НАРКОМАНИ
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Имал съм такъв познат лека му пръст знам за какво иде реч ... Преместих си колата същевременно наблюдавам какво става ... Между другото мястото е осветено и има камери (става въпрос за паркинг на голям хипермаркет ) Та на точно този хипермаркет веднъж едно момче с врачанска е36-ца било паднало след като си е набило помпа ... Сварих линейката и полицаите (това посред бял ден ) . Един случайно минаващ му извадил езика ... Минути след като го вкараха в линейката той си отвори сам вратата и скочи ... Полицаят му вика : - Какво стана е мойто момче да не възкръстна . Та трябва да се огледам за същата е36 че може да е някой комшия 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
ja написа:Бой, бой, бой... От къде тая злоба бе... И наркоманченцата душа носят...
Да бе носят... в повечето време душата си я държат като балонче с хелий над тях..
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: НАРКОМАНИ
първо: извинявам се че изравям темата, ама това което виждам ме шокира ужасно много
за втори или трети път в рамките на една седмица ставам свидетел на хора които си пафкат по улица, но е да са 2-3 зад някоя спирчица или нещо такова ами си вървят съвсем спокойно по улицата, подръпват си доволно, крият козчето в ръкав, а след тях се носи "онзи аромат". един който видях беще насред центъра(патриарха), другия по студентски. споделето мнение ставали ли сте свидетели на съвсем необезпокоявани тревоманчета или каквото и да е които бродят по улиците
за втори или трети път в рамките на една седмица ставам свидетел на хора които си пафкат по улица, но е да са 2-3 зад някоя спирчица или нещо такова ами си вървят съвсем спокойно по улицата, подръпват си доволно, крият козчето в ръкав, а след тях се носи "онзи аромат". един който видях беще насред центъра(патриарха), другия по студентски. споделето мнение ставали ли сте свидетели на съвсем необезпокоявани тревоманчета или каквото и да е които бродят по улиците

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
speeder88 написа:първо: извинявам се че изравям темата, ама това което виждам ме шокира ужасно много
Е по дискотеките не си ли виждал да чертаят по масите...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Те и по кафетата чертаят ...
My life is all I have ...
- niki0007
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i m52
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >

ПП: А тея теми от Януари, днеска сигурно 5-6 изровени имаше

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
ba1_hu1 написа::mhihi: Не че ги защитавам, ама пушачите не сме ли също наркомани ? Както и да се гледа, има разлика от наркомани и хора употребяващи наркотици. Отделно, има разлика и между наркоманите, едни са били нормални хора, но в течение на обстоятелствата са тръгнали по крив път и не е имало кой да ги насочи, а другите от глезотия са станали такива и всички са дигнали ръце от тях...
ПП: А тея теми от Януари, днеска сигурно 5-6 изровени имаше
аз на няколко пъти се отказах да пиша думата наркомани, защото има такива които не са.
пушачите поне сте легални наркомани цигарите все още са разрешени за употреба, ама май с тия цени и тях ще ги "забранят"(и аз съм бивш пушач)
а относно изравяне то на темата най-културно си използвах търсачката, реших че ще ми свърши работа отказах се да пускам нова тема и пуснах постчето

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Хората си вървят и пушат просто, защото е най-безопасно и с тия измислени закони да те хванат за едно козче и аре дилър. Иначе ако се кашираш в някой парк, където да не те вижда някой е много по-вероятно да дойде някой милиционер, а и по-добре коз да се пафка отколкото по спирките линии да се чертаят, което наистина ще е нагло, иначе поздрав Bob Marley - Legalize it 

Tux0 Ca !

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Re:
Mishel_Vaian написа:Имал съм такъв познат лека му пръст знам за какво иде реч ... Преместих си колата същевременно наблюдавам какво става ... Между другото мястото е осветено и има камери (става въпрос за паркинг на голям хипермаркет ) Та на точно този хипермаркет веднъж едно момче с врачанска е36-ца било паднало след като си е набило помпа ... Сварих линейката и полицаите (това посред бял ден ) . Един случайно минаващ му извадил езика ... Минути след като го вкараха в линейката той си отвори сам вратата и скочи ... Полицаят му вика : - Какво стана е мойто момче да не възкръстна . Та трябва да се огледам за същата е36 че може да е някой комшия
Да не са го поръсили с малко бяло в линеиката

It`s party time !
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
От полицията нищо няма да направят 100%,по-добре си премести колата че абстиненцията е много страшно нещо
Какво не са били ? Не са били наркомани ли... аз нямам спомен някой "легален наркоман" да ме е карал да ходим с колата ми да си продава краденото желязо, нямам спомен "легален наркоман" да ми е вкарвал оферти, да си заложа колата, а парите 50-50, а легалния наркоман по-късно да я "отвърже" и ти/аз да си напред. Нямам спомен "легален наркоман" да ми е изкал ключове 14-15-16-17-18, за да разглобява в чужд двор нещо(?). Нямам спомен легален наркоман да ме е карал АЗ да взема пари на заем, че да дам на него. Нямам спомен "легален наркоман", да ме е карал да му продавам желязото защото него го познават и не му дават в целия град...
ИМАМ спомен заради "нелегален наркоман" вече месеци да не вдигам на непознати номера.. ИМАМ спомен месеци наред да ми е бил спрян звънеца в нас... ИМАМ спомен "легален наркоман" да ми звъни, че "нелегалния наркоман" е в квартала и може да дойде да ме кара, да ходим с колата да му продавам боклуците...
Та какво викате за наркоманите ? Защото, аз ако кажа каво мисля, ще ме баннат.
ИМАМ спомен заради "нелегален наркоман" вече месеци да не вдигам на непознати номера.. ИМАМ спомен месеци наред да ми е бил спрян звънеца в нас... ИМАМ спомен "легален наркоман" да ми звъни, че "нелегалния наркоман" е в квартала и може да дойде да ме кара, да ходим с колата да му продавам боклуците...
Та какво викате за наркоманите ? Защото, аз ако кажа каво мисля, ще ме баннат.

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Тъкмо я изровихте темата и снощи ми разбиха едната кола. За касетофона, ама явно са били толкова дрогирани, че не са видяли, че е със свален панел. Полицията ме събуди, за да ми каже, че колата ми е с отворена врата. Естествено кражба не бе осъществена и само записаха данните. Копелетата дори са отключили съвсем професионално вратата, та и ключалката си беше здрава. Безсмислено беше да се вземат отпечатъци, защото тази кола(един Пасатор 89-та) който я добара все я кара от моите приятели, а отвън валеше сняг....Все пак съм много доволен от отношението на полицайте, които наистина напоследък в нашия град патрулират съвестно и са в служба на гражданите. За всички е ясно, че и да ги хванат в моя случай нищо не могат да им направят, нали няма кражба. Е аз ако ги бях хванал сега щяха да са в ортопедията, ама копелетата са късметлии. Полицайте казаха че по същото време са ударили и една друга кола, но там успешно. Според мен няма оправия с наркоманите. Трябва промяна в закона, като ги хванат с дрога или дрогирани да ги затварят насила в клиника за няколко години да се лекуват. Така обществото ще диша спокойно.
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5