Бихте ли помогнали на закъсал колега от друго населено място
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Бихте ли помогнали на закъсал колега от друго населено м
а кой ли град бе?
и кои има доблест да си признае?

мисля да го ''сръчкам в сурат тефтера'' хахахаха
и кои има доблест да си признае?

мисля да го ''сръчкам в сурат тефтера'' хахахаха
Последна промяна ivan. на 16 Юни 2012, 21:08, променена общо 3 пъти

by ''kompleksa''
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Аз лично съм без думи! 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Винаги помагам на закъсали, предимно в града и особено зимата
Но ми прави впечетление, че когато съм закъсвал на някой светофар един-двама ми помагат, а останалите ме псуват (все едно нещо ще се промени, като ме нахранят).
П.П. Помагайте си, колеги, защото не познавам човек, който да не е закъсвал на пътя, все някога ти се случва...

П.П. Помагайте си, колеги, защото не познавам човек, който да не е закъсвал на пътя, все някога ти се случва...
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Kroki написа:Аз лично съм без думи!
И ние бяхме като теб миналия петък

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

Аз съм помагал един път за спукана гума, на един колега. Да чукна на дърво никога не ми се е налагало някой да ми помага. Но и не очаквам. По пътя на закъсали коли не смея да спирам, освен ако няма ранени.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Тази тема стана мерене на пи*ки
Все тая е дали съм помагал или помагам, хората на които съм помогнал (не само на пътя, а и за други проблеми) знаят.
Както и аз знам хората които са ми помагали, и помагат, а не им виждам да са се "похвалили в темата, помислете защо...

Все тая е дали съм помагал или помагам, хората на които съм помогнал (не само на пътя, а и за други проблеми) знаят.
Както и аз знам хората които са ми помагали, и помагат, а не им виждам да са се "похвалили в темата, помислете защо...

Пиша...трия се...все се чудя да не засегна някой.
Ми в тоя момент не ми пука ,всеки да се чувства както си иска след моят пост,аз каквото имам ще си го кажа ,пак да става каквото ще.Та:
-първо да поздравя управата на регионална БМВ структура Плевен;
-второ нека да не ми звънят никога;
-трето излезнаха големи кретени;
Подробности:
-Е34 сбирка';
-Русе сменят две коли* на втората пукат гума на 15 км от плевнята;
-явно там няма една джанта....единият пил ,другият без кола ...ЕЕЕЕ да ве... и звездите,а ми пишете в сурата,кмета наш човек....бал съм го и полицая ,а една джанта няма ,а ?
-наложи се организатора-рожденник да бичи по тъмни нощи ,щото ония не ги кефят простосмъртните като нас....е може,ма не става току така;
Нека никой не се опита да завърти темата,че се плачем един вид!!! просто ни стан много обидно.
наздраве господа форумски нинджи
Ми в тоя момент не ми пука ,всеки да се чувства както си иска след моят пост,аз каквото имам ще си го кажа ,пак да става каквото ще.Та:
-първо да поздравя управата на регионална БМВ структура Плевен;
-второ нека да не ми звънят никога;
-трето излезнаха големи кретени;
Подробности:
-Е34 сбирка';
-Русе сменят две коли* на втората пукат гума на 15 км от плевнята;
-явно там няма една джанта....единият пил ,другият без кола ...ЕЕЕЕ да ве... и звездите,а ми пишете в сурата,кмета наш човек....бал съм го и полицая ,а една джанта няма ,а ?
-наложи се организатора-рожденник да бичи по тъмни нощи ,щото ония не ги кефят простосмъртните като нас....е може,ма не става току така;
Нека никой не се опита да завърти темата,че се плачем един вид!!! просто ни стан много обидно.
наздраве господа форумски нинджи

by ''kompleksa''
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Стига толкова!
Темата е заключена по желание на автора.А, и вече и беше време!
Темата е заключена по желание на автора.А, и вече и беше време!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ogi написа:
Чета го това и не мога да повярвам кво чета... Не че искам да се оправдавам ама е гадно да си дал всичко от себе си и в следващия момент да влезеш и да прочетеш подобно нещо... Нека разкажа моята версия...
Звъни ми телефона в 9-10 вечерта... "Оги закъсахме в с. Българене ( на 40 км от Плевен е... не че има толкова голямо значение ама не са 15 км. ) моля те намери ни гума 205/60 15" от е34 защото сме с IX и друг размер не става"... казах "добре... ще направя всичко възможно... малко ще ми е трудно докарването понеже нямам книжка... ама ще го измисля"... започнах да прозвънявам всичките си познати с е34-ки... не че са кой знае колко... 3 човека са но им звъннах и на 3-мата... 1-ния не ми вдигна... другите 2-ма просто нямаха резервна гума... или ако са имали се направиха на луди понеже им казах че ми трябва за изпаднал колега в беда и ще им бъде върната след няколко дни...
Видях че няма да мога да намеря е34-кова джанта с гума... звъннах на Ники за да го питам е36-цова дали ще им свърши работа... казаха че ще им свърши работа... следователно започнах да прозвънявам всички за е36-цова резервна гума... повечето на които звъннах или нямаха гума с подобен размер или бяха с "патерица" заради газовите си уредби... отидохме и до на Гецата гаража... там обърнахме 20-тина гуми но нито една не беше с нужния размер... м/у временно вече бях уредил транспорт на резервната гума до с. Българене... Здравко Блажев се нави да закара резервната гума... оставаше само да я намерим... след като ми се изчерпа телефонния указател нямаше какво повече да направя! Звъннах отново на Ники и му казах "Ники... единствения вариант който имам е е36-цова джанта с гума 195/65... ако те устройва казвай да я пращам" и Ники следователно ми отговаря "е не спокойно... ние имаме алтернатива... един от нашите има резервна гума и ще ни я докара" след като разбрах че имат алтернатива им пожелах лека вечер... казах им ако се нуждаят от нещо да ми звъннат... все пак вече беше станало 12 часа през нощта... и така... след като си изгубих цялата вечер да се занимавам с една резервна гума... звъннах поне 40 телефона... като поне 10 от обажданията ми бяха към Ники от Русе... влизам тук и чета че съм отказал помощ на колега в нужда! Не ви ли беше срам да пуснете тази тема и да ме нахраните пред целия форум! Това вашето се казва НАГЛОСТ... имате нужда от помощ... отсреща не успяват да ви помогнат... и дайте да ги нахраним щот не са успяли да направят невъзможното! И то точно Русенлии... хората на които не веднъж съм им доказвал че са най-любимия ми тийм...
Смятам че съм се доказал като надежден човек който винаги помага на колеги в нужда... мисля че доста хора от форума могат да го потвърдят... нямам кво повече да кажа по темата
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3