Аз прекарах смотана Коледа ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Аз прекарах смотана Коледа ...

Мнение от acho.rs » 26 Дек 2009, 11:45

cucko написа:Стига бе, какво се се разкучали,повечето доволни се прибират!
Аре да ви помагам и от половината аз се включвам!То на всеки главата му е занесена и какво да се прави...аре наздрави и да сме живи и зрави! :have one: :bchug: Горе главата, имал съм и такива дни и ви подкрепям! :drinking:

Ами пуснах темата , точно за да се подкрепим , хората изкарали скучно , по една или друга причина . Аз лично имах много малки очаквания , точно в поселдния момент (в 22,00) ме взеха за запойка , но понеже крака ми е нарязан на 8 места и имам над 50 шева ... нещо не се получи и в 00:00 си бях в нас . Подаръци - ако аз не си направя , няма кой ... Сега ще видим за нова година , дано нещо по-сериозно излезе ...
Колегата , дето е без пари - намирай домашен алкохол и хич , да не ти дреме . След нова година , всички ще бъдат без пари , а ти ще си цар ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Дек 2009, 11:53

нной е без пари,сриозно,дайте да съберем я някоя бутилка вино,я да се ъберем и да се почерпим в хепи

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 26 Дек 2009, 12:03

Е.Димитров написа:нной е без пари,сриозно,дайте да съберем я някоя бутилка вино,я да се ъберем и да се почерпим в хепи
а шо точно ф Хепи :roll: Иначе и аз съм благородно пиянски настроен :ok:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Дек 2009, 12:09

Bogat-Beden написа:
Е.Димитров написа:нной е без пари,сриозно,дайте да съберем я някоя бутилка вино,я да се ъберем и да се почерпим в хепи

Веднага те светвам,щот си ми приятел.
В хепи сега всички моми са с едни къси поли,ама толкова къси че думата "поличка" мже и да не се назовава, без,повтарям ,без чорапогашници и има само един управител,тоест не мое много да ни бият много :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 26 Дек 2009, 12:34

Е.Димитров написа:
Bogat-Beden написа:

В хепи сега всички моми са с едни къси поли,ама толкова къси че думата "поличка" мже и да не се назовава, без,повтарям ,без чорапогашници и има само един управител,тоест не мое много да ни бият много :mhihi: :mhihi:

Хаха , така си и мислех за избора :Д Знам една агентка от хепи , но не знам точно към кое хепи сте запътили

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 26 Дек 2009, 12:37

сейм шит....няма сняг ->няма настроение
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с натегнат шпер
Мечтае да кара: ///M3 E36

Мнение от Kinopi » 26 Дек 2009, 12:49

Аз поне както повечето тук не очаквах много.. да не кажа ,че не очаквах нищо за това не съм и разочарован.Единственото което ме топли е ,че успях да направя подарък на любимия ми баварец ,като му сложих бели мигачи :driving: .Въпреки ,че сега има малка нужда от ремонт знам ,че поне той няма да ме предаде :bowdown: .Иначе нова година я чакаме с нетърпение ,че ще е мазало.На здраве на всички и горе главата :bchug:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от gigabyte » 26 Дек 2009, 13:14

И при мен се получи нещо такова ,но и нямах големи надежди... Дано следващите дни ги прекарам по-добре :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 26 Дек 2009, 13:17

Екстра си ми беше, но ми е зле на корема :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 26 Дек 2009, 13:33

И на мен ми беше някво сдухано....трапезата така остана и небутната...аз хапнах малко и се изнесох...баси тъпнята беше...но на нова година ще става яко парти....15 момчета + 10 момичета+свободна къщ=...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 26 Дек 2009, 14:08

:| И моята не беше нищо особенно-ден като ден

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 26 Дек 2009, 14:43

Аз предлагам за себе си да заменя думата смотана със самотна :( Ден като ден, наистина. Напъваш се да ти дойде настроението, ама не става бре :|
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 26 Дек 2009, 14:46

acho.rs написа:
Е.Димитров написа:
Bogat-Beden написа:

Хаха , така си и мислех за избора :Д Знам една агентка от хепи , но не знам точно към кое хепи сте запътили
Ше праим ли група :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 26 Дек 2009, 14:51

Бе к'во сте се размрънкали, не знам? Празницитъе ми минават много весело засега. Но не е там въпроса - имал съм и лоши празници, но важно е ти как ще мислиш. Това за човекът без крака е много подходящо. Днес гледах Станцията на Нова и много ми хареса едно изречение, свързано с празничните желания - Здравият може да има сто желания, а болният - само едно! Много е вярно това. Пожелавам на колегата, фанатик на тема Е30 скорощно оздравяване и много весели моменти, защото празниците не свършват с Коледа, нито с Нова година!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 26 Дек 2009, 14:53

((:BuKcu:)) написа:Екстра си ми беше, но ми е зле на корема :help:

ти нещо почваш да ме съмняваш......ще си получиш подаръците по-късно.......боли те корема..... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аре сички в Хепи....ако нема жени,то поне да напрайме молебен за сняг,че :driving: :driving: :driving:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата