мнение за радардетектор :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 14 Сеп 2009, 19:45

добре де аз съм с атермично стъкло (соларно ,комфорт)и не виждам никъде да има прозорче за радар какъв вид радар детектор да сложа за да не ми се намаля обхвата му ? :help:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 14 Сеп 2009, 20:36

Next написа:добре де аз съм с атермично стъкло (соларно ,комфорт)и не виждам никъде да има прозорче за радар какъв вид радар детектор да сложа за да не ми се намаля обхвата му ? :help:

прочети си упътването на колата. там (ако има) е указано къде са ти "прозорците" за радари и тол-машинки на предното стъкло.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 14 Сеп 2009, 22:58

Next написа:добре де аз съм с атермично стъкло (соларно ,комфорт)и не виждам никъде да има прозорче за радар какъв вид радар детектор да сложа за да не ми се намаля обхвата му ? :help:

или емпирично - спираш срещу някоя врата (примерно на Технополис в Младост съм го правил - там вдига до 2-ра степен) и започваш да си играеш с детектора и гледаш къде как отчита... ... бях спрял на външния паркинг точно срещу вратата...

Потребител
Аватар

Мнение от nedkoas » 15 Сеп 2009, 11:02

Попринцип "COBRA" са най царвулските .Вижте в този сайт и си решете сами за каква машина става въпрос от цена 80 долара ,като се замислиш че на Beltronics са по 160 долара по евтините модели.http://www.buyradardetectors.com/

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 15 Сеп 2009, 14:50

nedkoas написа:Попринцип "COBRA" са най царвулските .Вижте в този сайт и си решете сами за каква машина става въпрос от цена 80 долара ,като се замислиш че на Beltronics са по 160 долара по евтините модели.http://www.buyradardetectors.com/

1. Ako съдиш само по цената много се лъжеш... как точно разбра, че са най-цървулски :?:
2. Тук в БГ има значение в над 99% от случаите Х-банда, евентуално К/Ка (ама това мноооого рядко)...
3. Повечето от функциите (дори и на Кобрата) при нас са безсмислени... да не говорим за "говорящите"...
4. Мога да заявя, че дори тази кобра не от 80долара, а от 80-тина лева върши същата работа както и моята от 180... засичал съм радар на около 2км на Тракия... а при изключен радар - няма детектор, който да ви спаси (освен антирадара ;) )
А и цените от 160-тина долара, за които говориш ако се пазарува от щатите ще скочат над 300лв... е толкова пари нямам за (high-end :mhihi: detector)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 318i
Мечтае да кара: Комби

Мнение от Стаевски » 15 Сеп 2009, 17:28

Що не питате майор Красимир Костов за някоя технология-може картинка да ви нарисува :D
П.С. Пробвайте с технология "Стелт"!
Поздрави!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Re:

Мнение от Next » 24 Сеп 2009, 23:10

dokie написа:

или емпирично - спираш срещу някоя врата (примерно на Технополис в Младост съм го правил - там вдига до 2-ра степен) и започваш да си играеш с детектора и гледаш къде как отчита... ... бях спрял на външния паркинг точно срещу вратата...

Не съм с оригинално стъкло на БМВ а съм с "пилкинстоун" и като е на слънце колата като я гледам с очила поларойд и се вижда много добре как цялото стъкло е лилаво никъде няма някаква прозорче за някакъв уред.. както съм виждал на с-класа има леко прозорче :evil: е моето не е с-класа де :mrgreen:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата