" Забранява се носене на газово или бойно оръжие "
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Такааааalx написа:при военните
"стой! кой идва?"
... ако няма отговор "стой ще стрелям!"
ако няма отговор и продължава да върви към тебе - един изстрел във въздуха
при това положение няма връщане - или се предава (и го арестуваш) или ако хукне да бяга стреляш по него.
това да стреляш във него и после във въздуха- такъв филм няма защото недай си боже да го уцелиш със първия изстрел - проблем - защото първия куршум се познава много лесно по смазката по него от цевта. следващите са сухи... но първия се познава...
а сега да ме пита някой това защо е жигосано във съзнанието ми ?![]()
и друго - това със предупредителната стрелба и това да стреляш във краката- боже каква глупост. то при това положение по-добре да нямаш оръжие баси...
във еднИ други държави можеш да употребиш личното си оръжие когато се чувстваш ти или тези около тебе застрашени от смъртна опасност... и няма предупредителни изстрели... примерно става катастрофа - излиза със бухалката някакъв и то просто го отстрелваш където и както можеш. но пък някои го хванеш че ти краде колата и хукне да бяга- не може да го стреляш..
не случайно са казали че "въоръженото общество е възпитано общество"

Но по темата Цевта на автомата преди застъпване на наряд или преди стрелби се почиства от смазката за да е чиста иначе пуши

А може да те хванат по друг начин по първия куршум няма нагара сещаш се защо по този начин могат да те хванат,да не забравяме че ако е открито пространство куршума минава и заминава и нема и следа от него
Сега ме питаи от къде ги знам тея неща

Ти си

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3