Колеги леко с халогените из Студентски град !
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: Колеги леко с халогените из Студентски град !
PIONEER написа:Те се водят daylights,така че не виждам за какво да им правят проблем.Между другото ми харесват,защото светят и не заслепяват.Май и по аксесоарите се продават вече такива работи ама допълнително слагани надали важат,а и не на всяка кола ходят.Но наистина се виждат хубаво отдалеч
Куките не ги признават тия "дей-лайтс"
Талона пак събира прах заради тях
Затова ше си карам на всичко де-що може да свети, да ме виждат от далеч. Ксенона и халогените са ми перфектно регулирани и не заслепяват никой
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Тонката
- младши ентусиаст
-
- Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA
В понеделник и мен ме спряха вечерта, когато си тръгвах от лекции. В началото полицаите бяха с намерение да ми пишат акт. Помолих ги в такъв случай да ми напишат фиш, но казаха, че нямат... Същевременно се заговорихме и ме пуснаха с условието, че нямам актове и им обещах да не карам на халогени повече 
Попринцип има много коли, на които халогените заслепяват, обаче специално моите светят ниско в банкета и не пречат на насрещнодвижещите.
Попринцип има много коли, на които халогените заслепяват, обаче специално моите светят ниско в банкета и не пречат на насрещнодвижещите.

е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Тонката написа:В понеделник и мен ме спряха вечерта, когато си тръгвах от лекции. В началото полицаите бяха с намерение да ми пишат акт. Помолих ги в такъв случай да ми напишат фиш, но казаха, че нямат... Същевременно се заговорихме и ме пуснаха с условието, че нямам актове и им обещах да не карам на халогени повече
То на мен това ми бе мисълта на темата

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
vicho написа:Колкото лампи има по колата, всичките да са запалени, за да му е гадно на шофьора отсреща и привечер, като се смрачава ми е любимо да карам извънграда и някой да ми блести с халогени при ЯСНО време.![]()
![]()
![]()
изключително са дразнещи, както и ксеноните без лупи...
Точно така, аз всеки минал със запалени халогени при ясно време си го псувам, много е дразнещо

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
А става ли ви гадно, като знаете, че сте ни през кура на всички нас дето караме с ксенон на рефлектор..муааххахахаах
Добро утро на всички!!!
Добро утро на всички!!!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Те и на катаджиите им е през кура дали сте си цъкнали халогените,защото ще гледате дупките или ви харесва повече тъй.Да ви плющят актове до безсъзнание и така докато се научите,че закона е написан да се спазва.Тука го обърнахте на собствени разсъждения и практически опит.И накрая като няма какво друго пак простите работи,за да му е гадно на другия...Ми затова яко актове и без такива теми през 2 дена,че някой полицай се бил заяждал-нали и той трябва да си прави кефа.То хубаво са го казали,че "каквото повикало-такова се обадило" 

8.32
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
PIONEER написа:Те и на катаджиите им е през кура дали сте си цъкнали халогените,защото ще гледате дупките или ви харесва повече тъй.Да ви плющят актове до безсъзнание и така докато се научите,че закона е написан да се спазва.Тука го обърнахте на собствени разсъждения и практически опит.И накрая като няма какво друго пак простите работи,за да му е гадно на другия...Ми затова яко актове и без такива теми през 2 дена,че някой полицай се бил заяждал-нали и той трябва да си прави кефа.То хубаво са го казали,че "каквото повикало-такова се обадило"
Колега, това че закона е написан да се спазва, не значи че закона е писан от Господ
Единствено в Ст. град са ми се заяждали за халогени, при това ми четат конско все едно съм нарушил жестоко закона.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
PIONEER написа:Те се водят daylights,така че не виждам за какво да им правят проблем.
е да де daylights ама 1во така не им светят отзад габаритите и 2ро в закона пише да се кара на къси светлини!ходи обясняваи на някои милиционер от горно камарци за daylights и има ли почва у нас
Еми в закона пише точно къси светлини или дневни такива. Аз си карам само на angel eyes и досега не са ми правили проблем а съм минавал през доста проверки. Или пък ги е мързяло да се заяждат
.
А до халогените, аз като карам не ги пускам, освен по някоя малка уличка с незнайно какви неща по нея.
На на колите с повече екстри при завиване или пускане на мигач се пуска и съответния халоген(едва ли има някой да не знае де) от което би следвало че пречат, щом не са постоянно пуснати или не се пускат с късите автоматично
.
(3) (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2006 г.) Моторните превозни средства през периодите:
1. от 2 март до 31 октомври могат да се движат с включени светлини за
движение през деня или с къси светлини;
2. от 1 ноември до 1 март задължително се движат с включени светлини за
движение през деня или с къси светлини.
59. (нова - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) "Дневни светлини" са светлини, предназначени
за подобряване на възприемането и видимостта на предната част на пътно превозно
средство при движението му.
Аз поне как го разбирам и дори съм сигурен стоповете също може да не ти светят.
А до халогените, аз като карам не ги пускам, освен по някоя малка уличка с незнайно какви неща по нея.
На на колите с повече екстри при завиване или пускане на мигач се пуска и съответния халоген(едва ли има някой да не знае де) от което би следвало че пречат, щом не са постоянно пуснати или не се пускат с късите автоматично
(3) (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2006 г.) Моторните превозни средства през периодите:
1. от 2 март до 31 октомври могат да се движат с включени светлини за
движение през деня или с къси светлини;
2. от 1 ноември до 1 март задължително се движат с включени светлини за
движение през деня или с къси светлини.
59. (нова - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) "Дневни светлини" са светлини, предназначени
за подобряване на възприемането и видимостта на предната част на пътно превозно
средство при движението му.
Аз поне как го разбирам и дори съм сигурен стоповете също може да не ти светят.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
PIONEER написа:Те се водят daylights,така че не виждам за какво да им правят проблем.Между другото ми харесват,защото светят и не заслепяват.Май и по аксесоарите се продават вече такива работи ама допълнително слагани надали важат,а и не на всяка кола ходят.Но наистина се виждат хубаво отдалеч
Верно ги има тия гирлянди във всяка автомания вече,а на е36 как седят..мани беги..страОтно
По темата,вчера минах през студендтски ад
.Или не им е харесала колата или са се нагрухтели достатъчно 
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
plradev написа:PIONEER написа:Те се водят daylights,така че не виждам за какво да им правят проблем.Между другото ми харесват,защото светят и не заслепяват.Май и по аксесоарите се продават вече такива работи ама допълнително слагани надали важат,а и не на всяка кола ходят.Но наистина се виждат хубаво отдалеч
Верно ги има тия гирлянди във всяка автомания вече,а на е36 как седят..мани беги..страОтно![]()
![]()
![]()
По темата,вчера минах през студендтски ад,на халогени и агнешки очи(така си карам по принцип) и двата патрула,които скучаеха до пътя,дори не ме отразиха,камо ли да ме спрат
.Или не им е харесала колата или са се нагрухтели достатъчно
.Та не знам ква е тая паника ,която цари тука за халогени.Винаги съм карал на халогени и никога не са ме спирали или заяждали за тях в София или провинцията,евала за което на куките
Какво да се занимават с некви ис-ове, пък било то и с халогени...
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Biankonero написа:
Какво да се занимават с некви ис-ове, пък било то и с халогени...
Бе и ти си прав като знаят,че оправия нема

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Но не е само за Студентски град,мен преди повече от седмица ме спряха до Ловеч за същият проблем
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
hemicharger написа:
Колега, това че закона е написан да се спазва, не значи че закона е писан от Господ![]()
кона
Никъде не го твърдя това

8.32
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
PIONEER написа:hemicharger написа:
Колега, това че закона е написан да се спазва, не значи че закона е писан от Господ![]()
кона
Никъде не го твърдя товаАма масата иска да НЕ спазва написаното в закона,а в случай,че им се засегне техния интерес или полицая си прави гавра и се заяжда веднага се хващат за тоя същия закон и си почва едно търсене на права и задължения.Няма начин да стане по тоя начин.И това не само за тия халогеми ами за всичко!
![]()
Прав си че закона трябва да се спазва, дори и да е безсмислен ама все пак... неприятно е като тебе са те спряли за халогени а от другото платно кара 7мица с халогени, къси, дълги, и минава с рев на мотора и представителите на закона само го изглеждат как преминава и продължавате да се обяснявате за едни тъпи малки фарове които за мен специално много подобряват видимостта и хич не заслепяват когато са сложени на мястото им по правилния начин!
По тоя повод вчера направих няколко снимки по тъмно
П.С. да се гледа табелата за ориентир (еднакво осветена и в 2та случая)
Без халогени / С халогени:

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5