Кръгово и светофар...защо не

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Re: Кръгово и светофар...защо не

Мнение от Nickelback » 25 Апр 2011, 20:10

bmw'fan написа:
Nickelback написа:
bmw'fan написа:
Е, мъжкар си, не може да ти се отрече. :kuku: То и заради такива ги слагат де.

Може па да съм женкар де да знаиш :mhihi: Нали това ти разправям, че нарочно дават газ и със светофар ще е по-добре. Не знам защо се заяждаш като ти казвам каква е реалната ситуация :dummy: Ма си прав регистрацията ше да е решаваща, дам... :mhihi: :dummy:

Не се заяждам, ама ти засичаш Пенка, тя за да не те удари засича Генка и се блъскат заради теб. Че и Пенка сигурно е некадърна ясно, ама ти си виновен повече. Както писах, щом аз мога да се включа без да засичам (минавам от там след работа) и без да чакам 5-6 мин, що пък ти да не можеш? Толкоз ли по-кадърен съм от теб?

Колега, аз не познавам Пенка, която види ли хора, които отчаяно се опитват да впишат в ситуацията застъпва газта още толкоз, като си знае колко си може горката. Няма такава Пенка или Генка. Такава би се казвала Андреа или нещо от тоя сорт :mhihi: Всеки се оправя, кой както може - кой с мощна кола, кой с тежка кола, кой с умения и така... Не искам да се караме тука, но има отвратително нагли хора, които просто си го търсят. Досега за 7 години активен шофьорлък не съм имал ПТП и нямам намерение да имам ей така от мой си келешлък. Понякога, няма как, и съм принуден да се ръгна пред някой, но не си мисли, че се стига дотам да му пищят гумите. Преценявам ситуацията адекватно и досега не съм застрашил никого. А Пенките, Генките и Андреите се познават отдалече...
Без лоши чувства :bchug:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw'fan » 25 Апр 2011, 20:32

Nickelback написа:
bmw'fan написа:
Nickelback написа:
bmw'fan написа:
Е, мъжкар си, не може да ти се отрече. :kuku: То и заради такива ги слагат де.

Може па да съм женкар де да знаиш :mhihi: Нали това ти разправям, че нарочно дават газ и със светофар ще е по-добре. Не знам защо се заяждаш като ти казвам каква е реалната ситуация :dummy: Ма си прав регистрацията ше да е решаваща, дам... :mhihi: :dummy:

Не се заяждам, ама ти засичаш Пенка, тя за да не те удари засича Генка и се блъскат заради теб. Че и Пенка сигурно е некадърна ясно, ама ти си виновен повече. Както писах, щом аз мога да се включа без да засичам (минавам от там след работа) и без да чакам 5-6 мин, що пък ти да не можеш? Толкоз ли по-кадърен съм от теб?

Колега, аз не познавам Пенка, която види ли хора, които отчаяно се опитват да впишат в ситуацията застъпва газта още толкоз, като си знае колко си може горката. Няма такава Пенка или Генка. Такава би се казвала Андреа или нещо от тоя сорт :mhihi: Всеки се оправя, кой както може - кой с мощна кола, кой с тежка кола, кой с умения и така... Не искам да се караме тука, но има отвратително нагли хора, които просто си го търсят. Досега за 7 години активен шофьорлък не съм имал ПТП и нямам намерение да имам ей така от мой си келешлък. Понякога, няма как, и съм принуден да се ръгна пред някой, но не си мисли, че се стига дотам да му пищят гумите. Преценявам ситуацията адекватно и досега не съм застрашил никого. А Пенките, Генките и Андреите се познават отдалече...
Без лоши чувства :bchug:

Ее, тука съм къде, къде по-съгласен, отколкото с предното ти "Но като съм с Паджерото навлизам смело и стой та гле'й как набиват спирачки и ни вопъл ни стон от клаксони". Очевидно не си от тия, на които толкова се дразня, тъй че - Без лоши чувства :bchug: ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 25 Апр 2011, 20:33

Всичко бех виждал да се мери в тоя форум,ма потеглянето на кръговтото на 4-ти км ,не бех виждал ... :clap: :mhihi:

Както и да е ,светофар на кръгово няма да е прецедент ,както по-нагоре споменаха някои колеги.А никой не се сеща ,че до няколко месеца ще отворят за експлоатация новата спортна зала и като тръгнат да се изнасят вкупом от там няколко хиляди коли,много ми е интересно ако няма светофар ,до къде ще стигат колоните с автомобили и какъв апокалипсис ще настъпи на това кръгово ;) Така ,че противниците да се позамислят малко преди да дават категорично мнение ,колко зле ще е със светофари.

И на мен често ми се налага да минавам от там и особени проблеми не съм имал,дори и в час пик,пък ако са толкова недомислени светофарите ( в което се съмнявам) ,има обходни маршрути,та не е кой знае какъв проблем :smoke:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 25 Апр 2011, 21:07

абе са минах и светофари още няма

ква е хавата, нали днеска трябваше да приключи всичко?

или ще го оставят за утрешния ден в големия трафик?
No bling at the Ring

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw'fan » 26 Апр 2011, 2:34

BadAngel написа:абе са минах и светофари още няма

ква е хавата, нали днеска трябваше да приключи всичко?

или ще го оставят за утрешния ден в големия трафик?

Е то и трябваше да го почнат почивните дни, ама земи тоя блокаж още от срядата. :no:

Като нищо ще ги майсторат и в следващите работни дни, за съжаление тук сроковете ни са само добри пожелания... :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 26 Апр 2011, 2:56

ecko_becko написа:Да или да попаднеш ПРЕД някой см.....к който да те халоса отзад щото си мислел, че си тръгнал или не те видял да спираш!!!

Я,то тва за мене си го писал :mhihi:
Ако всички карат нормално и няма блейки,дето да чакат половин час за да се включат или рацери стил "Пръв или кръв" си е много добро кръговото-широко,равно,бързо,с добра видимост.Сега ще видим как ще е с ламБичките.
п.п.Минаването от там с мотор е некво диво приключение и постоянна молитва :confused:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 26 Апр 2011, 18:42

Имам лошо предчувствие за тия светофари , ако не ги настроят перфектно трафика ще стане ....... колкото до минаването , принцип проблемно може да счита само ако идвате от новата зала , на другите места се минава бързо дори и в голям трафик ;)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 26 Апр 2011, 20:37

///M Power написа:Имам лошо предчувствие за тия светофари , ако не ги настроят перфектно трафика ще стане ....... колкото до минаването , принцип проблемно може да счита само ако идвате от новата зала , на другите места се минава бързо дори и в голям трафик ;)

емм то тва е идеята на тия светофари. Да се настроят Финно за да не се чака на залата примерно и т.н.
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 26 Апр 2011, 21:39

Бах тая зала, то ся има ебати задръстванията по ГМто, кво остава със светофар...Цариградско ше е готино.

Потребител
Аватар
Кара: '00 330ci

Мнение от freehippie » 27 Апр 2011, 20:55

Добре де, само аз ли минавам от там почти всеки ден и не съм видял никакви фрапиращи ситуации(броня в броня да ама сега това е малка беля), не съм чакал и хората ми са се виждали културни, в границата на нормалното за България, разбира се.Според мен светофарите ще затлачат движението, а и се губи смисълът това да има кръгово?!?

Потребител
Аватар

Мнение от xaxoxaxo » 28 Апр 2011, 11:08

plradev написа:Всичко бех виждал да се мери в тоя форум,ма потеглянето на кръговтото на 4-ти км ,не бех виждал ... :clap: :mhihi:

Както и да е ,светофар на кръгово няма да е прецедент ,както по-нагоре споменаха някои колеги.А никой не се сеща ,че до няколко месеца ще отворят за експлоатация новата спортна зала и като тръгнат да се изнасят вкупом от там няколко хиляди коли,много ми е интересно ако няма светофар ,до къде ще стигат колоните с автомобили и какъв апокалипсис ще настъпи на това кръгово ;) Така ,че противниците да се позамислят малко преди да дават категорично мнение ,колко зле ще е със светофари.

И на мен често ми се налага да минавам от там и особени проблеми не съм имал,дори и в час пик,пък ако са толкова недомислени светофарите ( в което се съмнявам) ,има обходни маршрути,та не е кой знае какъв проблем :smoke:

Аз там отпред виждам паркинг за има няма 200 коли. Както винаги хубава работа, ама българска :)
Може ли да направиш зала за 2000 човека и да няма подходящ паркинг....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 29 Апр 2011, 11:29

xaxoxaxo написа:
plradev написа:..........

Аз там отпред виждам паркинг за има няма 200 коли. Както винаги хубава работа, ама българска :)

Залата е с капацитет за около 17 000 човека ,а предвидените паркоместа са около 2000 ,доколкото знам. Че ще е чудо с паркирането е ясно ,но мястото както знаем е доста комуникативно и там градски транспорт да искаш. Ще поживеем ,ще видим ,откриването е на 24-ти юли ...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 30 Апр 2011, 12:13

xaxoxaxo написа:
plradev написа:Всичко бех виждал да се мери в тоя форум,ма потеглянето на кръговтото на 4-ти км ,не бех виждал ... :clap: :mhihi:

то видиш ли всички с кола трябва...
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

Предишна

Назад към Извън Темата