Кръгово и светофар...защо не
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Re: Кръгово и светофар...защо не
bmw'fan написа:Nickelback написа:bmw'fan написа:
Е, мъжкар си, не може да ти се отрече.То и заради такива ги слагат де.
Може па да съм женкар де да знаишНали това ти разправям, че нарочно дават газ и със светофар ще е по-добре. Не знам защо се заяждаш като ти казвам каква е реалната ситуация
Ма си прав регистрацията ше да е решаваща, дам...
![]()
Не се заяждам, ама ти засичаш Пенка, тя за да не те удари засича Генка и се блъскат заради теб. Че и Пенка сигурно е некадърна ясно, ама ти си виновен повече. Както писах, щом аз мога да се включа без да засичам (минавам от там след работа) и без да чакам 5-6 мин, що пък ти да не можеш? Толкоз ли по-кадърен съм от теб?
Колега, аз не познавам Пенка, която види ли хора, които отчаяно се опитват да впишат в ситуацията застъпва газта още толкоз, като си знае колко си може горката. Няма такава Пенка или Генка. Такава би се казвала Андреа или нещо от тоя сорт

Без лоши чувства

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Nickelback написа:bmw'fan написа:Nickelback написа:bmw'fan написа:
Е, мъжкар си, не може да ти се отрече.То и заради такива ги слагат де.
Може па да съм женкар де да знаишНали това ти разправям, че нарочно дават газ и със светофар ще е по-добре. Не знам защо се заяждаш като ти казвам каква е реалната ситуация
Ма си прав регистрацията ше да е решаваща, дам...
![]()
Не се заяждам, ама ти засичаш Пенка, тя за да не те удари засича Генка и се блъскат заради теб. Че и Пенка сигурно е некадърна ясно, ама ти си виновен повече. Както писах, щом аз мога да се включа без да засичам (минавам от там след работа) и без да чакам 5-6 мин, що пък ти да не можеш? Толкоз ли по-кадърен съм от теб?
Колега, аз не познавам Пенка, която види ли хора, които отчаяно се опитват да впишат в ситуацията застъпва газта още толкоз, като си знае колко си може горката. Няма такава Пенка или Генка. Такава би се казвала Андреа или нещо от тоя сортВсеки се оправя, кой както може - кой с мощна кола, кой с тежка кола, кой с умения и така... Не искам да се караме тука, но има отвратително нагли хора, които просто си го търсят. Досега за 7 години активен шофьорлък не съм имал ПТП и нямам намерение да имам ей така от мой си келешлък. Понякога, няма как, и съм принуден да се ръгна пред някой, но не си мисли, че се стига дотам да му пищят гумите. Преценявам ситуацията адекватно и досега не съм застрашил никого. А Пенките, Генките и Андреите се познават отдалече...
Без лоши чувства
Ее, тука съм къде, къде по-съгласен, отколкото с предното ти "Но като съм с Паджерото навлизам смело и стой та гле'й как набиват спирачки и ни вопъл ни стон от клаксони". Очевидно не си от тия, на които толкова се дразня, тъй че - Без лоши чувства

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Всичко бех виждал да се мери в тоя форум,ма потеглянето на кръговтото на 4-ти км ,не бех виждал ...
Както и да е ,светофар на кръгово няма да е прецедент ,както по-нагоре споменаха някои колеги.А никой не се сеща ,че до няколко месеца ще отворят за експлоатация новата спортна зала и като тръгнат да се изнасят вкупом от там няколко хиляди коли,много ми е интересно ако няма светофар ,до къде ще стигат колоните с автомобили и какъв апокалипсис ще настъпи на това кръгово
Така ,че противниците да се позамислят малко преди да дават категорично мнение ,колко зле ще е със светофари.
И на мен често ми се налага да минавам от там и особени проблеми не съм имал,дори и в час пик,пък ако са толкова недомислени светофарите ( в което се съмнявам) ,има обходни маршрути,та не е кой знае какъв проблем

Както и да е ,светофар на кръгово няма да е прецедент ,както по-нагоре споменаха някои колеги.А никой не се сеща ,че до няколко месеца ще отворят за експлоатация новата спортна зала и като тръгнат да се изнасят вкупом от там няколко хиляди коли,много ми е интересно ако няма светофар ,до къде ще стигат колоните с автомобили и какъв апокалипсис ще настъпи на това кръгово

И на мен често ми се налага да минавам от там и особени проблеми не съм имал,дори и в час пик,пък ако са толкова недомислени светофарите ( в което се съмнявам) ,има обходни маршрути,та не е кой знае какъв проблем

абе са минах и светофари още няма
ква е хавата, нали днеска трябваше да приключи всичко?
или ще го оставят за утрешния ден в големия трафик?
No bling at the Ring
BadAngel написа:абе са минах и светофари още няма
Е то и трябваше да го почнат почивните дни, ама земи тоя блокаж още от срядата.

Като нищо ще ги майсторат и в следващите работни дни, за съжаление тук сроковете ни са само добри пожелания...

ecko_becko написа:Да или да попаднеш ПРЕД някой см.....к който да те халоса отзад щото си мислел, че си тръгнал или не те видял да спираш!!!
Я,то тва за мене си го писал

Ако всички карат нормално и няма блейки,дето да чакат половин час за да се включат или рацери стил "Пръв или кръв" си е много добро кръговото-широко,равно,бързо,с добра видимост.Сега ще видим как ще е с ламБичките.
п.п.Минаването от там с мотор е некво диво приключение и постоянна молитва

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Имам лошо предчувствие за тия светофари , ако не ги настроят перфектно трафика ще стане ....... колкото до минаването , принцип проблемно може да счита само ако идвате от новата зала , на другите места се минава бързо дори и в голям трафик 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
///M Power написа:Имам лошо предчувствие за тия светофари , ако не ги настроят перфектно трафика ще стане ....... колкото до минаването , принцип проблемно може да счита само ако идвате от новата зала , на другите места се минава бързо дори и в голям трафик
емм то тва е идеята на тия светофари. Да се настроят Финно за да не се чака на залата примерно и т.н.
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Бах тая зала, то ся има ебати задръстванията по ГМто, кво остава със светофар...Цариградско ше е готино.
- freehippie
- Потребител
-
- Кара: '00 330ci
Добре де, само аз ли минавам от там почти всеки ден и не съм видял никакви фрапиращи ситуации(броня в броня да ама сега това е малка беля), не съм чакал и хората ми са се виждали културни, в границата на нормалното за България, разбира се.Според мен светофарите ще затлачат движението, а и се губи смисълът това да има кръгово?!?
plradev написа:Всичко бех виждал да се мери в тоя форум,ма потеглянето на кръговтото на 4-ти км ,не бех виждал ...![]()
![]()
Както и да е ,светофар на кръгово няма да е прецедент ,както по-нагоре споменаха някои колеги.А никой не се сеща ,че до няколко месеца ще отворят за експлоатация новата спортна зала и като тръгнат да се изнасят вкупом от там няколко хиляди коли,много ми е интересно ако няма светофар ,до къде ще стигат колоните с автомобили и какъв апокалипсис ще настъпи на това кръговоТака ,че противниците да се позамислят малко преди да дават категорично мнение ,колко зле ще е със светофари.
Аз там отпред виждам паркинг за има няма 200 коли. Както винаги хубава работа, ама българска

Може ли да направиш зала за 2000 човека и да няма подходящ паркинг....
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
xaxoxaxo написа:plradev написа:..........
Аз там отпред виждам паркинг за има няма 200 коли. Както винаги хубава работа, ама българска
Залата е с капацитет за около 17 000 човека ,а предвидените паркоместа са около 2000 ,доколкото знам. Че ще е чудо с паркирането е ясно ,но мястото както знаем е доста комуникативно и там градски транспорт да искаш. Ще поживеем ,ще видим ,откриването е на 24-ти юли ...

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
xaxoxaxo написа:plradev написа:Всичко бех виждал да се мери в тоя форум,ма потеглянето на кръговтото на 4-ти км ,не бех виждал ...![]()
![]()
Както и да е ,светофар на кръгово няма да е прецедент ,както по-нагоре споменаха някои колеги.А никой не се сеща ,че до няколко месеца ще отворят за експлоатация новата спортна зала и като тръгнат да се изнасят вкупом от там няколко хиляди коли,много ми е интересно ако няма светофар ,до къде ще стигат колоните с автомобили и какъв апокалипсис ще настъпи на това кръговоТака ,че противниците да се позамислят малко преди да дават категорично мнение ,колко зле ще е със светофари.
то видиш ли всички с кола трябва...

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3