Get laid without BMW
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Re: Get laid without BMW
Има една поговорка -"Срам, п*тка не е*е" Нямаш ли самочувствие и не си ли нахален нищо не става 

randity написа:SPEED_GABROVO написа:taratora написа:Научиха се да ги ева в коврите, не мож ги излъга вечик
Справка на Вин кода ли правят,аз ако намеря момиче,което да разпознава Мки,ще се оженя за нея
Яла ти покажа една къде и майчиното мляко ше ти каже за М-ките![]()
Кажи му, кажи му

m.dimitrov1992 написа:Има една поговорка -"Срам, п*тка не е*е" Нямаш ли самочувствие и не си ли нахален нищо не става
Ааа, е са като те налазят ален делоновците, къде мацките се напдреварват коя кого да сваля ще видиш ти кон боб яде ли

- v1e9s8o8
- Потребител
-
- Кара: Каквото има
Аэ съм хубавец
те идват да ме эаговарят теэе които не идват са лезбики явно 

Като умреш, ти не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите...
.същата работа е и като си тъп!
- Alex_GT3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `04 M3 CSL, Audi TT 1.8T
m.dimitrov1992 написа:Има една поговорка -"Срам, п*тка не е*е" Нямаш ли самочувствие и не си ли нахален нищо не става

- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
Един барман седи гледа ме, гледа ме и накрая "Мацка, много як цвят ти е блузката, знаеш ли колко ще отива на чаршафите ми"
Е, не му се получи, но това определено не го бях чувала

Е, не му се получи, но това определено не го бях чувала

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
v1e9s8o8 написа:Аэ съм хубавецте идват да ме эаговарят теэе които не идват са лезбики явно
И аз така,ама в Габрово явно има много лесбийки

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
randity написа:Минавам до нея, бутам я леко тактично или я ритам в кокалчетата. След това и казвам "Малиии, извиня'й", плескам я успокоително зад вратЪ, след което и предлагам стол /ако е ритането в кокалчетата/ или да и поръчам от същото, което е разляла при бутането. И после ста'а лафа /евентуално/
Поканил Поручик Ржевски Наташа Ростова у дома си на чаша вино, тя приела, но на влизане поручика нямал търпение да я вкара в леглото и затова я побутнал леко. Дамата се възмутила:
- Поручик, вие сте много груб! Нима не знаете какво иска една дама? Една дама иска внимание, разберете, внимание!
Поручика изпъчил гърди, поел дълбоко дъх и с все сила се провикнал:
- Внимание! Внимание! Сега ще Ви чукам!
Поручик Ржевски знае, че за да се запознаеш с момиче, трябва да се приближиш, непринудено да поговориш за времето и след това да се представиш. Веднъж докато се разхождал той срещнал момиче, което разхождало болонката си. Приближил се, изритал кучето с всичка сила и казал:
- Ниско лети. На дъжд ще да е. Между другото, разрешете да се представя: поручик Ржевски.
Поручик Ржевски прочел книга за това как трябва да се разговаря с жените. Там имало и примерни теми за разговор: за животните, за времето, за музика, за любов. Решил той да опита, отишъл при една дама и казал:
- Какво хубаво кученце имате, мадам! - и го сритал с ботуша си - Лети ниско, сигурно ще вали. У дома имам един барабан, не искате ли да ходим да се чукаме?
Touring & windsurf club
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Плейбой вижда красива жена в заведение:
- Какво пиете мадам ?
- Синьо Джони.
- Ааа пий си, пий си, няма да те притеснявам...
- Какво пиете мадам ?
- Синьо Джони.
- Ааа пий си, пий си, няма да те притеснявам...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

taratora написа:
Ааа, е са като те налазят ален делоновците, къде мацките се напдреварват коя кого да сваля ще видиш ти кон боб яде ли![]()
![]()
да бе, ние като видим някоя с вирнатo дупе нагоре, крака до шията и оформен балкон и си гълтаме граматиката

но и крис да си, ако си бакшиш ставаш неатрактивен, имаше един експереминт в тубата дето показваха на мацки по улиците зубрачи с милиони и убавци бедняци и мацките харесваха зубрачите

ей го берлускони, нисък и плешив, ама нито на него му дреме, нито на мацките, сигурно е изеб*л повече от целият форум

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
аз пък едно забелязвам , колкото повече не ги бръснеш за слива , толко повече внимание получаваш 

- v1e9s8o8
- Потребител
-
- Кара: Каквото има
Kambe написа:аз пък едно забелязвам , колкото повече не ги бръснеш за слива , толко повече внимание получаваш
Ако също и имаш малко евро и си чупят краката да ти тичат по теб

Като умреш, ти не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите...
- rhase
- младши ентусиаст
-
Kambe написа:аз пък едно забелязвам , колкото повече не ги бръснеш за слива , толко повече внимание получаваш
Има нещо вярно. Ходиш след тях - правят се на недостъпни, спреш да ходиш след тях - става им интересно, че не търчиш и започват да ти обръщат внимание

И пак без тях не може

v1e9s8o8 написа:Kambe написа:аз пък едно забелязвам , колкото повече не ги бръснеш за слива , толко повече внимание получаваш
Ако също и имаш малко евро и си чупят краката да ти тичат по теб
То не по теб, ами по еврото тичат. Ти само е*еш

- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Другият парадокс който забелязвам ,е че когато си имам сериозна приятелка, съм доста търсен от жените. Когато съм сам, една няма да ми се обади или пише

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Отделят се повече феромони които противника надушва подсъзнателно.Отделно го няма страха да си загубиш стака още преди флопа ...имаш нещо скътано в къщи за черни дни така че това променя играта . 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5