Iphone 4 или 4s?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Re: Iphone 4 или 4s?
AGT написа:Отключване няма за момента освен с това - http://uomoto87.blogspot.co.uk/2011/02/ ... 15900.html
ФО отключване само от Apple (срещу заплащане ) или чрез оператора към който е заключен ( отключил съм така 6-7 броя ).
Мерси, колега! Пак се разтърсих и намерих това:
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 19&t=40092
за ФО на телефони заключени към АТ§Т. Дано да е от полза и на някой друг.
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Дадох гласчето си за 4 по простата причина,че имам такъв от близо две години и нещо може би и не съм имал никакви проблеми досега.А докато чакам отключена 64-ка всичко което чувам от приятели за 4s е меко казано плашещо 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
200лв повече за 4С, ще ги дадеш само да да казжваш, че имаш 4С и че си в крак с модата, с две думи за не казват хората, че си взел стар модел. Реално няма никакъв смисъл, на вид и бързина са еднакви. Разликата е само на хартия..Единствено камерата е по-добра, но при мен това без значение, понеже имам фотоапарат. Отделно, че 4С си смуче повечко батерия. Имам доста познати, които минаха от 4 на 4С и се чудят и досега защо са го направили. Реално смисъл няма. Бях пред същия избор точно когато излезе 4С, но като пробвах и разгледах няколко пъти и двата, избрах 4ката, хем и ми остана някой лев.
Последна промяна alekangg на 22 Апр 2012, 11:39, променена общо 1 път
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Какъв е смисъла от мнения, след като си го взел. Една част, ще кажат, че е хубав, а друга, че е зле..Разбирам да се пита преди избора, ама след..Едва ли не, да се успокойш, че не си се набутал ли?
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
Iphone 4 или 4s?
4S, все пак е последната ябълка на стийв, дано не се окаже и последния качествен продукт на марката...
"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
sappa написа:4S, все пак е последната ябълка на стийв, дано не се окаже и последния качествен продукт на марката...
Едвали... а и продуктовата гама на "Ябълките" е подсигурена за следващите 10 години от "Стийв"
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
Iphone 4 или 4s?
xerial написа:sappa написа:4S, все пак е последната ябълка на стийв, дано не се окаже и последния качествен продукт на марката...
продуктовата гама на "Ябълките" е подсигурена за следващите 10 години от "Стийв"
"Едвали"
"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Iphone 4 или 4s?
simeon написа:имам 4-ка от година и нещо, за сега никакъв проблем с него, веднъж седмично рестарт и всичко е ок, от месец и нещо имам и 4с - е нема такъв боклук, това ми е четвърти или пети апарат за 5-6 седмици, не съм сигурен вече дали ми го смениха третият път или само го ъпдейтнаха, сменят ми го от мтел гаранционно и безплатно и без пазарлъци, но какво от това, на първия имаше огромно струпване на изгорели пиксели, на втория спря да му работи слушалката, третия постоянно губеше мрежа и после не иска да си я намери, четвъртия пак с пиксел, сега този е с изгорял пксел, едвам забележим, но пак ме дразни и губи обхват от време на време, може би веднъж на ден за няколко секудни и се оправя сам веднага, пак е за смяна, но нямам нерви да ходя пак до кукуш и да се разправям...може би след някоя друга седмица. добре че има icloud, че се получава лесно прехвърлянето на данните. не забелязвам разлика нито в бързината, нито в камерата, нито в работата на двата телефона, батерията е еднакво слаба, сири-то не става все още - особено за BG... като леко почукнеш с 4-ката по масата се усеща, че телефона е плътен, не дрънчи, пробвай после с 4с-ката, вътре все едно има нещо откачено, което се удря по стените и в платката на телефона. може и аз да съм попаднал на кофти партида, затова ще изчакам още малко и пак ще сменя 4с-ката. говори се за септември 5-ица, ако ти се чака половин година - изчакай, ако не взимай който и да е от двата, само да са с гаранция.
Колега ти ме разби направо! И аз имам от Ментел 4С но никакви проблеми нямам с апарата а буквално му стопявам лагерите! Някога го зареждам по 2 пъти на ден! Никога ама никога проблем с нищо! Не знам как така си сменил толкова апарати? Аз съм супер доволен от апарата!
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
HackeD написа:speedhokk написа:А относно камерата, за мен тя обезсмисля фотоапаратите до 150-200лв. Наистина снимките и клипчетата са страхотни.
Удобно ли е да прикачиш 1-2 хубави снимки да видя качеството?
Сега, първо да се извиня на колегата, че не съм видял какво е искал, щях да му кача снимки!
Но не това е основното. На предишната страница реагирах малко по-остро, към колегата който изброи някои "бъгове" при айфона и ако дотогава нямах никакви оплаквания, то сега съвсем не е така.
И при мен вече на няколко пъти загуби обхват, имаше serching network и не знам си какво още. И на мен ми зачестиха случаите, в които вдигам телефона и започвам да викам като изоглавен, но това естествено не помага. Просто от другата страна не чуват нищо и трябва да затворя и да набера пак. Веднъж дори ми се наложи 2 пъти да набирам, преди да се чуем... доста си е тъпо да си дал 1000лв за телефон, а да ти прави проблем с най-важното, което трябва да прави един телефон.
Относно останалите неща - досега рестарт не се е налагал. Такова дрънчене все още не съм забелязал, надявам се и да не забележа

А да, онзи ден реших да си засека разстоянието и средната скорост с едно приложение - към 1ч и 30мин, близо 100км и батерията умря. Беше на 79% като тръгнах...
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3