Street Fighter ... ама на живо!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Street Fighter ... ама на живо!

Мнение от zazomazo » 28 Май 2011, 13:06

ineedmoney написа:
Е.Димитров написа:^ а милицията къде е в цялата ситуация,като е бил толкова изнервен,да се обърне към милицията

прави си няма я. Ако е имало милиция ония местен дуче изобщо не е трябвало да стигне до съдията.

ако се вгледаш внимателно в началото на клипа ще видиш, че човека разговаря със съдиите съвсем спокойно и с ръце в джобовете даже....някак не се връзва с думите на говедото, че слязъл да се разправя....по-скоро изглежда, че наистина се опитва да се разбере за топките
а Боримиров направо си пристигна натопорчен за шамари...

та не знам коя от двете версии е по-правдоподобна :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 28 Май 2011, 13:09

По белия свят това са "нормални" неща...
Ето и SP какво мислят по въпроса
http://www.southparkstudios.com/full-ep ... osing-edge :mhihi:
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 28 Май 2011, 13:13

Може би се е подготвял за Max Fight-а :mhihi:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 28 Май 2011, 13:24

ineedmoney написа:
exotique написа:ако си запознат със случая резкажи за кво става дума...

zazomazo написа:Боримиров в качеството си на какъв ше слиза от трибуните да раздава правосъдие?
типично говежди манталитет..

ти явно си приженик на другите животни които стават принципоно на мезета...няма лошо. А онзи бръснатия да не би да е някакъв че да търси отговоорност. Ето да прочетете малко щото не се научихте, че аз като говоря не приказвам ;) То не може само по 1 клипче да съдите...

"На полувремето на мача някакъв родител от Варна слезе на терена, за да се разправя със съдията. Същият този ми направи впечатление още през първата част с визията си на мутра от 90-те с всичките му мускули и ланци. Освен това не спря да псува гаменски децата на Левски и съдиите. Отначало само слушах, но не издържах и слязох на терена, за да питам съдиите като какъв този тип идва да им търси отговорност. Варненецът започна да ме обижда и заплашва. Явно другите родители осъзнаха, че има сериозно напрежение и също слязоха на терена. Онзи чобанин почти моментално налетя на бой на другите, а аз, като ни скача, няма да седя със скръстени ръце. Впоследствие разбрах, че не за първи път този малоумник прави скандали на детски мачове. Така е било и предната година, когато същият тип е налитал на бой на всички.
Това са думи на Боримиров които според мен се връзват 1:1 с клипа. Не че подрепям такъв бой, ама понякога такива царе на село просто си заслужават един хубав шамар

Емо, недей приказва глупости по форумите, да не ти се смеят хората :mhihi: Разбирам, че искаш да защитиш кухорогите чифтокопитни, и пак да ги изкараш жертви, мъчно ти е пак да сте с калъфка за поредна година. :mhihi:

Ама точно точно тоя боклук Боримиров хич недей го защитава. Този е пиян всяка нощ, прави постоянно скандали и мелета, и понеже е насран всеки път, звъни на шурея си Таки, който е женен за сестра му. И Таки му праща банда мутри и биячи, начело с Любо Чука, да го спасяват и да му оправят бакиите. И точно Боримиров да говори кой приличал на мутра, при положение че той е прекалено близък с тези среди, е просто смехотворно и жалко поведение :mhihi: И пет пари не давам какво е казал в интервюто, защото този човек е пределно ясен, никой няма да повярва и на дума казана от него. Много смешно и жалко от негова страна, просто говежда история :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 28 Май 2011, 13:27

zazomazo написа:ако се вгледаш внимателно в началото на клипа ще видиш, че човека разговаря със съдиите съвсем спокойно и с ръце в джобовете даже....

хахха то и аз мога да разговарям съвсем спокойно с ръце в джобовете и точно с 2 думи да накарам някой да ме удари. Свали си червените очила малко и ще видиш че света е по-различен.
само 1 ще ти кажа - "човека" както го определяш бръснатия шопар изобщо не трябва да е там и да разговаря със съдията!! няма тва право разбираш ли?
да ти го обяснявам ли по друг начин щото очевидно не ме разбираш :winky:

Васко, не защитавам боримиров, а просто казвам че има 2 страни в спора които са виновни. Не може само 1 да бъде обвиняван както правят колегите тук.
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от goguma » 28 Май 2011, 13:33

ineedmoney написа:
zazomazo написа:ако се вгледаш внимателно в началото на клипа ще видиш, че човека разговаря със съдиите съвсем спокойно и с ръце в джобовете даже....

хахха то и аз мога да разговарям съвсем спокойно с ръце в джобовете и точно с 2 думи да накарам някой да ме удари. Свали си червените очила малко и ще видиш че света е по-различен.
само 1 ще ти кажа - "човека" както го определяш бръснатия шопар изобщо не трябва да е там и да разговаря със съдията!! няма тва право разбираш ли?

Васко, не защитавам боримиров, а просто казвам че има 2 страни в спора които са виновни. Не може само 1 да бъде обвиняван както правят колегите тук.

Не знам онзи от Черно море каква работа е имал там, ама Боримиров кой е че да му налита на бой? Не може да го обори с думи, или се мисли за голям бабаит? Цялото му смешно самочувствие и нагло поведение на това говедо е изградено на базата на връзките му с подземния свят. Взел се е за поредния играя и бияч, защото има човек зад гърба си, иначе е 100% мижитурка, и тази постъпка го доказва категорично. Ама и това е до време, всеки си намира майстора.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 28 Май 2011, 13:35

ineedmoney написа:.......

.....

разбирам, колега и не го отричам, но:
очевидно сините ти очила не ти позволяват да видиш, че говедото също няма право да бъде там...или смяташ, че това че е бил резерва в отбора от 94 го прави с някакъв специален статут?
и евентуално това, че някой е стъпил на терена без право директно му дава права да слезе от трибуните и да се раздава правосъдие?

трябва ли и да ти го нарисувам, за да осмислиш абсурдността на поведението му? :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 28 Май 2011, 13:37

Не виждам защо трябва да се обиждате на говеда и прасета, след като всички футболисти са един дол дренки! Те и върлите им фенове са същата работа! Българският футбол не заслужава вниманието, което му се отделя!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 28 Май 2011, 14:11

zazomazo написа:разбирам, колега и не го отричам, но:
очевидно сините ти очила не ти позволяват да видиш, че говедото също няма право да бъде там...или смяташ, че това че е бил резерва в отбора от 94 го прави с някакъв специален статут

съгласявам се с теб и приключваме спора...няма специален статут и да боримиров също няма право да е там. Според мен това е просто изблик на бащина загриженост защото детето му все пак играе, а някакъв е отишал и се разправя със съдията. Мисля че в дадени ситуации и ти си реагирал по подобен начин, както и аз. Виждаш нещо нередно, опитваш се да се разбереш, но срещу себе си имаш такъв бай ганьо че няма разбиране :yes:
просто не смятам че коментари от сортана "боримиров боклук" и тем подобни са уместни. тва че сте от червено знаме не оправдава подбни изказвания (въпреки че се очаква от червената публика такова поведение) :winky:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от goguma » 28 Май 2011, 14:20

ineedmoney написа:съгласявам се с теб и приключваме спора...няма специален статут и да боримиров също няма право да е там. Според мен това е просто изблик на бащина загриженост защото детето му все пак играе, а някакъв е отишал и се разправя със съдията. Мисля че в дадени ситуации и ти си реагирал по подобен начин, както и аз. Виждаш нещо нередно, опитваш се да се разбереш, но срещу себе си имаш такъв бай ганьо че няма разбиране :yes:
просто не смятам че коментари от сортана "боримиров боклук" и тем подобни са уместни. тва че сте от червено знаме не оправдава подбни изказвания (въпреки че се очаква от червената публика такова поведение) :winky:

Виждам че се закачаш и имаш желание да ни подхлъзнеш да преминем на червено-синя тематика, ама няма смисъл, само скандали и накрая ключ на темата :mhihi:

Вместо това ни сподели кога ще влезеш в сектата с някое баварско возило. :wave:

:bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 28 Май 2011, 14:33

ineedmoney написа:
съгласявам се с теб и приключваме спора...няма специален статут и да боримиров също няма право да е там. Според мен това е просто изблик на бащина загриженост защото детето му все пак играе, а някакъв е отишал и се разправя със съдията. Мисля че в дадени ситуации и ти си реагирал по подобен начин, както и аз. Виждаш нещо нередно, опитваш се да се разбереш, но срещу себе си имаш такъв бай ганьо че няма разбиране :yes:

сега ти обяснявам защо Боримиров в случая е "боклук" и приключвам с темата:
Боримиров очевАдно тръгва с нагласата за скандал и определено е инициатор на боя
и всичко това пред 13 годишни хлапета, за които вероятно е кумир...
примера, който им дава е "прекрасен"...
поведението му е като на последния селяк-тъй като ти пръв използва термина да онагледим кой точно има селска проява в случая
слава Богу изблика му на "бащина загриженост" не се е проявил с/у някое хлапе от другия отбор, което е спънало синчето му...

п.с. това, че съм привърженик на червените няма отношение в случая-опитвам се да погледна от правилната страна на нещата...т.е. ако на мястото на Боримиров беше някой от ЦСКА нямаше да се опитвам да го защитавам, нямаше и да го оплюя вероятно...просто нямаше да пиша в темата :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Май 2011, 14:49

момчета, темата НЕ Е за Боримиров! Просто той ме инспирира.

ВИЕ биете ли се? Как? Кога? С колко хора?
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 28 Май 2011, 15:17

Бил съм се.....били са ме......ма аз съм ги бил повече.....
Изображение

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 28 Май 2011, 15:20

бил съм се...били са ме...повечко съм бегал бързо :mhihi:

а за Боримиров - тоа е пълен нещастник :!:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 28 Май 2011, 15:42

vicho написа:момчета, темата НЕ Е за Боримиров! Просто той ме инспирира.

ВИЕ биете ли се? Как? Кога? С колко хора?

Бия се като сляпо куче в дувар. :mhihi:
Иначе съм се бил като по-малак(сега съм на 16) и то все за глупости. :kuku:
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата