В американските филми ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: В американските филми ...

Мнение от icak » 21 Мар 2011, 21:15

...
Последна промяна icak на 07 Дек 2012, 21:31, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)

Мнение от ecko_becko » 21 Мар 2011, 21:33

GVT написа:Абе,кажите честно.Кат ви дойде гост карате ли го да се събува? :shock: Тва събуването тук май е останал от резаняците,там е прието като влезеш да си свалиш миризливите чепици :mhihi:

Нищо лично колега ма не мислиш ли, че при положение че имам малко дете на няма и 18 месеца което лази постоянно по пода силно ме касае кой и с какво ще се разхожда в къщи защото на уличния пес урината и лай...а не са по чорапите а по обувките. А и е въпрос на хигиена аз обичам да ходя бос в къщи и ми е неприятно когато ми се лепи пепеляк по петите защото на Гошо не му било гот да се събуе.... ми да не идва у нас хич не мие.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Мар 2011, 21:36

BAHKATA_TDI написа:Защо във всички американски филми в кревата си всеки тийнейдър си ляга с обувките/маратонките и се завива със завивката.

Бил съм в доста европейски държави, да доста е чисто по улиците, но не бух се увъргалял в ревата с маратонките.

това не съм го виждал освен ако не в някое гето или в студентско общежитие...

но че си оставят децата да се търкалят по подовете в магазините и ги оставят да ходят полуголи през зимата- самата истина...

градяло характер и имунна система :mrgreen:
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 21 Мар 2011, 22:04

alx написа:
BAHKATA_TDI написа:Защо във всички американски филми в кревата си всеки тийнейдър си ляга с обувките/маратонките и се завива със завивката.

Бил съм в доста европейски държави, да доста е чисто по улиците, но не бух се увъргалял в ревата с маратонките.

това не съм го виждал освен ако не в някое гето или в студентско общежитие...

но че си оставят децата да се търкалят по подовете в магазините и ги оставят да ходят полуголи през зимата- самата истина...

градяло характер и имунна система :mrgreen:

за характера и имунната система и аз така :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 21 Мар 2011, 22:13

GVT написа:Абе,кажите честно.Кат ви дойде гост карате ли го да се събува? :shock: Тва събуването тук май е останал от резаняците,там е прието като влезеш да си свалиш миризливите чепици :mhihi:

има нещо вярно в това .. :!:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата