За жените.....
Модератор: Общи модератори
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: За жените.....
Мишел написа:
Само не съм съгласна с това, че дрехите и обувките ми са достатъчно, иначе по другите точки съм склонна да отстъпя....отчасти
Досега не съм чул от някоя жена, че има какво да обуе и облече, пък то дрешка за 20 лева се съблича, както и парцалче за 200-дет се вика мъжете знаем 2 и 200. А теми от сорта на дрехи, диети....

Никой не мое ма връне на селу!
saleen написа:Мишел написа:
Само не съм съгласна с това, че дрехите и обувките ми са достатъчно, иначе по другите точки съм склонна да отстъпя....отчасти
Досега не съм чул от някоя жена, че има какво да обуе и облече, пък то дрешка за 20 лева се съблича, както и парцалче за 200-дет се вика мъжете знаем 2 и 200. А теми от сорта на дрехи, диети....
Хахахахха, абе от 20 и 200 се събличат еднакво, ама в обличането има разлика

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Е то обличането е ваша грижа, там проявяваме тактичност и не ви се месим кое как 

saleen написа:Е то обличането е ваша грижа, там проявяваме тактичност и не ви се месим кое как
Само да вметна тук

- saleen
- старши ентусиаст
-

- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Абе истинате е че за една шепа напикано месо' мъжете сме склонни да пренебрегнем всичко, дори и доброто отношение към машината си 

- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
Колеги,моля Ви да препратите темата на sineok pi4, за да спестим 15тина анкети за в бъдеще
А иначе 6+ за темата...

А иначе 6+ за темата...

От всички педали най-много харесвам на газ-та!
aureus_gold написа:Колеги,моля Ви да препратите темата на sineok pi4, за да спестим 15тина анкети за в бъдеще![]()
А иначе 6+ за темата...
За нищо на света!!

Искам си анкетите

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
BMWALPINA написа:Най обичам когато някоя едрогърда кака сложи голямо деколте и ме пита, "защо ми гледаш в циците"...защо ли....
"Получих дежаву, че съм се търкал в такива цици"

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
GeDotz написа::mhihi:
Аз предлагам да спрете да гледате рекламите за бира и да се правите на "Многострадалната Геновева", щот си е факт, че мъж сам много много не мо`е да се оправя![]()
Ама то щот така сме си ви научили, единствено и само ние жените сме си виновни и никой друг.....
Ама какво да се прави - с вас - лошо, без вас - още по-лошо
Нйет съгласен.
Какво му има да се оправяме толкова? Било то... може би ама едно време. Сега кат тряаа се пере си има автоматична пералня. За готвене... ми ко да ви кажа ние почнахме да готвим доста по-добре от някои "жени". Да не споменавам, че има индивидки дет един омлет не моат да забъркат

- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
xpl0d написа:GeDotz написа::mhihi:
Аз предлагам да спрете да гледате рекламите за бира и да се правите на "Многострадалната Геновева", щот си е факт, че мъж сам много много не мо`е да се оправя![]()
Ама то щот така сме си ви научили, единствено и само ние жените сме си виновни и никой друг.....
Нйет съгласен.
Какво му има да се оправяме толкова? Било то... може би ама едно време. Сега кат тряаа се пере си има автоматична пералня. За готвене... ми ко да ви кажа ние почнахме да готвим доста по-добре от някои "жени". Да не споменавам, че има индивидки дет един омлет не моат да забъркатЗа чистенето... ми чистим си кво толкова. Ако сме малко гъзари плащаме да ни изчистят. Та в крайна сметка май освен за единия секс не сте кооооой знае колко нужни. В този ред на мисли - кой без кой не може. Ми кво да кажем за индивидките цифроманки. Не могат без кинти и са готови на какво ли не за да има някъв cash flow
Mи ако ни няма нас кой ше ви поправя... каквото ви се развали там? Кой ше ви защитава? Та като се замислиш май ние мъжете ви трябваме повече отколко вие на нас
А, пък ако викате с нас лошо, без нас по-лошо... ми станете лесбийки. Хем е модерно сега. Няма да има нужда да се "грижите" за каквото и когото и да било, никой няма да настоява за access to back door
, няма да иска да гълтате разни такива бели телесни течности
и т.н.
И няма да имат нужда от противозачатачни

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
За повечето твърдения съм съгласна
, ама за дрехите и обувките ... винаги има какво още да се желае 

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

хаха...
... как да ви го напиша по-сбито... щото като гледам кви наивни постове има - ум да ти зайде...
жената помага на мъжа да вижда нещата в переспектива
мъжа пък формира переспективата...
нещата са взаимно свързани.
... как да ви го напиша по-сбито... щото като гледам кви наивни постове има - ум да ти зайде...
жената помага на мъжа да вижда нещата в переспектива
мъжа пък формира переспективата...
нещата са взаимно свързани.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
xpl0d написа:GeDotz написа::mhihi:
Нйет съгласен.
Какво му има да се оправяме толкова? Било то... може би ама едно време. Сега кат тряаа се пере си има автоматична пералня. За готвене... ми ко да ви кажа ние почнахме да готвим доста по-добре от някои "жени". Да не споменавам, че има индивидки дет един омлет не моат да забъркатЗа чистенето... ми чистим си кво толкова. Ако сме малко гъзари плащаме да ни изчистят. Та в крайна сметка май освен за единия секс не сте кооооой знае колко нужни. В този ред на мисли - кой без кой не може. Ми кво да кажем за индивидките цифроманки. Не могат без кинти и са готови на какво ли не за да има някъв cash flow
Mи ако ни няма нас кой ше ви поправя... каквото ви се развали там? Кой ше ви защитава? Та като се замислиш май ние мъжете ви трябваме повече отколко вие на нас
А, пък ако викате с нас лошо, без нас по-лошо... ми станете лесбийки. Хем е модерно сега. Няма да има нужда да се "грижите" за каквото и когото и да било, никой няма да настоява за access to back door
, няма да иска да гълтате разни такива бели телесни течности
и т.н.
Ееее,как можа ся пък и ти,тюх,простак ниеден