Море в Гърция 2020
Модератор: Общи модератори
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Re: Море в Гърция 2020
grkv написа:Я опишете как минава една ваша почивка от ден първи до ден последен, така да видим къде всъщност е грешката. И как искате да мине, ако се разминават мечтите с реалността.
Какъв е смисълът? Нито ние ще те убедим, че в Гърция е по-яко, нито ти нас, че не е

edit:

най-вероятно ми се разминават мечтите да не виждам такива груби селски прояви, с реалността, че те се случват..

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
grkv написа:Я опишете как минава една ваша почивка от ден първи до ден последен, така да видим къде всъщност е грешката. И как искате да мине, ако се разминават мечтите с реалността.
Бях тръгнал да пиша дълъг и подробен пост, но видях снимката от колегата по-горе и прецених, че няма смисъл

Всичко се разминава, то няма нищо общо. Как да го сравни човек?
Ей го последното приятно хотелче, което открихме миналото лято - https://www.ipsario.com/
9 декара двор и точно 9 стаи

В басейна я има 1 човек, я няма. По-скоро няма.

И собствениците готвят прекрасно, и цените им са прилични! И си паркирам по 500 годишна маслина колата - безплатно

Последна промяна zAcK на 18 Юни 2020, 14:22, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

devent написа:Какъв е смисълът? Нито ние ще те убедим, че в Гърция е по-яко, нито ти нас, че не е
За да ви покажа, че тук не е лошо, просто не е вашето, не сте вие таргета, защото най-често плащате малко, колкото и грубо да ви звучи и не сте интересни на заведенията.
Българското черноморие е превърнато в парти дестинация защото това носи пари - млади хора, които са тук за малко и не смятат. Чужденци също. Колко документални филма има за Слънчев бряг? Не един...
И не е само Слънчев бряг, остана ли някъде плаж без заведение на плажа с барбарони, хаус музика и танцьорки още от 10 сутринта?
Аз си правя по два уикенда всяко лято само по заведения и съм супер доволен защото ми се предлага това, което търся аз.
Ако тръгна с домочадието, пояси, лопатки и т.н. и аз няма да съм доволен от храната, паркинга или там квото друго ви дразни.
Просто нещата се промениха и не сте за тук, но това не го прави лошо.
Пробвайте да идете на кротка семейна вечеря в Студентски град петък вечер, същото е.
По същия начин младите хора няма какво да правят в Гърция (с изключение на едно парти в Халкидики миналото лято, за което се изнесе половин България).
Таргета е друг, но отново - това не го прави лошо.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
grkv написа:devent написа:Какъв е смисълът? Нито ние ще те убедим, че в Гърция е по-яко, нито ти нас, че не е
За да ви покажа, че тук не е лошо, просто не е вашето, не сте вие таргета, защото най-често плащате малко, колкото и грубо да ви звучи и не сте интересни на заведенията.
Българското черноморие е превърнато в парти дестинация защото това носи пари - млади хора, които са тук за малко и не смятат. Чужденци също. Колко документални филма има за Слънчев бряг? Не един...
И не е само Слънчев бряг, остана ли някъде плаж без заведение на плажа с барбарони, хаус музика и танцьорки още от 10 сутринта?
Аз си правя по два уикенда всяко лято само по заведения и съм супер доволен защото ми се предлага това, което търся аз.
Ако тръгна с домочадието, пояси, лопатки и т.н. и аз няма да съм доволен от храната, паркинга или там квото друго ви дразни.
Пробвайте да идете на кротка семейна вечеря в Студентски град петък вечер, същото е.
По същия начин младите хора няма какво да правят в Гърция (с изключение на едно парти в Халкидики миналото лято, за което се изнесе половин България).
Наркомани, пияници, чалга, коври, мизерии, престъпност, бетон, фекалии в морето, никакво спокойствие и т.н. - не е лошо

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Море в Гърция 2020
Много ми е интересно какво хубаво предлагат родните кръчни по Черноморието, било то и скъпо.
Аз след това ще кажа какво не предлагат.
Аз след това ще кажа какво не предлагат.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
grkv написа:devent написа:Какъв е смисълът? Нито ние ще те убедим, че в Гърция е по-яко, нито ти нас, че не е

Личи си, че не си живял там.

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Къде трябва да идем? У вила Чинка, или у Обзор за 7 бона на седмица! Да гледам снобария, кисела гъзария и фалшив Philip Plein!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
zAcK написа:Ей го последното приятно хотелче, което открихме миналото лято - https://www.ipsario.com/
Мястото изглежда супер, не оспорвам, ама и цената (според букинг) е 100 евро/вечер в силния сезон с включена закуска. Така че не е някаква невиждана далавера - съотношението цена/качество си е както у нас, просто и двете са по-високи

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
1. Първи ден. Тръгване към 6,00 към Кулата. Пристигане в Халкидики към 11-12. Настаняване в хотела. Оправяне на багаж и марш с каката на плаж

2. От ден втори до ден 10 вкл. Ставане към 7, закуска в 8 към 9 на плажа. Кафенце, сокче, тва онова. Към 1 прибиране, баня и отивам да зема нещо за обяд или излизаме да обядваме. Спане. Вечеря към 7. Разходка из селото, разни забавления за децата, сладоледи, такива неща. Прибиране към 10 в хотела. Ако не ни мързи много разходка до Никити да речем вместо разходка из селото.
3, Ден 11 - закуска, бърз плаж и къде обяд си тръгваме.
И в Бг да съм пак е същото. Само населеното място и държавата са други

Не пия, не ме интересуват заведения /освен такива за ядене/ - Отишъл съм да си почивам.
Нищо не искам да променям

Септември пак същото само че за 3-4 дни и на различно място.
Хм,хм...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Демек кво излиза ? На нашето море има повече белО и к**ва - значи е по-хубаво.
Аз пък като гледам на плажа как се друсат 50 наркомана на хаус музика в 11ч... ми е отвратително.
Аз пък като гледам на плажа как се друсат 50 наркомана на хаус музика в 11ч... ми е отвратително.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
TNT написа:Демек кво излиза ? На нашето море има повече белО и к**ва - значи е по-хубаво.
За да ги гледаш си на място където има такива. А мястото си го избираш сам. Аз в бг се в Царево си ходех и подобни неща не съм видял. А не е като да съм отишъл 1 път само та да не съм уцелил просто.
Ся, ходите по слънчаци, созополи и други подобни и искате да е като в манастир е нема такъв филм. Навсякъде, не само тук.
Хм,хм...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
3186 написа:Мястото изглежда супер, не оспорвам, ама и цената (според букинг) е 100 евро/вечер в силния сезон с включена закуска. Така че не е някаква невиждана далавера - съотношението цена/качество си е както у нас, просто и двете са по-високиНещо като този комплекс, в който нощувките са шесторно по-високи, но и комплекса си заслужава много.
Стаите в Гърция по принцип са по-скъпи, като в повечето случаи за същата цена българските са с по-високо качество, ама само стаите

И до тук приключваме. Но на почивка не отивам заради стаята, щото хубави стаи си имам и у дома

Отивам примерно следобяд, да пия фрешове, или бира до басейна, в който няма никой, под някоя маслина и да си чета книга.
Вечер да хапвам вкусно и никой да не ме гледа като втора категория човек. Всяка сутрин да съм на различен плаж.
А надвечер да се разхождаме на различно място. И да, колата ми е много важна и това е най-якото!
Никога не съм имал проблеми с паркирането и не съм плащал паркинг в Гърция

Нито някога е идвал някой да ме пита "Ти що си спрял тука"

P.S. За разлика от Лайноморието, където и в гората плащаш за паркинг

http://www.kavarnadnes.com/regionalni/dostapat-do-plazh-vrusalkav-za-poredna-godina-e-ogranitchen-ot-bariera/
https://m.offnews.bg/news/Razsledvane_68/Dobre-doshli-na-parking-Silistar-naj-hubaviia-plazh-v-Balgar_633793.html
https://www.bnr.bg/post/100985915/peshehodniat-dostap-do-plaj-koral-e-normalen-vazprepatstva-se-edinstveno-preminavaneto-na-avtomobili
https://www.banker.bg/upravlenie-i-biznes/read/firma-iska-pari-za-parking-za-plaj-v-zashtitena-mestnost
Последна промяна zAcK на 18 Юни 2020, 17:27, променена общо 3 пъти

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
TNT написа:Демек кво излиза ? На нашето море има повече белО и к**ва - значи е по-хубаво.
Сигурно нямаш мускул и таталировка и завиждаш на вървелите

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Никой не споменава най-важния фактор за една почивка - с кой си и с каква нагласа сте отишли
На о*раното бг черноморие съм си изкарвал супер, без проблеми с храна, вируси и т.н. Ако ти е криво и не си отишъл с правилния човек/компания, навсякъде е зле.

- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Прав е колегата.mangini написа:Никой не споменава най-важния фактор за една почивка - с кой си и с каква нагласа сте отишлиНа о*раното бг черноморие съм си изкарвал супер, без проблеми с храна, вируси и т.н. Ако ти е криво и не си отишъл с правилния човек/компания, навсякъде е зле.
Аз мисля, че ако тук се практикува системата настаняване на плажа срещу консумация и редукция/отмяна на дрането за паркиране, рязко ще подобри ситуацията в България.
Малко са заведенията с качествена храна! Това е сериозен проблем. Той се задълбочава и с факта, че кофти храна се продава на високи цени.
Изпратено от моят SM-A600FN с помощта на Tapatalk