Бихте ли помогнали на закъсал колега от друго населено място

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Как бихте постъпили ако ви се обади закъсал колега от форума?

Анкетата свършва на 21 Юни 2012, 1:23

Правя всичко възможно да помогна
59
84%
Помагам, даже свалям части от моята кола, за да помогна
6
9%
Отказвам директно
0
Няма гласували
Местя го от единия крачол в другия
2
3%
Замазвам нещата с цел да не ме занимават
0
Няма гласували
Не се занимавам, защото закъсалия не член на клуба или админ
2
3%
Казвам, че ще се обадя и дотам
1
1%

Общо гласове : 70

Аватар
Кара: E34

Re: Бихте ли помогнали на закъсал колега от друго населено м

Мнение от ivan. » 16 Юни 2012, 20:09

а кой ли град бе?
и кои има доблест да си признае?
:oops:
мисля да го ''сръчкам в сурат тефтера'' хахахаха
Последна промяна ivan. на 16 Юни 2012, 21:08, променена общо 3 пъти
Изображение
by ''kompleksa''

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 16 Юни 2012, 20:18

Аз лично съм без думи! :censored:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 16 Юни 2012, 20:25

Винаги помагам на закъсали, предимно в града и особено зимата :mhihi: Но ми прави впечетление, че когато съм закъсвал на някой светофар един-двама ми помагат, а останалите ме псуват (все едно нещо ще се промени, като ме нахранят).
П.П. Помагайте си, колеги, защото не познавам човек, който да не е закъсвал на пътя, все някога ти се случва...
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 16 Юни 2012, 20:37

Kroki написа:Аз лично съм без думи! :censored:

И ние бяхме като теб миналия петък
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 16 Юни 2012, 20:50

Аз съм помагал един път за спукана гума, на един колега. Да чукна на дърво никога не ми се е налагало някой да ми помага. Но и не очаквам. По пътя на закъсали коли не смея да спирам, освен ако няма ранени.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 16 Юни 2012, 22:28

Тази тема стана мерене на пи*ки ;)
Все тая е дали съм помагал или помагам, хората на които съм помогнал (не само на пътя, а и за други проблеми) знаят.
Както и аз знам хората които са ми помагали, и помагат, а не им виждам да са се "похвалили в темата, помислете защо...
Изображение

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 16 Юни 2012, 22:36

Пиша...трия се...все се чудя да не засегна някой.
Ми в тоя момент не ми пука ,всеки да се чувства както си иска след моят пост,аз каквото имам ще си го кажа ,пак да става каквото ще.Та:
-първо да поздравя управата на регионална БМВ структура Плевен;
-второ нека да не ми звънят никога;
-трето излезнаха големи кретени;
Подробности:
-Е34 сбирка';
-Русе сменят две коли* на втората пукат гума на 15 км от плевнята;
-явно там няма една джанта....единият пил ,другият без кола ...ЕЕЕЕ да ве... и звездите,а ми пишете в сурата,кмета наш човек....бал съм го и полицая ,а една джанта няма ,а ?
-наложи се организатора-рожденник да бичи по тъмни нощи ,щото ония не ги кефят простосмъртните като нас....е може,ма не става току така;
Нека никой не се опита да завърти темата,че се плачем един вид!!! просто ни стан много обидно.
наздраве господа форумски нинджи
Изображение
by ''kompleksa''

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 16 Юни 2012, 22:53

Стига толкова!
Темата е заключена по желание на автора.А, и вече и беше време!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 18 Юни 2012, 20:19

Ogi написа:
Чета го това и не мога да повярвам кво чета... Не че искам да се оправдавам ама е гадно да си дал всичко от себе си и в следващия момент да влезеш и да прочетеш подобно нещо... Нека разкажа моята версия...
Звъни ми телефона в 9-10 вечерта... "Оги закъсахме в с. Българене ( на 40 км от Плевен е... не че има толкова голямо значение ама не са 15 км. ) моля те намери ни гума 205/60 15" от е34 защото сме с IX и друг размер не става"... казах "добре... ще направя всичко възможно... малко ще ми е трудно докарването понеже нямам книжка... ама ще го измисля"... започнах да прозвънявам всичките си познати с е34-ки... не че са кой знае колко... 3 човека са но им звъннах и на 3-мата... 1-ния не ми вдигна... другите 2-ма просто нямаха резервна гума... или ако са имали се направиха на луди понеже им казах че ми трябва за изпаднал колега в беда и ще им бъде върната след няколко дни...
Видях че няма да мога да намеря е34-кова джанта с гума... звъннах на Ники за да го питам е36-цова дали ще им свърши работа... казаха че ще им свърши работа... следователно започнах да прозвънявам всички за е36-цова резервна гума... повечето на които звъннах или нямаха гума с подобен размер или бяха с "патерица" заради газовите си уредби... отидохме и до на Гецата гаража... там обърнахме 20-тина гуми но нито една не беше с нужния размер... м/у временно вече бях уредил транспорт на резервната гума до с. Българене... Здравко Блажев се нави да закара резервната гума... оставаше само да я намерим... след като ми се изчерпа телефонния указател нямаше какво повече да направя! Звъннах отново на Ники и му казах "Ники... единствения вариант който имам е е36-цова джанта с гума 195/65... ако те устройва казвай да я пращам" и Ники следователно ми отговаря "е не спокойно... ние имаме алтернатива... един от нашите има резервна гума и ще ни я докара" след като разбрах че имат алтернатива им пожелах лека вечер... казах им ако се нуждаят от нещо да ми звъннат... все пак вече беше станало 12 часа през нощта... и така... след като си изгубих цялата вечер да се занимавам с една резервна гума... звъннах поне 40 телефона... като поне 10 от обажданията ми бяха към Ники от Русе... влизам тук и чета че съм отказал помощ на колега в нужда! Не ви ли беше срам да пуснете тази тема и да ме нахраните пред целия форум! Това вашето се казва НАГЛОСТ... имате нужда от помощ... отсреща не успяват да ви помогнат... и дайте да ги нахраним щот не са успяли да направят невъзможното! И то точно Русенлии... хората на които не веднъж съм им доказвал че са най-любимия ми тийм...

Смятам че съм се доказал като надежден човек който винаги помага на колеги в нужда... мисля че доста хора от форума могат да го потвърдят... нямам кво повече да кажа по темата :no:

Предишна

Назад към Извън Темата