Street Fighter ... ама на живо!
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Street Fighter ... ама на живо!
ineedmoney написа:Е.Димитров написа:^ а милицията къде е в цялата ситуация,като е бил толкова изнервен,да се обърне към милицията
прави си няма я. Ако е имало милиция ония местен дуче изобщо не е трябвало да стигне до съдията.
ако се вгледаш внимателно в началото на клипа ще видиш, че човека разговаря със съдиите съвсем спокойно и с ръце в джобовете даже....някак не се връзва с думите на говедото, че слязъл да се разправя....по-скоро изглежда, че наистина се опитва да се разбере за топките
а Боримиров направо си пристигна натопорчен за шамари...
та не знам коя от двете версии е по-правдоподобна

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
По белия свят това са "нормални" неща...
Ето и SP какво мислят по въпроса
http://www.southparkstudios.com/full-ep ... osing-edge
Ето и SP какво мислят по въпроса
http://www.southparkstudios.com/full-ep ... osing-edge

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Може би се е подготвял за Max Fight-а 

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
ineedmoney написа:exotique написа:ако си запознат със случая резкажи за кво става дума...zazomazo написа:Боримиров в качеството си на какъв ше слиза от трибуните да раздава правосъдие?
типично говежди манталитет..
ти явно си приженик на другите животни които стават принципоно на мезета...няма лошо. А онзи бръснатия да не би да е някакъв че да търси отговоорност. Ето да прочетете малко щото не се научихте, че аз като говоря не приказвамТо не може само по 1 клипче да съдите...
"На полувремето на мача някакъв родител от Варна слезе на терена, за да се разправя със съдията. Същият този ми направи впечатление още през първата част с визията си на мутра от 90-те с всичките му мускули и ланци. Освен това не спря да псува гаменски децата на Левски и съдиите. Отначало само слушах, но не издържах и слязох на терена, за да питам съдиите като какъв този тип идва да им търси отговорност. Варненецът започна да ме обижда и заплашва. Явно другите родители осъзнаха, че има сериозно напрежение и също слязоха на терена. Онзи чобанин почти моментално налетя на бой на другите, а аз, като ни скача, няма да седя със скръстени ръце. Впоследствие разбрах, че не за първи път този малоумник прави скандали на детски мачове. Така е било и предната година, когато същият тип е налитал на бой на всички.
Това са думи на Боримиров които според мен се връзват 1:1 с клипа. Не че подрепям такъв бой, ама понякога такива царе на село просто си заслужават един хубав шамар
Емо, недей приказва глупости по форумите, да не ти се смеят хората

Ама точно точно тоя боклук Боримиров хич недей го защитава. Този е пиян всяка нощ, прави постоянно скандали и мелета, и понеже е насран всеки път, звъни на шурея си Таки, който е женен за сестра му. И Таки му праща банда мутри и биячи, начело с Любо Чука, да го спасяват и да му оправят бакиите. И точно Боримиров да говори кой приличал на мутра, при положение че той е прекалено близък с тези среди, е просто смехотворно и жалко поведение

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
zazomazo написа:ако се вгледаш внимателно в началото на клипа ще видиш, че човека разговаря със съдиите съвсем спокойно и с ръце в джобовете даже....
хахха то и аз мога да разговарям съвсем спокойно с ръце в джобовете и точно с 2 думи да накарам някой да ме удари. Свали си червените очила малко и ще видиш че света е по-различен.
само 1 ще ти кажа - "човека" както го определяш бръснатия шопар изобщо не трябва да е там и да разговаря със съдията!! няма тва право разбираш ли?
да ти го обяснявам ли по друг начин щото очевидно не ме разбираш

Васко, не защитавам боримиров, а просто казвам че има 2 страни в спора които са виновни. Не може само 1 да бъде обвиняван както правят колегите тук.
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
ineedmoney написа:zazomazo написа:ако се вгледаш внимателно в началото на клипа ще видиш, че човека разговаря със съдиите съвсем спокойно и с ръце в джобовете даже....
хахха то и аз мога да разговарям съвсем спокойно с ръце в джобовете и точно с 2 думи да накарам някой да ме удари. Свали си червените очила малко и ще видиш че света е по-различен.
само 1 ще ти кажа - "човека" както го определяш бръснатия шопар изобщо не трябва да е там и да разговаря със съдията!! няма тва право разбираш ли?
Васко, не защитавам боримиров, а просто казвам че има 2 страни в спора които са виновни. Не може само 1 да бъде обвиняван както правят колегите тук.
Не знам онзи от Черно море каква работа е имал там, ама Боримиров кой е че да му налита на бой? Не може да го обори с думи, или се мисли за голям бабаит? Цялото му смешно самочувствие и нагло поведение на това говедо е изградено на базата на връзките му с подземния свят. Взел се е за поредния играя и бияч, защото има човек зад гърба си, иначе е 100% мижитурка, и тази постъпка го доказва категорично. Ама и това е до време, всеки си намира майстора.
ineedmoney написа:.......
.....
разбирам, колега и не го отричам, но:
очевидно сините ти очила не ти позволяват да видиш, че говедото също няма право да бъде там...или смяташ, че това че е бил резерва в отбора от 94 го прави с някакъв специален статут?
и евентуално това, че някой е стъпил на терена без право директно му дава права да слезе от трибуните и да се раздава правосъдие?
трябва ли и да ти го нарисувам, за да осмислиш абсурдността на поведението му?

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Не виждам защо трябва да се обиждате на говеда и прасета, след като всички футболисти са един дол дренки! Те и върлите им фенове са същата работа! Българският футбол не заслужава вниманието, което му се отделя!
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
zazomazo написа:разбирам, колега и не го отричам, но:
очевидно сините ти очила не ти позволяват да видиш, че говедото също няма право да бъде там...или смяташ, че това че е бил резерва в отбора от 94 го прави с някакъв специален статут
съгласявам се с теб и приключваме спора...няма специален статут и да боримиров също няма право да е там. Според мен това е просто изблик на бащина загриженост защото детето му все пак играе, а някакъв е отишал и се разправя със съдията. Мисля че в дадени ситуации и ти си реагирал по подобен начин, както и аз. Виждаш нещо нередно, опитваш се да се разбереш, но срещу себе си имаш такъв бай ганьо че няма разбиране

просто не смятам че коментари от сортана "боримиров боклук" и тем подобни са уместни. тва че сте от червено знаме не оправдава подбни изказвания (въпреки че се очаква от червената публика такова поведение)

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
ineedmoney написа:съгласявам се с теб и приключваме спора...няма специален статут и да боримиров също няма право да е там. Според мен това е просто изблик на бащина загриженост защото детето му все пак играе, а някакъв е отишал и се разправя със съдията. Мисля че в дадени ситуации и ти си реагирал по подобен начин, както и аз. Виждаш нещо нередно, опитваш се да се разбереш, но срещу себе си имаш такъв бай ганьо че няма разбиране![]()
просто не смятам че коментари от сортана "боримиров боклук" и тем подобни са уместни. тва че сте от червено знаме не оправдава подбни изказвания (въпреки че се очаква от червената публика такова поведение)
Виждам че се закачаш и имаш желание да ни подхлъзнеш да преминем на червено-синя тематика, ама няма смисъл, само скандали и накрая ключ на темата

Вместо това ни сподели кога ще влезеш в сектата с някое баварско возило.

ineedmoney написа:
съгласявам се с теб и приключваме спора...няма специален статут и да боримиров също няма право да е там. Според мен това е просто изблик на бащина загриженост защото детето му все пак играе, а някакъв е отишал и се разправя със съдията. Мисля че в дадени ситуации и ти си реагирал по подобен начин, както и аз. Виждаш нещо нередно, опитваш се да се разбереш, но срещу себе си имаш такъв бай ганьо че няма разбиране![]()
сега ти обяснявам защо Боримиров в случая е "боклук" и приключвам с темата:
Боримиров очевАдно тръгва с нагласата за скандал и определено е инициатор на боя
и всичко това пред 13 годишни хлапета, за които вероятно е кумир...
примера, който им дава е "прекрасен"...
поведението му е като на последния селяк-тъй като ти пръв използва термина да онагледим кой точно има селска проява в случая
слава Богу изблика му на "бащина загриженост" не се е проявил с/у някое хлапе от другия отбор, което е спънало синчето му...
п.с. това, че съм привърженик на червените няма отношение в случая-опитвам се да погледна от правилната страна на нещата...т.е. ако на мястото на Боримиров беше някой от ЦСКА нямаше да се опитвам да го защитавам, нямаше и да го оплюя вероятно...просто нямаше да пиша в темата

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
момчета, темата НЕ Е за Боримиров! Просто той ме инспирира.
ВИЕ биете ли се? Как? Кога? С колко хора?
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
бил съм се...били са ме...повечко съм бегал бързо 
а за Боримиров - тоа е пълен нещастник

а за Боримиров - тоа е пълен нещастник

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
vicho написа:момчета, темата НЕ Е за Боримиров! Просто той ме инспирира.
Бия се като сляпо куче в дувар.

Иначе съм се бил като по-малак(сега съм на 16) и то все за глупости.

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5