин младите хора няма какво да правят в Гърция (с изключение на едно парти в Халкидики миналото лято, за което се изнесе половин България).

Наркомани, пияници, чалга, коври, мизерии, престъпност, бетон, фекалии в морето, никакво спокойствие и т.н. - не е лошо :idea: ОК, повярвахме ти :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Море в Гърция 2020

Мнение от alekangg » 18 Юни 2020, 14:30

Много ми е интересно какво хубаво предлагат родните кръчни по Черноморието, било то и скъпо.

Аз след това ще кажа какво не предлагат.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 18 Юни 2020, 14:32

grkv написа:

:OT:
Личи си, че не си живял там. :D Петък и събота е най- спокойно, да редовно съм ходил на кротки вечер точно тези дни, а и не само зависи от мястото, в Златния Грош си е спокойно примерно..... петък и събота студентите се изнасят, неделя обратно.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 18 Юни 2020, 14:34

grkv написа:

Къде трябва да идем? У вила Чинка, или у Обзор за 7 бона на седмица! Да гледам снобария, кисела гъзария и фалшив Philip Plein!
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 3186 » 18 Юни 2020, 14:39

zAcK написа:Ей го последното приятно хотелче, което открихме миналото лято - https://www.ipsario.com/

Мястото изглежда супер, не оспорвам, ама и цената (според букинг) е 100 евро/вечер в силния сезон с включена закуска. Така че не е някаква невиждана далавера - съотношението цена/качество си е както у нас, просто и двете са по-високи :) Нещо като този комплекс, в който нощувките са шесторно по-високи, но и комплекса си заслужава много.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 18 Юни 2020, 16:58

1. Първи ден. Тръгване към 6,00 към Кулата. Пристигане в Халкидики към 11-12. Настаняване в хотела. Оправяне на багаж и марш с каката на плаж :)) Вечеря и разходка.
2. От ден втори до ден 10 вкл. Ставане към 7, закуска в 8 към 9 на плажа. Кафенце, сокче, тва онова. Към 1 прибиране, баня и отивам да зема нещо за обяд или излизаме да обядваме. Спане. Вечеря към 7. Разходка из селото, разни забавления за децата, сладоледи, такива неща. Прибиране към 10 в хотела. Ако не ни мързи много разходка до Никити да речем вместо разходка из селото.
3, Ден 11 - закуска, бърз плаж и къде обяд си тръгваме.

И в Бг да съм пак е същото. Само населеното място и държавата са други :)
Не пия, не ме интересуват заведения /освен такива за ядене/ - Отишъл съм да си почивам.
Нищо не искам да променям :)

Септември пак същото само че за 3-4 дни и на различно място.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 18 Юни 2020, 17:03

Демек кво излиза ? На нашето море има повече белО и к**ва - значи е по-хубаво.

Аз пък като гледам на плажа как се друсат 50 наркомана на хаус музика в 11ч... ми е отвратително.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 18 Юни 2020, 17:06

TNT написа:Демек кво излиза ? На нашето море има повече белО и к**ва - значи е по-хубаво.

Аз пък като гледам на плажа как се друсат 50 наркомана на хаус музика в 11ч... ми е отвратително.

За да ги гледаш си на място където има такива. А мястото си го избираш сам. Аз в бг се в Царево си ходех и подобни неща не съм видял. А не е като да съм отишъл 1 път само та да не съм уцелил просто.
Ся, ходите по слънчаци, созополи и други подобни и искате да е като в манастир е нема такъв филм. Навсякъде, не само тук.
Хм,хм...

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 18 Юни 2020, 17:18

3186 написа:Мястото изглежда супер, не оспорвам, ама и цената (според букинг) е 100 евро/вечер в силния сезон с включена закуска. Така че не е някаква невиждана далавера - съотношението цена/качество си е както у нас, просто и двете са по-високи :) Нещо като този комплекс, в който нощувките са шесторно по-високи, но и комплекса си заслужава много.

Стаите в Гърция по принцип са по-скъпи, като в повечето случаи за същата цена българските са с по-високо качество, ама само стаите :mhihi:
И до тук приключваме. Но на почивка не отивам заради стаята, щото хубави стаи си имам и у дома :ok: И те така :bchug:

Отивам примерно следобяд, да пия фрешове, или бира до басейна, в който няма никой, под някоя маслина и да си чета книга.
Вечер да хапвам вкусно и никой да не ме гледа като втора категория човек. Всяка сутрин да съм на различен плаж.
А надвечер да се разхождаме на различно място. И да, колата ми е много важна и това е най-якото!
Никога не съм имал проблеми с паркирането и не съм плащал паркинг в Гърция :idea: Като изключим Солун и Атина :mhihi:
Нито някога е идвал някой да ме пита "Ти що си спрял тука" :banghead:

P.S. За разлика от Лайноморието, където и в гората плащаш за паркинг :idea: :idea: :idea: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku: :kuku:

http://www.kavarnadnes.com/regionalni/dostapat-do-plazh-vrusalkav-za-poredna-godina-e-ogranitchen-ot-bariera/

https://m.offnews.bg/news/Razsledvane_68/Dobre-doshli-na-parking-Silistar-naj-hubaviia-plazh-v-Balgar_633793.html

https://www.bnr.bg/post/100985915/peshehodniat-dostap-do-plaj-koral-e-normalen-vazprepatstva-se-edinstveno-preminavaneto-na-avtomobili

https://www.banker.bg/upravlenie-i-biznes/read/firma-iska-pari-za-parking-za-plaj-v-zashtitena-mestnost
Последна промяна zAcK на 18 Юни 2020, 17:27, променена общо 3 пъти
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Юни 2020, 17:21

TNT написа:Демек кво излиза ? На нашето море има повече белО и к**ва - значи е по-хубаво.

Сигурно нямаш мускул и таталировка и завиждаш на вървелите :lol: :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 18 Юни 2020, 19:46

Никой не споменава най-важния фактор за една почивка - с кой си и с каква нагласа сте отишли :dunno: На о*раното бг черноморие съм си изкарвал супер, без проблеми с храна, вируси и т.н. Ако ти е криво и не си отишъл с правилния човек/компания, навсякъде е зле.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: с две порти

Мнение от vvasilev1 » 18 Юни 2020, 20:03

mangini написа:Никой не споменава най-важния фактор за една почивка - с кой си и с каква нагласа сте отишли :dunno: На о*раното бг черноморие съм си изкарвал супер, без проблеми с храна, вируси и т.н. Ако ти е криво и не си отишъл с правилния човек/компания, навсякъде е зле.
Прав е колегата.
Аз мисля, че ако тук се практикува системата настаняване на плажа срещу консумация и редукция/отмяна на дрането за паркиране, рязко ще подобри ситуацията в България.
Малко са заведенията с качествена храна! Това е сериозен проблем. Той се задълбочава и с факта, че кофти храна се продава на високи цени.

Изпратено от моят SM-A600FN с помощта на Tapatalk

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата