Карате ли като идиоти?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Карате ли като идиоти?

ДА
67
60%
НЕ
44
40%

Общо гласове : 111
младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 26 Окт 2006, 22:39

evans написа:Мале :roll: до къде стигнахме, да се бием у гърдите,че караме като простаци

Да ти кажа честно в тоя форум няма хора които да карат като простаци.За мен единствено най големите простаци в карането са таксиметровите шофьори :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 26 Окт 2006, 23:07

BMWALPINA написа:
evans написа:Мале :roll: до къде стигнахме, да се бием у гърдите,че караме като простаци.Нямам лошо да човек да даде малко ръчка на колата си,ама като знам повечето колко са некадърни в карането,просто...

Не виждам някои да се бие в гърдите :!:

Да даже всички казахме, че това не е похвално.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 26 Окт 2006, 23:08

PROSTAKA написа:
evans написа:Мале :roll: до къде стигнахме, да се бием у гърдите,че караме като простаци

Да ти кажа честно в тоя форум няма хора които да карат като простаци.За мен единствено най големите простаци в карането са таксиметровите шофьори :mhihi:

Да и тия на мършутките
:mhihi: :mhihi:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 26 Окт 2006, 23:26

Аз принципно карам много спокойно. Особено през деня в големия трафик, винаги пускам пешеходци (99% от случаите), случвало ми се е дори и да 'каня' хора да пресичат. Светофари, маркировка, знаци- всичко си спазвам, НО ...

Както всички вас имам моменти, в които карам като абсолютен простак и като ме гледат или ако ми приказват назидателно аз казвам 'аз съм келешчето с БМВ и си мисля, че ми е позволено всичко' :)
Но винаги когато карам по-бързо от допустимото очите ми са на 1000.
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 26 Окт 2006, 23:42

аз карам с 20 щото се уча.... :uups: ;)
засега съм внимателен а и няма с какво да се правя на идиот
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 26 Окт 2006, 23:50

по принцип като карам, последното нещо, което гледам са знаците и маркировката..в смисъл, движа се съобразно потока от коли, то е ясно, че ограниченията не могат да се спазват...само веднъж ми се е случвало да мина като идиот през едно кръстовище..карам си аз, виждам от далече, че свети зелено, обаче на 15ина метра от светофара всички спират-кой да си оправи косата, кой да се гримира... :mhihi: съответно спирам и аз, гледам какво става напред, изчаквам, опитвам се да не се дразня, ама то като на едно място се съберат всички разновидности на куци шофьори, в един момент ти избива съчмата и просто искаш да тръгнеш, независимо накъде...в конкретния случай дясната лента се освободи, оттам веднага 1ва, 2ра, минвам през кръстовището и чувам как някой ми свири...и в следващия момент се усещам, че докато съм чакал е светнало червено..изобщо не погледнах дали идват коли, просто минах, добре че някой не ме отнесе..та не е хубаво човек да кара като идиот и да разчита на късмета, защото не се знае кога ще му изневери

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 27 Окт 2006, 1:30

Ми карам бързо да, но безопасно, мразя да предприемам рискови изпреварвания, или да прилагам номера с изпреварването на колона автомобили чакащи на светофара от ляво и да направа десен завой, такъв тип каране ми е чужд!
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 27 Окт 2006, 1:43

Ключова дума в темата: късмет.

Айде да си правиме изводите... :confused:

ПС: Не ме разбирайте погрешно, никого не критикувам - всеки да кара така, както сметне за добре/безопасно/нормално, НО да помисли, че насреща също има човек/хора.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 27 Окт 2006, 2:32

По принцип си карам нормално в града, спазвам ограниченията (не искам да ме снимат), но от време на време като ми прищрака и давам газ :uups: Днес беше супер яко време, викам "Айде, ще разходя 6-така:)" Разходих се малко из града и по едно време се изнервих. Пътя се стесни, после след като се разшири, някъв с един Jeep се влачеше в лявата лента и аз запалих :evil: Гаааз и го изпреварих от дясно, в момента в който минах в лявата лента видях и защо се е влачел - в дясно на пътя имаше бус със снимачка вътре. Не можах да видя снима ли ме или не и кога ако ме е снимала. Надявам се да не ме е снимала, че иначе кофти.
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 27 Окт 2006, 3:50

супер културен съм

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 27 Окт 2006, 6:53

Отг на въпроса е : НЕ

Винаги.... :uups: :uups: :uups: Ама често... :uups: :uups: Но, също така почти никога не права изпреварвания с мисълта "а дано мина..." защото ще мина веднъж, два..ама...някога няма и тогава лошо.....А когато карам бързо, знам какво права концентриран сам и внимавам..колкото и нелепо да звучи :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ultimate_driver » 27 Окт 2006, 7:00

BMWALPINA написа:
evans написа:Мале :roll: до къде стигнахме, да се бием у гърдите,че караме като простаци.Нямам лошо да човек да даде малко ръчка на колата си,ама като знам повечето колко са некадърни в карането,просто...

Не виждам някои да се бие в гърдите :!:

Аз пък виждам че доста от исказалите се са гори че карат като серсеми. Браво ей тва е бмв-тата под 5000 оборота не се карат, само така

Айде само да не пускаме теми "ЩЕ СЕ ПРИСАЕДИНИТиЕ ЛИ КЪМ ПРОТиЕСТ СРЕЩУ БЕЗРиЕДИЦИТЕ ПО ПАТИЩАТА" че ставаме смешни. ;)

Изказвания от вида:
"гледаи сега за карам като идиот ,много бързо защото съм с Бима и ограниченията не важат за мен, влизам с 120 в града АМА знам че не бива така и това не е похвално"
са НЕЛЕПИ

всеки да си кара както иска ама да не се прави на много загрижен като кара като идиот

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 27 Окт 2006, 8:20

вече не. писна ми да сменям мотори и части, па и билетите не ми допадаха след една точка... абе още ще си патя от глупостите ми ама нали всички сме били млади...

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 27 Окт 2006, 9:54

в града рядко карам с над 60... като изключим една права преди вкъши на която всяка вечер си бича до прекъсвача ей така за пречистване... когато съм с друг в колата никога не карам бързо.
4 8 15 16 23 42

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 М52B20
Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор

Мнение от didore » 27 Окт 2006, 10:33

Карам така само когато съм сам и нема коли около мене. По принцип съм примерен шофьор но на всеки се случва да полудее за малко. Има ли хора с мене карам много внимателно ;)
Ма много ме кефи тази кола!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата