Аз прекарах смотана Коледа ...
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Аз прекарах смотана Коледа ...
cucko написа:Стига бе, какво се се разкучали,повечето доволни се прибират!
Аре да ви помагам и от половината аз се включвам!То на всеки главата му е занесена и какво да се прави...аре наздрави и да сме живи и зрави!![]()
Горе главата, имал съм и такива дни и ви подкрепям!
Ами пуснах темата , точно за да се подкрепим , хората изкарали скучно , по една или друга причина . Аз лично имах много малки очаквания , точно в поселдния момент (в 22,00) ме взеха за запойка , но понеже крака ми е нарязан на 8 места и имам над 50 шева ... нещо не се получи и в 00:00 си бях в нас . Подаръци - ако аз не си направя , няма кой ... Сега ще видим за нова година , дано нещо по-сериозно излезе ...
Колегата , дето е без пари - намирай домашен алкохол и хич , да не ти дреме . След нова година , всички ще бъдат без пари , а ти ще си цар

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
нной е без пари,сриозно,дайте да съберем я някоя бутилка вино,я да се ъберем и да се почерпим в хепи
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
а шо точно ф ХепиЕ.Димитров написа:нной е без пари,сриозно,дайте да съберем я някоя бутилка вино,я да се ъберем и да се почерпим в хепи

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Bogat-Beden написа:а шо точно ф ХепиЕ.Димитров написа:нной е без пари,сриозно,дайте да съберем я някоя бутилка вино,я да се ъберем и да се почерпим в хепиИначе и аз съм благородно пиянски настроен
Веднага те светвам,щот си ми приятел.
В хепи сега всички моми са с едни къси поли,ама толкова къси че думата "поличка" мже и да не се назовава, без,повтарям ,без чорапогашници и има само един управител,тоест не мое много да ни бият много

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Е.Димитров написа:Bogat-Beden написа:а шо точно ф ХепиЕ.Димитров написа:нной е без пари,сриозно,дайте да съберем я някоя бутилка вино,я да се ъберем и да се почерпим в хепиИначе и аз съм благородно пиянски настроен
В хепи сега всички моми са с едни къси поли,ама толкова къси че думата "поличка" мже и да не се назовава, без,повтарям ,без чорапогашници и има само един управител,тоест не мое много да ни бият много![]()
Хаха , така си и мислех за избора :Д Знам една агентка от хепи , но не знам точно към кое хепи сте запътили
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
сейм шит....няма сняг ->няма настроение
- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36
Аз поне както повечето тук не очаквах много.. да не кажа ,че не очаквах нищо за това не съм и разочарован.Единственото което ме топли е ,че успях да направя подарък на любимия ми баварец ,като му сложих бели мигачи
.Въпреки ,че сега има малка нужда от ремонт знам ,че поне той няма да ме предаде
.Иначе нова година я чакаме с нетърпение ,че ще е мазало.На здраве на всички и горе главата 

И при мен се получи нещо такова ,но и нямах големи надежди... Дано следващите дни ги прекарам по-добре 

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Екстра си ми беше, но ми е зле на корема 

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
И на мен ми беше някво сдухано....трапезата така остана и небутната...аз хапнах малко и се изнесох...баси тъпнята беше...но на нова година ще става яко парти....15 момчета + 10 момичета+свободна къщ=......

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Аз предлагам за себе си да заменя думата смотана със самотна
Ден като ден, наистина. Напъваш се да ти дойде настроението, ама не става бре 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ше праим ли групаacho.rs написа:Е.Димитров написа:Bogat-Beden написа:а шо точно ф ХепиЕ.Димитров написа:нной е без пари,сриозно,дайте да съберем я някоя бутилка вино,я да се ъберем и да се почерпим в хепиИначе и аз съм благородно пиянски настроен
В хепи сега всички моми са с едни къси поли,ама толкова къси че думата "поличка" мже и да не се назовава, без,повтарям ,без чорапогашници и има само един управител,тоест не мое много да ни бият много![]()
Хаха , така си и мислех за избора :Д Знам една агентка от хепи , но не знам точно към кое хепи сте запътили

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Бе к'во сте се размрънкали, не знам? Празницитъе ми минават много весело засега. Но не е там въпроса - имал съм и лоши празници, но важно е ти как ще мислиш. Това за човекът без крака е много подходящо. Днес гледах Станцията на Нова и много ми хареса едно изречение, свързано с празничните желания - Здравият може да има сто желания, а болният - само едно! Много е вярно това. Пожелавам на колегата, фанатик на тема Е30 скорощно оздравяване и много весели моменти, защото празниците не свършват с Коледа, нито с Нова година!
((:BuKcu:)) написа:Екстра си ми беше, но ми е зле на корема
ти нещо почваш да ме съмняваш......ще си получиш подаръците по-късно.......боли те корема.....

Аре сички в Хепи....ако нема жени,то поне да напрайме молебен за сняг,че