За жените.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: За жените.....

Мнение от lubeto » 04 Дек 2009, 20:42

Всичко е вярно!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Дек 2009, 20:47

Мишел написа:

Само не съм съгласна с това, че дрехите и обувките ми са достатъчно, иначе по другите точки съм склонна да отстъпя....отчасти :mhihi:

Досега не съм чул от някоя жена, че има какво да обуе и облече, пък то дрешка за 20 лева се съблича, както и парцалче за 200-дет се вика мъжете знаем 2 и 200. А теми от сорта на дрехи, диети.... :nono:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 04 Дек 2009, 20:51

saleen написа:
Мишел написа:

Само не съм съгласна с това, че дрехите и обувките ми са достатъчно, иначе по другите точки съм склонна да отстъпя....отчасти :mhihi:

Досега не съм чул от някоя жена, че има какво да обуе и облече, пък то дрешка за 20 лева се съблича, както и парцалче за 200-дет се вика мъжете знаем 2 и 200. А теми от сорта на дрехи, диети.... :nono:

Хахахахха, абе от 20 и 200 се събличат еднакво, ама в обличането има разлика :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Дек 2009, 20:53

Е то обличането е ваша грижа, там проявяваме тактичност и не ви се месим кое как :angel:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 04 Дек 2009, 20:58

saleen написа:Е то обличането е ваша грижа, там проявяваме тактичност и не ви се месим кое как :angel:

Само да вметна тук :mhihi: Много е дразнещо, когато се чудим между две дрехи, и чуем "Абе, и с двете си добре, няма значение" хахахааа :mhihi: Иде ми да ги скъсам и двете от яд !!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 04 Дек 2009, 21:02

:dunno: Няма лошо, като му идва на човек отвътре, не вярвам някой от колегите да възрази, че това съшо е проява на ...изтънчен вкус ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Мнение от vankatagsi » 04 Дек 2009, 21:13

Абе истинате е че за една шепа напикано месо' мъжете сме склонни да пренебрегнем всичко, дори и доброто отношение към машината си :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колкото може
Мечтае да кара: докато може

Мнение от aureus_gold » 04 Дек 2009, 21:49

Колеги,моля Ви да препратите темата на sineok pi4, за да спестим 15тина анкети за в бъдеще :mhihi:
А иначе 6+ за темата... :clap:
От всички педали най-много харесвам на газ-та!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 04 Дек 2009, 21:54

aureus_gold написа:Колеги,моля Ви да препратите темата на sineok pi4, за да спестим 15тина анкети за в бъдеще :mhihi:
А иначе 6+ за темата... :clap:

За нищо на света!! :bang:
Искам си анкетите :lalala: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 04 Дек 2009, 22:05

BMWALPINA написа:Най обичам когато някоя едрогърда кака сложи голямо деколте и ме пита, "защо ми гледаш в циците"...защо ли.... :D

"Получих дежаву, че съм се търкал в такива цици" :lol:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 04 Дек 2009, 22:50

GeDotz написа::mhihi:
Аз предлагам да спрете да гледате рекламите за бира и да се правите на "Многострадалната Геновева", щот си е факт, че мъж сам много много не мо`е да се оправя :winky:
Ама то щот така сме си ви научили, единствено и само ние жените сме си виновни и никой друг.....
Ама какво да се прави - с вас - лошо, без вас - още по-лошо :winky:

Нйет съгласен.
Какво му има да се оправяме толкова? Било то... може би ама едно време. Сега кат тряаа се пере си има автоматична пералня. За готвене... ми ко да ви кажа ние почнахме да готвим доста по-добре от някои "жени". Да не споменавам, че има индивидки дет един омлет не моат да забъркат :mhihi: За чистенето... ми чистим си кво толкова. Ако сме малко гъзари плащаме да ни изчистят. Та в крайна сметка май освен за единия секс не сте кооооой знае колко нужни. В този ред на мисли - кой без кой не може. Ми кво да кажем за индивидките цифроманки. Не могат без кинти и са готови на какво ли не за да има някъв cash flow :mhihi: Mи ако ни няма нас кой ше ви поправя... каквото ви се развали там? Кой ше ви защитава? Та като се замислиш май ние мъжете ви трябваме повече отколко вие на нас 8) А, пък ако викате с нас лошо, без нас по-лошо... ми станете лесбийки. Хем е модерно сега. Няма да има нужда да се "грижите" за каквото и когото и да било, никой няма да настоява за access to back door :mhihi: , няма да иска да гълтате разни такива бели телесни течности :mhihi: и т.н.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Съветски зърнокомбайн
Мечтае да кара: ///М3 E36
Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....

Мнение от BMWPetio » 04 Дек 2009, 23:02

xpl0d написа:
Аз предлагам да спрете да гледате рекламите за бира и да се правите на "Многострадалната Геновева", щот си е факт, че мъж сам много много не мо`е да се оправя :winky:
Ама то щот така сме си ви научили, единствено и само ние жените сме си виновни и никой друг.....

Нйет съгласен.
Какво му има да се оправяме толкова? Било то... може би ама едно време. Сега кат тряаа се пере си има автоматична пералня. За готвене... ми ко да ви кажа ние почнахме да готвим доста по-добре от някои "жени". Да не споменавам, че има индивидки дет един омлет не моат да забъркат :mhihi: За чистенето... ми чистим си кво толкова. Ако сме малко гъзари плащаме да ни изчистят. Та в крайна сметка май освен за единия секс не сте кооооой знае колко нужни. В този ред на мисли - кой без кой не може. Ми кво да кажем за индивидките цифроманки. Не могат без кинти и са готови на какво ли не за да има някъв cash flow :mhihi: Mи ако ни няма нас кой ше ви поправя... каквото ви се развали там? Кой ше ви защитава? Та като се замислиш май ние мъжете ви трябваме повече отколко вие на нас 8) А, пък ако викате с нас лошо, без нас по-лошо... ми станете лесбийки. Хем е модерно сега. Няма да има нужда да се "грижите" за каквото и когото и да било, никой няма да настоява за access to back door :mhihi: , няма да иска да гълтате разни такива бели телесни течности :mhihi: и т.н.

И няма да имат нужда от противозачатачни :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 04 Дек 2009, 23:18

За повечето твърдения съм съгласна :winky: , ама за дрехите и обувките ... винаги има какво още да се желае ;)
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 04 Дек 2009, 23:18

хаха...

... как да ви го напиша по-сбито... щото като гледам кви наивни постове има - ум да ти зайде...

жената помага на мъжа да вижда нещата в переспектива
мъжа пък формира переспективата...
нещата са взаимно свързани.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Дек 2009, 23:20

xpl0d написа:

Нйет съгласен.

Ееее,как можа ся пък и ти,тюх,простак ниеден :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата