" Забранява се носене на газово или бойно оръжие "

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 13 Фев 2009, 22:52

Нося газов пистолет само като хода да бягам на гребната, поради факта ,че има разхождащи се кучета на които не съм им симпатичен, макар и рядко да се случва, нооо ако трябва ще го заменим със спрейове :D

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 13 Фев 2009, 22:59

alx написа:при военните

"стой! кой идва?"

... ако няма отговор "стой ще стрелям!"

ако няма отговор и продължава да върви към тебе - един изстрел във въздуха

при това положение няма връщане - или се предава (и го арестуваш) или ако хукне да бяга стреляш по него.

това да стреляш във него и после във въздуха- такъв филм няма защото недай си боже да го уцелиш със първия изстрел - проблем - защото първия куршум се познава много лесно по смазката по него от цевта. следващите са сухи... но първия се познава...

а сега да ме пита някой това защо е жигосано във съзнанието ми ? :mhihi:

и друго - това със предупредителната стрелба и това да стреляш във краката- боже каква глупост. то при това положение по-добре да нямаш оръжие баси...

във еднИ други държави можеш да употребиш личното си оръжие когато се чувстваш ти или тези около тебе застрашени от смъртна опасност... и няма предупредителни изстрели... примерно става катастрофа - излиза със бухалката някакъв и то просто го отстрелваш където и както можеш. но пък някои го хванеш че ти краде колата и хукне да бяга- не може да го стреляш..

не случайно са казали че "въоръженото общество е възпитано общество" :)
Такаааа :) значи,незнам как е в САЩ обаче тук ако някои мангал дето се опитал да влезне в периметърана охранявания обект и го гръмнеш не мисля че някои ще се занимава да бистри нещата
Но по темата Цевта на автомата преди застъпване на наряд или преди стрелби се почиства от смазката за да е чиста иначе пуши ;)
А може да те хванат по друг начин по първия куршум няма нагара сещаш се защо по този начин могат да те хванат,да не забравяме че ако е открито пространство куршума минава и заминава и нема и следа от него
Сега ме питаи от къде ги знам тея неща ;)

Ти си :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 13 Фев 2009, 23:16

някак си ми напомня на 1984 на Оруел
твърде подредено, твърде стриктно, нещо което по нашите земи труууудно минава :winky: :winky:
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

Предишна

Назад към Извън Темата