Заплати

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Заплати

Мнение от zazomazo » 09 Сеп 2011, 13:00

go6o_lud написа:...
но например за 400лв няма да си направят труда да станат и от леглото с извинението че за никъде няма да им стигнат... но май по добре 400 отколкото 0 .. Пример само давам :roll:

ми ако горивото им за да ходят на работата е на стойност 300 лева /както в твоя случай по-нагоре/ и оставащите 100 отиват за обслужване....дали наистина е по-добре да ходят или да си седят у тях?
и аз само като пример питам? :roll:
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 09 Сеп 2011, 13:04

За под 500 лева аз лично не излизам от нас, защото няма смисъл. :dunno:
А има заплати от по 400 щото се намира кои да работи за толкова, като никои не иска да работи за 400 шефчето ще даде 500 и т.н и т.н
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 09 Сеп 2011, 13:10

N.Mihaylovski написа:..
А има заплати от по 400 щото се намира кои да работи за толкова, като никои не иска да работи за 400 шефчето ще даде 500 и т.н и т.н

:yes:
е тва е истината
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Bareck » 09 Сеп 2011, 13:11

zazomazo написа:
но например за 400лв няма да си направят труда да станат и от леглото с извинението че за никъде няма да им стигнат... но май по добре 400 отколкото 0 .. Пример само давам :roll:

ми ако горивото им за да ходят на работата е на стойност 300 лева /както в твоя случай по-нагоре/ и оставащите 100 отиват за обслужване....дали наистина е по-добре да ходят или да си седят у тях?

Ами кой е казал,че задължително трябва да ходиш на работа с колата?Има и градски транспорт...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Сеп 2011, 13:20

Bareck написа:
zazomazo написа:

Ами кой е казал,че задължително трябва да ходиш на работа с колата?Има и градски транспорт...

Има,ама не е гъзарско :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 09 Сеп 2011, 13:22

дамм....даже и пеша можеш да ходиш...дори е здравословно....
кво са някакви си 25 километра в двете посоки :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e53 3.0 d

Мнение от go6o_lud » 09 Сеп 2011, 13:23

zazomazo написа:

В моя случай колега има и служебен транспорт, но моето работно време е плаващо :) така че по -удобно ми е с колата ;)
To be the best, you have to fight to beat the best !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 09 Сеп 2011, 13:24

Гъзарско или не, аз освен по финансов начин отдавна си оценявам работодателите по-параметъра къде се намират, паркоместа, алтернативи за стигане до работното място тип маршрутка и тн.
Това чудо грАдския транспорт - не мерси...
Иначе както и да го гледаш транспорт и храна на работното място = 3-400 кинта месечно е така от вятъра... :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от go6o_lud » 09 Сеп 2011, 13:27

N.Mihaylovski написа:За под 500 лева аз лично не излизам от нас, защото няма смисъл. :dunno:

Колега така е само ако имаш избор и не си притиснат от нещо (някой). или ако не си отговорен за нищо освен себе си, ако питаш мен. Но шефчето обикновенно казва, има кой да намерим за 400, за което в случая си прав, че винаги се намират хора които да работят и на за много малко пари. Майка ми работи в държавно училищи и получава минималната заплата, но тя иска да си работи тази работа, не е задължена или притисната или нещо такова, та понякога е въпрос на желание само :roll:
Последна промяна go6o_lud на 09 Сеп 2011, 13:53, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 09 Сеп 2011, 13:41

В малките градове може да живее човек горе долу добре с 800 лева заплата. С 1000 лева вече може и да спестяваш ако не се глезиш.

Аз пък искам да попитам какво предпочитате да ви осигуряват на малка сума и да получавате под масата добра заплата, или да ви осигуряват на макс и да получавате по-малка сума? Това е ако ви кажат избирай едно от 2те?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 09 Сеп 2011, 13:50

exvitermini написа:В малките градове може да живее човек горе долу добре с 800 лева заплата. С 1000 лева вече може и да спестяваш ако не се глезиш.

Аз пък искам да попитам какво предпочитате да ви осигуряват на малка сума и да получавате под масата добра заплата, или да ви осигуряват на макс и да получавате по-малка сума? Това е ако ви кажат избирай едно от 2те?

Това питане трябва да отпадне като опция, но това е друга тема..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 09 Сеп 2011, 14:00

exvitermini написа:...

аз лично предпочитам пачката!
по принцип когато се разболея се лекувам със молитва към светата троица - джим, джак и джони, но предвид че го правя редовно и при добро здраве, действа превантивно и не съм имал нужда от лекар последните 1-2-3... абе няколко години. колкото до пенсионните - и от тях няма смисъл. предполагам някъде около 30-35 годишна моя възраст ще бъда застрелян до някое трънско село в опита си да навлеза в Сърбия (част от плана ми за завладяване на света, след неуспешния му край през 2012г.)...
Изображение Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 09 Сеп 2011, 14:05

Предпочитам да взимам под масата повече пари, и да ме осигуряват на по малко, аз не мисла, че ще мога от пенсия да живея, ако доживея изобщо :mhihi:
Държа на здравните осигоровки, че си треат, а за пенсионните не толкова.
Иначе колегата го каза този въпрос трябва да стане излишен, но надали ще е скоро.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от go6o_lud » 09 Сеп 2011, 14:08

:OT: :mhihi: :mhihi: :mhihi: дай в някоя друга държава поне бе колега, Сърбия бива само откъм песни и жени, пара там НЯМА :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 09 Сеп 2011, 14:12

е не случайно ми е първа спирка.
Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата