мнение за радардетектор :)
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
добре де аз съм с атермично стъкло (соларно ,комфорт)и не виждам никъде да има прозорче за радар какъв вид радар детектор да сложа за да не ми се намаля обхвата му ? 

Next написа:добре де аз съм с атермично стъкло (соларно ,комфорт)и не виждам никъде да има прозорче за радар какъв вид радар детектор да сложа за да не ми се намаля обхвата му ?
прочети си упътването на колата. там (ако има) е указано къде са ти "прозорците" за радари и тол-машинки на предното стъкло.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Next написа:добре де аз съм с атермично стъкло (соларно ,комфорт)и не виждам никъде да има прозорче за радар какъв вид радар детектор да сложа за да не ми се намаля обхвата му ?
или емпирично - спираш срещу някоя врата (примерно на Технополис в Младост съм го правил - там вдига до 2-ра степен) и започваш да си играеш с детектора и гледаш къде как отчита... ... бях спрял на външния паркинг точно срещу вратата...
Попринцип "COBRA" са най царвулските .Вижте в този сайт и си решете сами за каква машина става въпрос от цена 80 долара ,като се замислиш че на Beltronics са по 160 долара по евтините модели.http://www.buyradardetectors.com/
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
nedkoas написа:Попринцип "COBRA" са най царвулските .Вижте в този сайт и си решете сами за каква машина става въпрос от цена 80 долара ,като се замислиш че на Beltronics са по 160 долара по евтините модели.http://www.buyradardetectors.com/
1. Ako съдиш само по цената много се лъжеш... как точно разбра, че са най-цървулски

2. Тук в БГ има значение в над 99% от случаите Х-банда, евентуално К/Ка (ама това мноооого рядко)...
3. Повечето от функциите (дори и на Кобрата) при нас са безсмислени... да не говорим за "говорящите"...
4. Мога да заявя, че дори тази кобра не от 80долара, а от 80-тина лева върши същата работа както и моята от 180... засичал съм радар на около 2км на Тракия... а при изключен радар - няма детектор, който да ви спаси (освен антирадара

А и цените от 160-тина долара, за които говориш ако се пазарува от щатите ще скочат над 300лв... е толкова пари нямам за (high-end

- Стаевски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 318i
- Мечтае да кара: Комби
Що не питате майор Красимир Костов за някоя технология-може картинка да ви нарисува
П.С. Пробвайте с технология "Стелт"!
Поздрави!

П.С. Пробвайте с технология "Стелт"!
Поздрави!
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Re:
dokie написа:Next написа:добре де аз съм с атермично стъкло (соларно ,комфорт)и не виждам никъде да има прозорче за радар какъв вид радар детектор да сложа за да не ми се намаля обхвата му ?
или емпирично - спираш срещу някоя врата (примерно на Технополис в Младост съм го правил - там вдига до 2-ра степен) и започваш да си играеш с детектора и гледаш къде как отчита... ... бях спрял на външния паркинг точно срещу вратата...
Не съм с оригинално стъкло на БМВ а съм с "пилкинстоун" и като е на слънце колата като я гледам с очила поларойд и се вижда много добре как цялото стъкло е лилаво никъде няма някаква прозорче за някакъв уред.. както съм виждал на с-класа има леко прозорче

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3