Заплати
Модератор: Общи модератори
Re: Заплати
go6o_lud написа:...
но например за 400лв няма да си направят труда да станат и от леглото с извинението че за никъде няма да им стигнат... но май по добре 400 отколкото 0 .. Пример само давам
ми ако горивото им за да ходят на работата е на стойност 300 лева /както в твоя случай по-нагоре/ и оставащите 100 отиват за обслужване....дали наистина е по-добре да ходят или да си седят у тях?
и аз само като пример питам?

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
За под 500 лева аз лично не излизам от нас, защото няма смисъл.
А има заплати от по 400 щото се намира кои да работи за толкова, като никои не иска да работи за 400 шефчето ще даде 500 и т.н и т.н

А има заплати от по 400 щото се намира кои да работи за толкова, като никои не иска да работи за 400 шефчето ще даде 500 и т.н и т.н
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
N.Mihaylovski написа:..

е тва е истината

- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
zazomazo написа:go6o_lud написа:...
но например за 400лв няма да си направят труда да станат и от леглото с извинението че за никъде няма да им стигнат... но май по добре 400 отколкото 0 .. Пример само давам
ми ако горивото им за да ходят на работата е на стойност 300 лева /както в твоя случай по-нагоре/ и оставащите 100 отиват за обслужване....дали наистина е по-добре да ходят или да си седят у тях?
Ами кой е казал,че задължително трябва да ходиш на работа с колата?Има и градски транспорт...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Bareck написа:zazomazo написа:go6o_lud написа:...
Ами кой е казал,че задължително трябва да ходиш на работа с колата?Има и градски транспорт...
Има,ама не е гъзарско

дамм....даже и пеша можеш да ходиш...дори е здравословно....
кво са някакви си 25 километра в двете посоки
кво са някакви си 25 километра в двете посоки

- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5 e53 3.0 d
zazomazo написа:go6o_lud написа:...
В моя случай колега има и служебен транспорт, но моето работно време е плаващо

To be the best, you have to fight to beat the best !!!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Гъзарско или не, аз освен по финансов начин отдавна си оценявам работодателите по-параметъра къде се намират, паркоместа, алтернативи за стигане до работното място тип маршрутка и тн.
Това чудо грАдския транспорт - не мерси...
Иначе както и да го гледаш транспорт и храна на работното място = 3-400 кинта месечно е така от вятъра...
Това чудо грАдския транспорт - не мерси...
Иначе както и да го гледаш транспорт и храна на работното място = 3-400 кинта месечно е така от вятъра...

- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
N.Mihaylovski написа:За под 500 лева аз лично не излизам от нас, защото няма смисъл.![]()
Колега така е само ако имаш избор и не си притиснат от нещо (някой). или ако не си отговорен за нищо освен себе си, ако питаш мен. Но шефчето обикновенно казва, има кой да намерим за 400, за което в случая си прав, че винаги се намират хора които да работят и на за много малко пари. Майка ми работи в държавно училищи и получава минималната заплата, но тя иска да си работи тази работа, не е задължена или притисната или нещо такова, та понякога е въпрос на желание само

Последна промяна go6o_lud на 09 Сеп 2011, 13:53, променена общо 1 път
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
В малките градове може да живее човек горе долу добре с 800 лева заплата. С 1000 лева вече може и да спестяваш ако не се глезиш.
Аз пък искам да попитам какво предпочитате да ви осигуряват на малка сума и да получавате под масата добра заплата, или да ви осигуряват на макс и да получавате по-малка сума? Това е ако ви кажат избирай едно от 2те?
Аз пък искам да попитам какво предпочитате да ви осигуряват на малка сума и да получавате под масата добра заплата, или да ви осигуряват на макс и да получавате по-малка сума? Това е ако ви кажат избирай едно от 2те?
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
exvitermini написа:В малките градове може да живее човек горе долу добре с 800 лева заплата. С 1000 лева вече може и да спестяваш ако не се глезиш.
Това питане трябва да отпадне като опция, но това е друга тема..
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
exvitermini написа:...
аз лично предпочитам пачката!
по принцип когато се разболея се лекувам със молитва към светата троица - джим, джак и джони, но предвид че го правя редовно и при добро здраве, действа превантивно и не съм имал нужда от лекар последните 1-2-3... абе няколко години. колкото до пенсионните - и от тях няма смисъл. предполагам някъде около 30-35 годишна моя възраст ще бъда застрелян до някое трънско село в опита си да навлеза в Сърбия (част от плана ми за завладяване на света, след неуспешния му край през 2012г.)...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Предпочитам да взимам под масата повече пари, и да ме осигуряват на по малко, аз не мисла, че ще мога от пенсия да живея, ако доживея изобщо 
Държа на здравните осигоровки, че си треат, а за пенсионните не толкова.
Иначе колегата го каза този въпрос трябва да стане излишен, но надали ще е скоро.

Държа на здравните осигоровки, че си треат, а за пенсионните не толкова.
Иначе колегата го каза този въпрос трябва да стане излишен, но надали ще е скоро.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка