НАРКОМАНИ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 22 Яну 2009, 19:12

Имал съм такъв познат лека му пръст знам за какво иде реч ... Преместих си колата същевременно наблюдавам какво става ... Между другото мястото е осветено и има камери (става въпрос за паркинг на голям хипермаркет ) Та на точно този хипермаркет веднъж едно момче с врачанска е36-ца било паднало след като си е набило помпа ... Сварих линейката и полицаите (това посред бял ден ) . Един случайно минаващ му извадил езика ... Минути след като го вкараха в линейката той си отвори сам вратата и скочи ... Полицаят му вика : - Какво стана е мойто момче да не възкръстна . Та трябва да се огледам за същата е36 че може да е някой комшия :kuku:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 22 Яну 2009, 19:12

ja написа:Бой, бой, бой... От къде тая злоба бе... И наркоманченцата душа носят...

Да бе носят... в повечето време душата си я държат като балонче с хелий над тях..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Re: НАРКОМАНИ

Мнение от speeder88 » 11 Дек 2009, 18:43

първо: извинявам се че изравям темата, ама това което виждам ме шокира ужасно много

за втори или трети път в рамките на една седмица ставам свидетел на хора които си пафкат по улица, но е да са 2-3 зад някоя спирчица или нещо такова ами си вървят съвсем спокойно по улицата, подръпват си доволно, крият козчето в ръкав, а след тях се носи "онзи аромат". един който видях беще насред центъра(патриарха), другия по студентски. споделето мнение ставали ли сте свидетели на съвсем необезпокоявани тревоманчета или каквото и да е които бродят по улиците
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Дек 2009, 18:54

speeder88 написа:първо: извинявам се че изравям темата, ама това което виждам ме шокира ужасно много

за втори или трети път в рамките на една седмица ставам свидетел на хора които си пафкат по улица, но е да са 2-3 зад някоя спирчица или нещо такова ами си вървят съвсем спокойно по улицата, подръпват си доволно, крият козчето в ръкав, а след тях се носи "онзи аромат". един който видях беще насред центъра(патриарха), другия по студентски. споделето мнение ставали ли сте свидетели на съвсем необезпокоявани тревоманчета или каквото и да е които бродят по улиците

Е по дискотеките не си ли виждал да чертаят по масите... :mrgreen:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 11 Дек 2009, 19:01

Те и по кафетата чертаят ...
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i m52

Мнение от niki0007 » 11 Дек 2009, 19:03

Гадни наркомани :bang:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325 tds Touring
Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >

Мнение от Любо /ba1_hu1/ » 11 Дек 2009, 19:47

:mhihi: Не че ги защитавам, ама пушачите не сме ли също наркомани ? Както и да се гледа, има разлика от наркомани и хора употребяващи наркотици. Отделно, има разлика и между наркоманите, едни са били нормални хора, но в течение на обстоятелствата са тръгнали по крив път и не е имало кой да ги насочи, а другите от глезотия са станали такива и всички са дигнали ръце от тях...

ПП: А тея теми от Януари, днеска сигурно 5-6 изровени имаше :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 11 Дек 2009, 20:45

ba1_hu1 написа::mhihi: Не че ги защитавам, ама пушачите не сме ли също наркомани ? Както и да се гледа, има разлика от наркомани и хора употребяващи наркотици. Отделно, има разлика и между наркоманите, едни са били нормални хора, но в течение на обстоятелствата са тръгнали по крив път и не е имало кой да ги насочи, а другите от глезотия са станали такива и всички са дигнали ръце от тях...

ПП: А тея теми от Януари, днеска сигурно 5-6 изровени имаше :mhihi:

аз на няколко пъти се отказах да пиша думата наркомани, защото има такива които не са.
пушачите поне сте легални наркомани цигарите все още са разрешени за употреба, ама май с тия цени и тях ще ги "забранят"(и аз съм бивш пушач)
а относно изравяне то на темата най-културно си използвах търсачката, реших че ще ми свърши работа отказах се да пускам нова тема и пуснах постчето :D
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 11 Дек 2009, 22:11

Пак почнахте да се правите на нинджи............. :confused:
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 11 Дек 2009, 22:12

Хората си вървят и пушат просто, защото е най-безопасно и с тия измислени закони да те хванат за едно козче и аре дилър. Иначе ако се кашираш в някой парк, където да не те вижда някой е много по-вероятно да дойде някой милиционер, а и по-добре коз да се пафка отколкото по спирките линии да се чертаят, което наистина ще е нагло, иначе поздрав Bob Marley - Legalize it :smoke:
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re:

Мнение от Evelin Cotsev » 11 Дек 2009, 23:12

Mishel_Vaian написа:Имал съм такъв познат лека му пръст знам за какво иде реч ... Преместих си колата същевременно наблюдавам какво става ... Между другото мястото е осветено и има камери (става въпрос за паркинг на голям хипермаркет ) Та на точно този хипермаркет веднъж едно момче с врачанска е36-ца било паднало след като си е набило помпа ... Сварих линейката и полицаите (това посред бял ден ) . Един случайно минаващ му извадил езика ... Минути след като го вкараха в линейката той си отвори сам вратата и скочи ... Полицаят му вика : - Какво стана е мойто момче да не възкръстна . Та трябва да се огледам за същата е36 че може да е някой комшия :kuku:

Да не са го поръсили с малко бяло в линеиката :mhihi: :mhihi:
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 11 Дек 2009, 23:22

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 12 Дек 2009, 10:15

От полицията нищо няма да направят 100%,по-добре си премести колата че абстиненцията е много страшно нещо

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 12 Дек 2009, 12:21

Какво не са били ? Не са били наркомани ли... аз нямам спомен някой "легален наркоман" да ме е карал да ходим с колата ми да си продава краденото желязо, нямам спомен "легален наркоман" да ми е вкарвал оферти, да си заложа колата, а парите 50-50, а легалния наркоман по-късно да я "отвърже" и ти/аз да си напред. Нямам спомен "легален наркоман" да ми е изкал ключове 14-15-16-17-18, за да разглобява в чужд двор нещо(?). Нямам спомен легален наркоман да ме е карал АЗ да взема пари на заем, че да дам на него. Нямам спомен "легален наркоман", да ме е карал да му продавам желязото защото него го познават и не му дават в целия град...
ИМАМ спомен заради "нелегален наркоман" вече месеци да не вдигам на непознати номера.. ИМАМ спомен месеци наред да ми е бил спрян звънеца в нас... ИМАМ спомен "легален наркоман" да ми звъни, че "нелегалния наркоман" е в квартала и може да дойде да ме кара, да ходим с колата да му продавам боклуците...
Та какво викате за наркоманите ? Защото, аз ако кажа каво мисля, ще ме баннат. :ranting:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 12 Дек 2009, 13:03

Тъкмо я изровихте темата и снощи ми разбиха едната кола. За касетофона, ама явно са били толкова дрогирани, че не са видяли, че е със свален панел. Полицията ме събуди, за да ми каже, че колата ми е с отворена врата. Естествено кражба не бе осъществена и само записаха данните. Копелетата дори са отключили съвсем професионално вратата, та и ключалката си беше здрава. Безсмислено беше да се вземат отпечатъци, защото тази кола(един Пасатор 89-та) който я добара все я кара от моите приятели, а отвън валеше сняг....Все пак съм много доволен от отношението на полицайте, които наистина напоследък в нашия град патрулират съвестно и са в служба на гражданите. За всички е ясно, че и да ги хванат в моя случай нищо не могат да им направят, нали няма кражба. Е аз ако ги бях хванал сега щяха да са в ортопедията, ама копелетата са късметлии. Полицайте казаха че по същото време са ударили и една друга кола, но там успешно. Според мен няма оправия с наркоманите. Трябва промяна в закона, като ги хванат с дрога или дрогирани да ги затварят насила в клиника за няколко години да се лекуват. Така обществото ще диша спокойно.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата