Get laid without BMW

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Re: Get laid without BMW

Мнение от m.dimitrov1992 » 09 Яну 2014, 16:24

Има една поговорка -"Срам, п*тка не е*е" Нямаш ли самочувствие и не си ли нахален нищо не става :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 09 Яну 2014, 16:32

randity написа:
SPEED_GABROVO написа:
taratora написа:Научиха се да ги ева в коврите, не мож ги излъга вечик :mhihi:

Справка на Вин кода ли правят :mhihi: ,аз ако намеря момиче,което да разпознава Мки,ще се оженя за нея :mhihi:

Яла ти покажа една къде и майчиното мляко ше ти каже за М-ките :mhihi: :mhihi:

Кажи му, кажи му :mhihi:

m.dimitrov1992 написа:Има една поговорка -"Срам, п*тка не е*е" Нямаш ли самочувствие и не си ли нахален нищо не става :yes:

Ааа, е са като те налазят ален делоновците, къде мацките се напдреварват коя кого да сваля ще видиш ти кон боб яде ли :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Каквото има

Мнение от v1e9s8o8 » 10 Яну 2014, 2:32

Аэ съм хубавец :mhihi: те идват да ме эаговарят теэе които не идват са лезбики явно :ok:
Като умреш, ти не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите...
.същата работа е и като си тъп!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 10 Яну 2014, 9:33

Само така ще е да знаеш :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T

Мнение от Alex_GT3 » 10 Яну 2014, 10:57

m.dimitrov1992 написа:Има една поговорка -"Срам, п*тка не е*е" Нямаш ли самочувствие и не си ли нахален нищо не става :yes:

:yes: :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 10 Яну 2014, 12:03

Един барман седи гледа ме, гледа ме и накрая "Мацка, много як цвят ти е блузката, знаеш ли колко ще отива на чаршафите ми" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Е, не му се получи, но това определено не го бях чувала :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 10 Яну 2014, 14:21

v1e9s8o8 написа:Аэ съм хубавец :mhihi: те идват да ме эаговарят теэе които не идват са лезбики явно :ok:

И аз така,ама в Габрово явно има много лесбийки :mhihi:
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 10 Яну 2014, 15:54

randity написа:Минавам до нея, бутам я леко тактично или я ритам в кокалчетата. След това и казвам "Малиии, извиня'й", плескам я успокоително зад вратЪ, след което и предлагам стол /ако е ритането в кокалчетата/ или да и поръчам от същото, което е разляла при бутането. И после ста'а лафа /евентуално/

Поканил Поручик Ржевски Наташа Ростова у дома си на чаша вино, тя приела, но на влизане поручика нямал търпение да я вкара в леглото и затова я побутнал леко. Дамата се възмутила:
- Поручик, вие сте много груб! Нима не знаете какво иска една дама? Една дама иска внимание, разберете, внимание!
Поручика изпъчил гърди, поел дълбоко дъх и с все сила се провикнал:
- Внимание! Внимание! Сега ще Ви чукам!

Поручик Ржевски знае, че за да се запознаеш с момиче, трябва да се приближиш, непринудено да поговориш за времето и след това да се представиш. Веднъж докато се разхождал той срещнал момиче, което разхождало болонката си. Приближил се, изритал кучето с всичка сила и казал:
- Ниско лети. На дъжд ще да е. Между другото, разрешете да се представя: поручик Ржевски.

Друг вариант:
Поручик Ржевски прочел книга за това как трябва да се разговаря с жените. Там имало и примерни теми за разговор: за животните, за времето, за музика, за любов. Решил той да опита, отишъл при една дама и казал:
- Какво хубаво кученце имате, мадам! - и го сритал с ботуша си - Лети ниско, сигурно ще вали. У дома имам един барабан, не искате ли да ходим да се чукаме?
Touring & windsurf club

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 10 Яну 2014, 18:35

Плейбой вижда красива жена в заведение:
- Какво пиете мадам ?
- Синьо Джони.
- Ааа пий си, пий си, няма да те притеснявам...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 11 Яну 2014, 0:19

taratora написа:
Ааа, е са като те налазят ален делоновците, къде мацките се напдреварват коя кого да сваля ще видиш ти кон боб яде ли :mhihi: :mhihi: :mhihi:

да бе, ние като видим някоя с вирнатo дупе нагоре, крака до шията и оформен балкон и си гълтаме граматиката :mhihi: за жените не е мн по-различно, все едно ако изглеждаш като Chris Hemsworth с тяло на аполон и златни коси и нема да има разлика да да :mrgreen: и аз като него съм 1.92 само че с една плочка :oops: въпреки тва ми се усмихват по-често без да си правя труда, просто споделям не се хваля, а и съм кротък, стоя си с една едничка от доста време.

но и крис да си, ако си бакшиш ставаш неатрактивен, имаше един експереминт в тубата дето показваха на мацки по улиците зубрачи с милиони и убавци бедняци и мацките харесваха зубрачите :mhihi: ако нямаш пари и нищо не правиш по въпроса, те приемат като бета, че нямаш увереност, а за една жена няма нищо по-грозно от неуверен мъж.
ей го берлускони, нисък и плешив, ама нито на него му дреме, нито на мацките, сигурно е изеб*л повече от целият форум :lol:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 11 Яну 2014, 0:31

аз пък едно забелязвам , колкото повече не ги бръснеш за слива , толко повече внимание получаваш :dunno:
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Каквото има

Мнение от v1e9s8o8 » 11 Яну 2014, 0:44

Kambe написа:аз пък едно забелязвам , колкото повече не ги бръснеш за слива , толко повече внимание получаваш :dunno:

Ако също и имаш малко евро и си чупят краката да ти тичат по теб :mhihi:
Като умреш, ти не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите...
.същата работа е и като си тъп!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 11 Яну 2014, 1:28

Kambe написа:аз пък едно забелязвам , колкото повече не ги бръснеш за слива , толко повече внимание получаваш :dunno:

Има нещо вярно. Ходиш след тях - правят се на недостъпни, спреш да ходиш след тях - става им интересно, че не търчиш и започват да ти обръщат внимание :kuku: :dunno:
И пак без тях не може :bchug:
v1e9s8o8 написа:

Ако също и имаш малко евро и си чупят краката да ти тичат по теб :mhihi:

То не по теб, ами по еврото тичат. Ти само е*еш :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Мнение от m.dimitrov1992 » 11 Яну 2014, 18:30

:yes:

Другият парадокс който забелязвам ,е че когато си имам сериозна приятелка, съм доста търсен от жените. Когато съм сам, една няма да ми се обади или пише :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 11 Яну 2014, 18:56

Отделят се повече феромони които противника надушва подсъзнателно.Отделно го няма страха да си загубиш стака още преди флопа ...имаш нещо скътано в къщи за черни дни така че това променя играта . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата