Iphone 4 или 4s?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Iphone 4 или 4s?

Iphone 4
9
21%
Iphone 4S
33
79%

Общо гласове : 42
младши ентусиаст
Аватар

Re: Iphone 4 или 4s?

Мнение от The_Ancient » 22 Апр 2012, 6:43

AGT написа:Отключване няма за момента освен с това - http://uomoto87.blogspot.co.uk/2011/02/ ... 15900.html

ФО отключване само от Apple (срещу заплащане ) или чрез оператора към който е заключен ( отключил съм така 6-7 броя ).

Мерси, колега! Пак се разтърсих и намерих това:
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 19&t=40092
за ФО на телефони заключени към АТ§Т. Дано да е от полза и на някой друг.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 22 Апр 2012, 8:35

Дадох гласчето си за 4 по простата причина,че имам такъв от близо две години и нещо може би и не съм имал никакви проблеми досега.А докато чакам отключена 64-ка всичко което чувам от приятели за 4s е меко казано плашещо :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 22 Апр 2012, 11:32

200лв повече за 4С, ще ги дадеш само да да казжваш, че имаш 4С и че си в крак с модата, с две думи за не казват хората, че си взел стар модел. Реално няма никакъв смисъл, на вид и бързина са еднакви. Разликата е само на хартия..Единствено камерата е по-добра, но при мен това без значение, понеже имам фотоапарат. Отделно, че 4С си смуче повечко батерия. Имам доста познати, които минаха от 4 на 4С и се чудят и досега защо са го направили. Реално смисъл няма. Бях пред същия избор точно когато излезе 4С, но като пробвах и разгледах няколко пъти и двата, избрах 4ката, хем и ми остана някой лев.
Последна промяна alekangg на 22 Апр 2012, 11:39, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 22 Апр 2012, 11:41

Какъв е смисъла от мнения, след като си го взел. Една част, ще кажат, че е хубав, а друга, че е зле..Разбирам да се пита преди избора, ама след..Едва ли не, да се успокойш, че не си се набутал ли?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Iphone 4 или 4s?

Мнение от sappa » 22 Апр 2012, 22:05

4S, все пак е последната ябълка на стийв, дано не се окаже и последния качествен продукт на марката...
"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."

'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 22 Апр 2012, 22:47

sappa написа:4S, все пак е последната ябълка на стийв, дано не се окаже и последния качествен продукт на марката...

Едвали... а и продуктовата гама на "Ябълките" е подсигурена за следващите 10 години от "Стийв"
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Iphone 4 или 4s?

Мнение от sappa » 23 Апр 2012, 10:11

xerial написа:
sappa написа:4S, все пак е последната ябълка на стийв, дано не се окаже и последния качествен продукт на марката...

продуктовата гама на "Ябълките" е подсигурена за следващите 10 години от "Стийв"

"Едвали"
"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."

'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Iphone 4 или 4s?

Мнение от frizzante » 23 Апр 2012, 10:21

simeon написа:имам 4-ка от година и нещо, за сега никакъв проблем с него, веднъж седмично рестарт и всичко е ок, от месец и нещо имам и 4с - е нема такъв боклук, това ми е четвърти или пети апарат за 5-6 седмици, не съм сигурен вече дали ми го смениха третият път или само го ъпдейтнаха, сменят ми го от мтел гаранционно и безплатно и без пазарлъци, но какво от това, на първия имаше огромно струпване на изгорели пиксели, на втория спря да му работи слушалката, третия постоянно губеше мрежа и после не иска да си я намери, четвъртия пак с пиксел, сега този е с изгорял пксел, едвам забележим, но пак ме дразни и губи обхват от време на време, може би веднъж на ден за няколко секудни и се оправя сам веднага, пак е за смяна, но нямам нерви да ходя пак до кукуш и да се разправям...може би след някоя друга седмица. добре че има icloud, че се получава лесно прехвърлянето на данните. не забелязвам разлика нито в бързината, нито в камерата, нито в работата на двата телефона, батерията е еднакво слаба, сири-то не става все още - особено за BG... като леко почукнеш с 4-ката по масата се усеща, че телефона е плътен, не дрънчи, пробвай после с 4с-ката, вътре все едно има нещо откачено, което се удря по стените и в платката на телефона. може и аз да съм попаднал на кофти партида, затова ще изчакам още малко и пак ще сменя 4с-ката. говори се за септември 5-ица, ако ти се чака половин година - изчакай, ако не взимай който и да е от двата, само да са с гаранция.

Колега ти ме разби направо! И аз имам от Ментел 4С но никакви проблеми нямам с апарата а буквално му стопявам лагерите! Някога го зареждам по 2 пъти на ден! Никога ама никога проблем с нищо! Не знам как така си сменил толкова апарати? Аз съм супер доволен от апарата!
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 12 Юни 2012, 22:30

HackeD написа:
speedhokk написа:А относно камерата, за мен тя обезсмисля фотоапаратите до 150-200лв. Наистина снимките и клипчетата са страхотни.

Удобно ли е да прикачиш 1-2 хубави снимки да видя качеството? :yes:

Сега, първо да се извиня на колегата, че не съм видял какво е искал, щях да му кача снимки!

Но не това е основното. На предишната страница реагирах малко по-остро, към колегата който изброи някои "бъгове" при айфона и ако дотогава нямах никакви оплаквания, то сега съвсем не е така.
И при мен вече на няколко пъти загуби обхват, имаше serching network и не знам си какво още. И на мен ми зачестиха случаите, в които вдигам телефона и започвам да викам като изоглавен, но това естествено не помага. Просто от другата страна не чуват нищо и трябва да затворя и да набера пак. Веднъж дори ми се наложи 2 пъти да набирам, преди да се чуем... доста си е тъпо да си дал 1000лв за телефон, а да ти прави проблем с най-важното, което трябва да прави един телефон.

Относно останалите неща - досега рестарт не се е налагал. Такова дрънчене все още не съм забелязал, надявам се и да не забележа :mhihi:
А да, онзи ден реших да си засека разстоянието и средната скорост с едно приложение - към 1ч и 30мин, близо 100км и батерията умря. Беше на 79% като тръгнах...

Предишна

Назад към Извън Темата