Карате ли като идиоти?!
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
BMWALPINA написа:evans написа:Маледо къде стигнахме, да се бием у гърдите,че караме като простаци.Нямам лошо да човек да даде малко ръчка на колата си,ама като знам повечето колко са некадърни в карането,просто...
Не виждам някои да се бие в гърдите
Да даже всички казахме, че това не е похвално.
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
PROSTAKA написа:evans написа:Маледо къде стигнахме, да се бием у гърдите,че караме като простаци
Да ти кажа честно в тоя форум няма хора които да карат като простаци.За мен единствено най големите простаци в карането са таксиметровите шофьори
Да и тия на мършутките

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Аз принципно карам много спокойно. Особено през деня в големия трафик, винаги пускам пешеходци (99% от случаите), случвало ми се е дори и да 'каня' хора да пресичат. Светофари, маркировка, знаци- всичко си спазвам, НО ...
Както всички вас имам моменти, в които карам като абсолютен простак и като ме гледат или ако ми приказват назидателно аз казвам 'аз съм келешчето с БМВ и си мисля, че ми е позволено всичко'
Но винаги когато карам по-бързо от допустимото очите ми са на 1000.
Както всички вас имам моменти, в които карам като абсолютен простак и като ме гледат или ако ми приказват назидателно аз казвам 'аз съм келешчето с БМВ и си мисля, че ми е позволено всичко'

Но винаги когато карам по-бързо от допустимото очите ми са на 1000.
по принцип като карам, последното нещо, което гледам са знаците и маркировката..в смисъл, движа се съобразно потока от коли, то е ясно, че ограниченията не могат да се спазват...само веднъж ми се е случвало да мина като идиот през едно кръстовище..карам си аз, виждам от далече, че свети зелено, обаче на 15ина метра от светофара всички спират-кой да си оправи косата, кой да се гримира...
съответно спирам и аз, гледам какво става напред, изчаквам, опитвам се да не се дразня, ама то като на едно място се съберат всички разновидности на куци шофьори, в един момент ти избива съчмата и просто искаш да тръгнеш, независимо накъде...в конкретния случай дясната лента се освободи, оттам веднага 1ва, 2ра, минвам през кръстовището и чувам как някой ми свири...и в следващия момент се усещам, че докато съм чакал е светнало червено..изобщо не погледнах дали идват коли, просто минах, добре че някой не ме отнесе..та не е хубаво човек да кара като идиот и да разчита на късмета, защото не се знае кога ще му изневери

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми карам бързо да, но безопасно, мразя да предприемам рискови изпреварвания, или да прилагам номера с изпреварването на колона автомобили чакащи на светофара от ляво и да направа десен завой, такъв тип каране ми е чужд!

- Loewe
- младши ентусиаст
-
По принцип си карам нормално в града, спазвам ограниченията (не искам да ме снимат), но от време на време като ми прищрака и давам газ
Днес беше супер яко време, викам "Айде, ще разходя 6-така:)" Разходих се малко из града и по едно време се изнервих. Пътя се стесни, после след като се разшири, някъв с един Jeep се влачеше в лявата лента и аз запалих
Гаааз и го изпреварих от дясно, в момента в който минах в лявата лента видях и защо се е влачел - в дясно на пътя имаше бус със снимачка вътре. Не можах да видя снима ли ме или не и кога ако ме е снимала. Надявам се да не ме е снимала, че иначе кофти.

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
BMWALPINA написа:evans написа:Маледо къде стигнахме, да се бием у гърдите,че караме като простаци.Нямам лошо да човек да даде малко ръчка на колата си,ама като знам повечето колко са некадърни в карането,просто...
Не виждам някои да се бие в гърдите
Аз пък виждам че доста от исказалите се са гори че карат като серсеми. Браво ей тва е бмв-тата под 5000 оборота не се карат, само така
Айде само да не пускаме теми "ЩЕ СЕ ПРИСАЕДИНИТиЕ ЛИ КЪМ ПРОТиЕСТ СРЕЩУ БЕЗРиЕДИЦИТЕ ПО ПАТИЩАТА" че ставаме смешни.

Изказвания от вида:
"гледаи сега за карам като идиот ,много бързо защото съм с Бима и ограниченията не важат за мен, влизам с 120 в града АМА знам че не бива така и това не е похвално"
са НЕЛЕПИ
всеки да си кара както иска ама да не се прави на много загрижен като кара като идиот
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
в града рядко карам с над 60... като изключим една права преди вкъши на която всяка вечер си бича до прекъсвача ей така за пречистване... когато съм с друг в колата никога не карам бързо.
4 8 15 16 23 42
- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Карам така само когато съм сам и нема коли около мене. По принцип съм примерен шофьор но на всеки се случва да полудее за малко. Има ли хора с мене карам много внимателно 

Ма много ме кефи тази кола!!!

64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5