24 часовият ефект на Кока-Кола-та

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Re: 24 часовият ефект на Кока-Кола-та

Мнение от vladi_a_i » 22 Май 2011, 19:35

ogata написа:Даа, тва го знам от много време. ;)

И си остава готин сироп за кашлица - само дето трябва да се загрее на котлона като чай :yes:

Не съм чувал да се загрява на котлон,но се е продавал в не кунтурна бутилка и е била не газирана напитка за директна употреба....
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Май 2011, 19:41

Чували сме, а ти чувал ли си как се е променила рецептата с времето? ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 22 Май 2011, 19:49

N.Mihaylovski написа:
Kroki написа:И чичо така си купи инсталация за наливна бира и по един кег на седмица :mhihi:

Дай повече инфо за инсталацията :lol: :mhihi:

http://beertender.bg/

Само, че цената беше /преди 2год./ нереално висока.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

костинбродчанин
Аватар

Мнение от vladi_a_i » 22 Май 2011, 20:20

bum_bum написа:Чували сме, а ти чувал ли си как се е променила рецептата с времето? ;)

Не може да знаеш как се е променяла рецептата при положение,че тя се пази в тайна и до ден днешен :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 22 Май 2011, 20:25

А нещо да кажете за "наливната" кола на McDonald's :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 22 Май 2011, 20:26

vladi_a_i написа:
bum_bum написа:Чували сме, а ти чувал ли си как се е променила рецептата с времето? ;)

Не може да знаеш как се е променяла рецептата при положение,че тя се пази в тайна и до ден днешен :yes:

бум_бум, недей да спекулираш моля те. Няма как да се промени щом е тайна :winky:

M3 E92 написа:А нещо да кажете за "наливната" кола на McDonald's :roll:

Това в макдоналдс, ако не им кажеш "Не искам лед" пиеш лед с кола, а не кола с лед.

костинбродчанин
Аватар

Мнение от vladi_a_i » 22 Май 2011, 20:35

Значи там в МакДоналдс им доставят канти..примерно една канта 18л чист концентрат пройзвеждат средно 600 коли по 500мл.за пиене...та това си е доста голяма печалба...да не споменавам колко им е печалбата за година от всички продукти,че споменавам служебни тайни :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Май 2011, 20:54

vladi_a_i написа:

:mhihi: да и я знаят само 2 човека, дето не се возят в един и същ самолет едновременно..
Има ли още хора, които вярват на това?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 22 Май 2011, 20:59

няма как да е в тайна

поне не и за продуктите, които се продават в държавите, членки на ЕС

пропорциите все още са неизвестни, тях няма как да ги накарат да ги обявят..
No bling at the Ring

костинбродчанин
Аватар

Мнение от vladi_a_i » 22 Май 2011, 21:02

bum_bum написа:
vladi_a_i написа:

:mhihi: да и я знаят само 2 човека, дето не се возят в един и същ самолет едновременно..

Сигурно повече хора я знаят...нали се някой го пройзвежда това нещо/концентрата/,а и все пак говорим за Кока Кола...пил съм и други Коли,но нито една не е с този вкус който те ни предлагат :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 22 Май 2011, 21:06

vladi_a_i написа:А въобще да сте чували,че Кока Кола е била сироп за кашлица и продаването и е започнало преди 125години от Аптекаря Джон Пембъртън в неговата Аптека "Джейкъбс"...разполагам с доста информация тъй като работа в Кока Кола завода в Костинброд от цели 10 години.....

Влади, ти пиеш ли кола, като работиш там :lol:

Аз, като съм работил по автомивки, съм научил едно - да не си карам колата на автомивка никога, само аз си я мия.
Един приятел, който работеше в Месоцентрала в Монтана , каза, че месо - само домашно яде, купено никога
Приятел, който работи във фурна, каза, че го е гнус да си купи хляб - само домашен

Та в тая връзка - ти пиеш ли Кока Кола?

костинбродчанин
Аватар

Мнение от vladi_a_i » 22 Май 2011, 21:07

BadAngel написа:няма как да е в тайна

поне не и за продуктите, които се продават в държавите, членки на ЕС

пропорциите все още са неизвестни, тях няма как да ги накарат да ги обявят..

Значи тези продукти се бъркат с рецепти не измислени в България,а дошли си от гнездото :yes: и всичко си е законно,а не както бяха го казали по новините,че продаваме негодна Кола и напитки в България,така говора защото съм част от тази Компания...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 22 Май 2011, 21:08

vladi_a_i написа:
bum_bum написа:
vladi_a_i написа:

Сигурно повече хора я знаят...нали се някой го пройзвежда това нещо/концентрата/,а и все пак говорим за Кока Кола...пил съм и други Коли,но нито една не е с този вкус който те ни предлагат :yes:

Вие дето бачкате в Кока Кола сте сектанти, дано не се обидиш. Ама имам един приятел и един път занесох в тях пепси и го изля в тоалетната. Изобщо в негово присъствие няма шанс да пиеш безалкохолно и то да не е кока кола, фанта, спрайт, капи, бърн или някакъв друг техен продукт :D Сега като чета какво написа и се сетих за тази случка.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Май 2011, 21:11

Нали се сещаш, че няма кой да позволи да се продава във всеки магазин нещо, което не се знае какво съдържа? Най-обикновени аромати, оцветители и подсладители + легендата за супер тайната формула = продукт на себестойност стотна част от пазарната цена и небивал успех в резултат на добре обмисленият маркетинг.
Относно промяната на съставките през времето това, което е най-кофти е замяната на захарта като подсладител с глюкозо-фруктозният сироп. А това, че формулата не е еднаква навсякъде могат да го потвърдят хората, които са пили Кола в няколко различни държави или континенти.
Изображение

костинбродчанин
Аватар

Мнение от vladi_a_i » 22 Май 2011, 21:20

Yanko Petrov написа:
vladi_a_i написа:А въобще да сте чували,че Кока Кола е била сироп за кашлица и продаването и е започнало преди 125години от Аптекаря Джон Пембъртън в неговата Аптека "Джейкъбс"...разполагам с доста информация тъй като работа в Кока Кола завода в Костинброд от цели 10 години.....

Влади, ти пиеш ли кола, като работиш там :lol:

Аз, като съм работил по автомивки, съм научил едно - да не си карам колата на автомивка никога, само аз си я мия.
Един приятел, който работеше в Месоцентрала в Монтана , каза, че месо - само домашно яде, купено никога
Приятел, който работи във фурна, каза, че го е гнус да си купи хляб - само домашен

Та в тая връзка - ти пиеш ли Кока Кола?

Значи за повечето неща дето пишеш ги консумираме,защото такава си е политиката на повечето компании и такова е отношението на работниците спрямо това което пройзвеждат-мърлящина,фасове и плюене в повечето продукти :ranting: .За това което мен ме питаш-пия всеки ден когато съм на работа по два-три литра сокове и безалкохолно без да се замислям :yes: ,защото хем са качествени,хем са в контролирана среда от Лаборатория и такъв си ни е манталитета на Компанията...да не говора,че постоянно има одити за качество,безопасност и лична хигиена.Постоянно ходим с шапки,специални обувки,служебни дрехи,очила и антифони са задължителни зависи от работната среда...Аз попринцип работя на линията ELOPAK и ТП за сокове от 1л и 0,25мл :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата