Paranormal activity

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Re: Paranormal activity

Мнение от BorislavB » 25 Мар 2018, 0:05

Гле'й само да не пикъпнеш Дама Пика,че мамата си джаса...
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 25 Мар 2018, 1:39

Като не върви с пикапа и спорта, за инкубус ли реши да тренираш ? :mrgreen: :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 25 Мар 2018, 8:35

firstduo93 написа:..в крайна сметка чикията е по-яко от секса :angel:

Да, ама паранормалната :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 25 Мар 2018, 9:14

BorislavB написа:Гле'й само да не пикъпнеш Дама Пика,че мамата си джаса...

Ще трябва да дам най—доброто от себе си,ако не успея лошо ми се пише :D

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 25 Мар 2018, 9:38

Я, още не е заключена :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 M5 20 JAHRE
Мечтае да кара: E34 520 на метан

Мнение от sixstraight » 25 Мар 2018, 10:40

На земята сред нас бродят между 60 и 80 типа извънземни същества, заяви пред „Телеграф“ проф. Лъчезар Филипов от БАН, позовавайки се на сведения на очевидци.
Някои от съществата са малки, други големи – с ръст около 2 метра и половина. Това обяснява и голямото разнообразие на НЛС, смята проф. Филипов.
Според него е възможно да се крият във водата и да имат бази на дъното на океана. Филипов подчерта, че не е виждал НЛО, но вярва в тях.
Преди време той имал среща със свой колеги в Мексико. „Донесе снимки на една мумия, която е в музей“, разказа Филипов. Тя била висока около 60 см, а анализът на ДНК-то показал, че то не е човешко. Съществото нямало лакти, било с по-малко ребра, а главата му била прекалено голяма. Копирано от новини.бг.

Аз даже си мисля че може би има във форума някои от тези 60-80 вида извънземни даже имаше снимка на 525д с чип у космоса :driving:
Всички пътища водят към НАДИН :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 25 Мар 2018, 18:39

Аз оставам с впечатлението, че този младеж едно 90% от живота и личността му са изградени на базата на видеоуроци от нета :help:
Отивам да си чета за лошата миризма от пералнята :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 25 Мар 2018, 19:23

Ми интересувам се от разни неща , уча ги ,подобрявам се като личност . То като се замисля в бг няма от кой какво да научиш , повечето са мега зле , разбират само от ракия и салата . Така тук таме някой чужденец може да те научи на нещо което е готино . Пикъпа примерно е мега яко , ама в бг няма хора с които да се събираш и да практикуваш, тук хората предпочитат да се оженят за няква с увиснали цици и това да им е за цял живот :) . Сега започнах да гледам daygame blueprint ,това е мега готин продукт за пикъпа :smoke:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 25 Мар 2018, 19:50

firstduo93 написа:Ми интересувам се от разни неща , уча ги ,подобрявам се като личност.

Дачията и 400 коня с 4Х4 да е пак си остава Дачия ;)
firstduo93 написа:То като се замисля

Това къде го тренираш?
firstduo93 написа: повечето са мега зле , разбират само от ракия и салата .

И от това не разбират :mhihi: не е толкова просто...нАука е това..... :mhihi: :winky:
firstduo93 написа: Така тук таме някой чужденец може да те научи на нещо което е готино .

Като еднополовите бракове например? :winky:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 25 Мар 2018, 19:58

Автора какво се опитваш да постигнеш с пускането и дискутирането на безумни теми, не мога да разбера?
Чудя се кога ще заключат и тази тема, и каква ще е следващата ти безумна тема :mhihi:
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 25 Мар 2018, 20:30

firstduo93 написа:Ми интересувам се от разни неща , уча ги ,подобрявам се като личност . То като се замисля в бг няма от кой какво да научиш , повечето са мега зле , разбират само от ракия и салата.

Така е, но затова го има БМВ Форума - тук постоянно научавам нови неща! И даже повече можех да науча, ама колегите порецакват тези образователни теми и модераторите ги заключват... :banghead: :banghead:

Чакай да си сипя още една ракия, че ми остана от салатата... и продължавам да чета!
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 25 Мар 2018, 21:34

firstduo93 написа:Ми интересувам се от разни неща , уча ги ,подобрявам се като личност . То като се замисля в бг няма от кой какво да научиш , повечето са мега зле , разбират само от ракия и салата . Така тук таме някой чужденец може да те научи на нещо което е готино . Пикъпа примерно е мега яко , ама в бг няма хора с които да се събираш и да практикуваш, тук хората предпочитат да се оженят за няква с увиснали цици и това да им е за цял живот :) . Сега започнах да гледам daygame blueprint ,това е мега готин продукт за пикъпа :smoke:

Стига да искаш можеш да научиш много от всеки. Ако щеш и какво НЕ трябва да се прави. Само, че както казваше Спенс "Днешната младеж е станала леш" и всеки се занимава с глупости и пикъпва парцали. Пък оная с "увисналите" цици ми подари Е28-ца за именния ден, а преди 4 години получих джанти с гуми за Е38-цата ей така от няма нищо на коледа па нека ми е зле :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 25 Мар 2018, 21:41

За мен е паранормално, че тая тема е станала 4 страници :ok:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 25 Мар 2018, 21:42

firstduo93 е паранормалното явление в тоя форум може би за първи път от времето на Ачката :ok: Който ся пише като некъв вкиснат чичак :(
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DLVasilev » 25 Мар 2018, 21:45

А не бе! :mhihi:
Дамапикъп ще му викаме, че ни мързи и да говорим :mhihi:
Леле.... на Врачанина подписа и аватара са му почти един до друг :paranoid: Това е най-краткото му паранормално мнение тука :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата