Дупки,дупки,дупки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Re: Дупки,дупки,дупки

Мнение от KIM » 23 Фев 2010, 12:40

еми той човека си го каза :mhihi:
http://www.vbox7.com/play:3d584309
Изображение

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 23 Фев 2010, 12:45

Един колега спомена кварталите Надежда, Западен Парк, Люлин , че са най-зле откъм дупки и аз смятам така понеже всеки ден пътувам от Модерното до Западен Парк и Люлин , а скоро ходих и на планина с е36-цата :mhihi: , та минах и през Своге и Дефилето там какво е просто неми се говори (разби ми се колата) дупките пълни с вода и незнаеш колко са дълбоки
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 23 Фев 2010, 12:48

Мдаа, ад е в София, май повече от друга година, ама със 100 милиона бюджет за национална инфраструктура..??? кво да се оправи? То не става с вълшебната пръчица, требат и пари

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 23 Фев 2010, 13:12

Варна-Добрич, разминавам се с някакъв камион, онзи влиза в дупка, а по колата ми освен кална вода и 10 кила баластра се изсипа. Още се чудя как не счупи или пукна стъклото. Не говоря за пясък, за чакъл направо. Магистрала Хемус в "новата" си отсечка, край Шумен е с "нови" дупки, а е на 4-5 г. На тоя път към Варна, само името му е магистрала. За други места нема да говоря, в нашия град е ужас. Бях научил някои дупки, зейнали нови обаче, не ги знам и се озовам вътре набърже. Краде се като за световно в тоя бизнес.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 23 Фев 2010, 13:29

Абе кво ми говорите за дупките в София... ние в Плевен фейсбук група си имаме вече
http://www.facebook.com/group.php?v=fee ... 8151705888

в Събота колегата CherenZ ни беше на гости... след кратка разходка из Плевен каза "бааа и в Русе има дупки ама тука направо е нечовешко"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 23 Фев 2010, 13:35

ms написа:
Zubcho написа:А пък във Варна да видите какво е. Тук в Сф сме си рахат. Там е като след бомбардировка. Трябва да се преасфалтира целия град. Просто няма улица по която да минеш и през 2 метра да няма трапове. Трябваше да направя филмче като ходих и да видите за какво става въпрос.

Мдааа, Варна е ужас- ако не забравя ще щракна някоя дупка... Тука казаха, че тази седмица ще почват да ги правят дупките, ама докато не видя не им вярвам... И не е вярно, че няма здрава улица- моята пред блока е идеална :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забелязвам друго- асфалта дето е от на бай ви Тошо времето почти не е мръднал, но където е кърпено или изцяло асфалтирано скоро има дупки в изобилие. То да бяха "дупки" бива, ама то си е направо лунни кратери :evil:

Точно това щях да пиша и аз колега
че старият асфалт почти не е мръднал нищо че няма маркировка , новите кърпежи ей ги виж....

очаквам до няколко месеца новата отсечка от общината покрай х-л Черно Море и нагоре към Винс-а и тя да зейне, тогава ще се чудя да се смея ли да плача ли...
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 23 Фев 2010, 13:37

В Слатина на кръстовището на Гео Милев и Слатинска река е направо лунен пейзаж. След лунния пейзаж следва един кратер от МАРС с дълбочина поне 15 сантиметра и ширина около 2 метра. За да "избягаш" от дупката трябва да минеш в насрещното платно.

На У-образното кръстовище на Слатинска и Боян Магесник (между Слатина и гара Подуене) пък паветата са образували интересни "вълнички".

Абе, бах мааму.. да направят бензина 1 лев, поне да знаем да заобикаляме тия места, като не искат да ги ремонтират.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 23 Фев 2010, 13:52

недей така с тия 15 см,по бтв новините казаха че най големите стигат до ''8см'' :mhihi: дали
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 23 Фев 2010, 14:31

KIM написа:недей така с тия 15 см,по бтв новините казаха че най големите стигат до ''8см'' :mhihi: дали

Няма проблем, бре ;) Довечера отивам с метърчето :driving:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 23 Фев 2010, 14:39

Ogi написа:Абе кво ми говорите за дупките в София... ние в Плевен фейсбук група си имаме вече

в Събота колегата CherenZ ни беше на гости... след кратка разходка из Плевен каза "бааа и в Русе има дупки ама тука направо е нечовешко"

Колега , ако имаш ходене до Враца , най-добре тръгни с ... булдозер .Участъка между Искър и Бяла Слатина е АД :evil: :evil: :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 23 Фев 2010, 15:09

Чудно ми е как някой колега от Сливен не се е разписал още в тази тема. Да каже как нашият мил кмет е разкопал и продължава да разкопава целия град за подмяна на водопроводни тръби, газификация и не знам какво още. Това продължава вече доста месеци и няма изгледи да приключи скоро. Целия град е пълен със всевъзможни прегради и изобщо нямаш шанс да стигнеш закъдето си тръгнал. А ако все пак успееш да минеш отнякъде, задължително е през трап, заровен набързо с няколко лопати пръст от мургави работници. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 23 Фев 2010, 15:17

Ogi написа:Абе кво ми говорите за дупките в София... ние в Плевен фейсбук група си имаме вече

Ние също :lol:
http://www.facebook.com/pages/Veliko-Trnovo/Veliko-Trnovo-gradt-na-dupkite/327605912544?ref=ts

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 23 Фев 2010, 15:23

на пролет пак 500лв за предница :banghead: дебем и държавата мръсна дебем :ranting:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 23 Фев 2010, 15:38

А аз си мислех,че само във ВТ окръга сме супер зле... :bang:

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 23 Фев 2010, 15:39

:shock: абе верно ли е такова положжението :shock: а преди беше добре и пак се ревеше :idea:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата