В американските филми ...
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
Re: В американските филми ...
GVT написа:Абе,кажите честно.Кат ви дойде гост карате ли го да се събува?Тва събуването тук май е останал от резаняците,там е прието като влезеш да си свалиш миризливите чепици
Нищо лично колега ма не мислиш ли, че при положение че имам малко дете на няма и 18 месеца което лази постоянно по пода силно ме касае кой и с какво ще се разхожда в къщи защото на уличния пес урината и лай...а не са по чорапите а по обувките. А и е въпрос на хигиена аз обичам да ходя бос в къщи и ми е неприятно когато ми се лепи пепеляк по петите защото на Гошо не му било гот да се събуе.... ми да не идва у нас хич не мие.
BAHKATA_TDI написа:Защо във всички американски филми в кревата си всеки тийнейдър си ляга с обувките/маратонките и се завива със завивката.
Бил съм в доста европейски държави, да доста е чисто по улиците, но не бух се увъргалял в ревата с маратонките.
това не съм го виждал освен ако не в някое гето или в студентско общежитие...
но че си оставят децата да се търкалят по подовете в магазините и ги оставят да ходят полуголи през зимата- самата истина...
градяло характер и имунна система

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:BAHKATA_TDI написа:Защо във всички американски филми в кревата си всеки тийнейдър си ляга с обувките/маратонките и се завива със завивката.
Бил съм в доста европейски държави, да доста е чисто по улиците, но не бух се увъргалял в ревата с маратонките.
това не съм го виждал освен ако не в някое гето или в студентско общежитие...
но че си оставят децата да се търкалят по подовете в магазините и ги оставят да ходят полуголи през зимата- самата истина...
градяло характер и имунна система
за характера и имунната система и аз така

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
GVT написа:Абе,кажите честно.Кат ви дойде гост карате ли го да се събува?Тва събуването тук май е останал от резаняците,там е прието като влезеш да си свалиш миризливите чепици
има нещо вярно в това ..

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3