24 часовият ефект на Кока-Кола-та
Модератор: Общи модератори
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: 24 часовият ефект на Кока-Кола-та
ogata написа:Даа, тва го знам от много време.![]()
И си остава готин сироп за кашлица - само дето трябва да се загрее на котлона като чай
Не съм чувал да се загрява на котлон,но се е продавал в не кунтурна бутилка и е била не газирана напитка за директна употреба....
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Чували сме, а ти чувал ли си как се е променила рецептата с времето? 

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
N.Mihaylovski написа:Kroki написа:И чичо така си купи инсталация за наливна бира и по един кег на седмица
Дай повече инфо за инсталацията![]()
http://beertender.bg/
Само, че цената беше /преди 2год./ нереално висока.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
bum_bum написа:Чували сме, а ти чувал ли си как се е променила рецептата с времето?
Не може да знаеш как се е променяла рецептата при положение,че тя се пази в тайна и до ден днешен

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
А нещо да кажете за "наливната" кола на McDonald's 

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
vladi_a_i написа:bum_bum написа:Чували сме, а ти чувал ли си как се е променила рецептата с времето?
Не може да знаеш как се е променяла рецептата при положение,че тя се пази в тайна и до ден днешен
бум_бум, недей да спекулираш моля те. Няма как да се промени щом е тайна

M3 E92 написа:А нещо да кажете за "наливната" кола на McDonald's
Това в макдоналдс, ако не им кажеш "Не искам лед" пиеш лед с кола, а не кола с лед.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
Значи там в МакДоналдс им доставят канти..примерно една канта 18л чист концентрат пройзвеждат средно 600 коли по 500мл.за пиене...та това си е доста голяма печалба...да не споменавам колко им е печалбата за година от всички продукти,че споменавам служебни тайни 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
vladi_a_i написа:bum_bum написа:Чували сме, а ти чувал ли си как се е променила рецептата с времето?

Има ли още хора, които вярват на това?
няма как да е в тайна
поне не и за продуктите, които се продават в държавите, членки на ЕС
пропорциите все още са неизвестни, тях няма как да ги накарат да ги обявят..
No bling at the Ring
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
bum_bum написа:vladi_a_i написа:bum_bum написа:Чували сме, а ти чувал ли си как се е променила рецептата с времето?
да и я знаят само 2 човека, дето не се возят в един и същ самолет едновременно..
Сигурно повече хора я знаят...нали се някой го пройзвежда това нещо/концентрата/,а и все пак говорим за Кока Кола...пил съм и други Коли,но нито една не е с този вкус който те ни предлагат

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
vladi_a_i написа:А въобще да сте чували,че Кока Кола е била сироп за кашлица и продаването и е започнало преди 125години от Аптекаря Джон Пембъртън в неговата Аптека "Джейкъбс"...разполагам с доста информация тъй като работа в Кока Кола завода в Костинброд от цели 10 години.....
Влади, ти пиеш ли кола, като работиш там

Аз, като съм работил по автомивки, съм научил едно - да не си карам колата на автомивка никога, само аз си я мия.
Един приятел, който работеше в Месоцентрала в Монтана , каза, че месо - само домашно яде, купено никога
Приятел, който работи във фурна, каза, че го е гнус да си купи хляб - само домашен
Та в тая връзка - ти пиеш ли Кока Кола?
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
BadAngel написа:няма как да е в тайна
Значи тези продукти се бъркат с рецепти не измислени в България,а дошли си от гнездото

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
vladi_a_i написа:bum_bum написа:vladi_a_i написа:bum_bum написа:Чували сме, а ти чувал ли си как се е променила рецептата с времето?
да и я знаят само 2 човека, дето не се возят в един и същ самолет едновременно..
Сигурно повече хора я знаят...нали се някой го пройзвежда това нещо/концентрата/,а и все пак говорим за Кока Кола...пил съм и други Коли,но нито една не е с този вкус който те ни предлагат
Вие дето бачкате в Кока Кола сте сектанти, дано не се обидиш. Ама имам един приятел и един път занесох в тях пепси и го изля в тоалетната. Изобщо в негово присъствие няма шанс да пиеш безалкохолно и то да не е кока кола, фанта, спрайт, капи, бърн или някакъв друг техен продукт

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Нали се сещаш, че няма кой да позволи да се продава във всеки магазин нещо, което не се знае какво съдържа? Най-обикновени аромати, оцветители и подсладители + легендата за супер тайната формула = продукт на себестойност стотна част от пазарната цена и небивал успех в резултат на добре обмисленият маркетинг.
Относно промяната на съставките през времето това, което е най-кофти е замяната на захарта като подсладител с глюкозо-фруктозният сироп. А това, че формулата не е еднаква навсякъде могат да го потвърдят хората, които са пили Кола в няколко различни държави или континенти.
Относно промяната на съставките през времето това, което е най-кофти е замяната на захарта като подсладител с глюкозо-фруктозният сироп. А това, че формулата не е еднаква навсякъде могат да го потвърдят хората, които са пили Кола в няколко различни държави или континенти.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
Yanko Petrov написа:vladi_a_i написа:А въобще да сте чували,че Кока Кола е била сироп за кашлица и продаването и е започнало преди 125години от Аптекаря Джон Пембъртън в неговата Аптека "Джейкъбс"...разполагам с доста информация тъй като работа в Кока Кола завода в Костинброд от цели 10 години.....
Влади, ти пиеш ли кола, като работиш там![]()
Аз, като съм работил по автомивки, съм научил едно - да не си карам колата на автомивка никога, само аз си я мия.
Един приятел, който работеше в Месоцентрала в Монтана , каза, че месо - само домашно яде, купено никога
Приятел, който работи във фурна, каза, че го е гнус да си купи хляб - само домашен
Та в тая връзка - ти пиеш ли Кока Кола?
Значи за повечето неща дето пишеш ги консумираме,защото такава си е политиката на повечето компании и такова е отношението на работниците спрямо това което пройзвеждат-мърлящина,фасове и плюене в повечето продукти