Дупки,дупки,дупки
Модератор: Общи модератори
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Re: Дупки,дупки,дупки
Един колега спомена кварталите Надежда, Западен Парк, Люлин , че са най-зле откъм дупки и аз смятам така понеже всеки ден пътувам от Модерното до Западен Парк и Люлин , а скоро ходих и на планина с е36-цата
, та минах и през Своге и Дефилето там какво е просто неми се говори (разби ми се колата) дупките пълни с вода и незнаеш колко са дълбоки

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Мдаа, ад е в София, май повече от друга година, ама със 100 милиона бюджет за национална инфраструктура..??? кво да се оправи? То не става с вълшебната пръчица, требат и пари
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Варна-Добрич, разминавам се с някакъв камион, онзи влиза в дупка, а по колата ми освен кална вода и 10 кила баластра се изсипа. Още се чудя как не счупи или пукна стъклото. Не говоря за пясък, за чакъл направо. Магистрала Хемус в "новата" си отсечка, край Шумен е с "нови" дупки, а е на 4-5 г. На тоя път към Варна, само името му е магистрала. За други места нема да говоря, в нашия град е ужас. Бях научил някои дупки, зейнали нови обаче, не ги знам и се озовам вътре набърже. Краде се като за световно в тоя бизнес.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Абе кво ми говорите за дупките в София... ние в Плевен фейсбук група си имаме вече
http://www.facebook.com/group.php?v=fee ... 8151705888
в Събота колегата CherenZ ни беше на гости... след кратка разходка из Плевен каза "бааа и в Русе има дупки ама тука направо е нечовешко"
в Събота колегата CherenZ ни беше на гости... след кратка разходка из Плевен каза "бааа и в Русе има дупки ама тука направо е нечовешко"
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
ms написа:Zubcho написа:А пък във Варна да видите какво е. Тук в Сф сме си рахат. Там е като след бомбардировка. Трябва да се преасфалтира целия град. Просто няма улица по която да минеш и през 2 метра да няма трапове. Трябваше да направя филмче като ходих и да видите за какво става въпрос.
Мдааа, Варна е ужас- ако не забравя ще щракна някоя дупка... Тука казаха, че тази седмица ще почват да ги правят дупките, ама докато не видя не им вярвам... И не е вярно, че няма здрава улица- моята пред блока е идеална![]()
![]()
![]()
Забелязвам друго- асфалта дето е от на бай ви Тошо времето почти не е мръднал, но където е кърпено или изцяло асфалтирано скоро има дупки в изобилие. То да бяха "дупки" бива, ама то си е направо лунни кратери
Точно това щях да пиша и аз колега
че старият асфалт почти не е мръднал нищо че няма маркировка , новите кърпежи ей ги виж....
очаквам до няколко месеца новата отсечка от общината покрай х-л Черно Море и нагоре към Винс-а и тя да зейне, тогава ще се чудя да се смея ли да плача ли...
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
В Слатина на кръстовището на Гео Милев и Слатинска река е направо лунен пейзаж. След лунния пейзаж следва един кратер от МАРС с дълбочина поне 15 сантиметра и ширина около 2 метра. За да "избягаш" от дупката трябва да минеш в насрещното платно.
На У-образното кръстовище на Слатинска и Боян Магесник (между Слатина и гара Подуене) пък паветата са образували интересни "вълнички".
Абе, бах мааму.. да направят бензина 1 лев, поне да знаем да заобикаляме тия места, като не искат да ги ремонтират.
На У-образното кръстовище на Слатинска и Боян Магесник (между Слатина и гара Подуене) пък паветата са образували интересни "вълнички".
Абе, бах мааму.. да направят бензина 1 лев, поне да знаем да заобикаляме тия места, като не искат да ги ремонтират.
недей така с тия 15 см,по бтв новините казаха че най големите стигат до ''8см''
дали

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
KIM написа:недей така с тия 15 см,по бтв новините казаха че най големите стигат до ''8см''дали
Няма проблем, бре

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Ogi написа:Абе кво ми говорите за дупките в София... ние в Плевен фейсбук група си имаме вече
Колега , ако имаш ходене до Враца , най-добре тръгни с ... булдозер .Участъка между Искър и Бяла Слатина е АД

Чудно ми е как някой колега от Сливен не се е разписал още в тази тема. Да каже как нашият мил кмет е разкопал и продължава да разкопава целия град за подмяна на водопроводни тръби, газификация и не знам какво още. Това продължава вече доста месеци и няма изгледи да приключи скоро. Целия град е пълен със всевъзможни прегради и изобщо нямаш шанс да стигнеш закъдето си тръгнал. А ако все пак успееш да минеш отнякъде, задължително е през трап, заровен набързо с няколко лопати пръст от мургави работници. 

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Ogi написа:Абе кво ми говорите за дупките в София... ние в Плевен фейсбук група си имаме вече
Ние също

http://www.facebook.com/pages/Veliko-Trnovo/Veliko-Trnovo-gradt-na-dupkite/327605912544?ref=ts
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
А аз си мислех,че само във ВТ окръга сме супер зле... 

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“