Paranormal activity
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Re: Paranormal activity
Гле'й само да не пикъпнеш Дама Пика,че мамата си джаса...
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Като не върви с пикапа и спорта, за инкубус ли реши да тренираш ?

Ubi dubium, ibi libertas
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
firstduo93 написа:..в крайна сметка чикията е по-яко от секса
Да, ама паранормалната

- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
BorislavB написа:Гле'й само да не пикъпнеш Дама Пика,че мамата си джаса...
Ще трябва да дам най—доброто от себе си,ако не успея лошо ми се пише

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Я, още не е заключена 

- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
На земята сред нас бродят между 60 и 80 типа извънземни същества, заяви пред „Телеграф“ проф. Лъчезар Филипов от БАН, позовавайки се на сведения на очевидци.
Някои от съществата са малки, други големи – с ръст около 2 метра и половина. Това обяснява и голямото разнообразие на НЛС, смята проф. Филипов.
Според него е възможно да се крият във водата и да имат бази на дъното на океана. Филипов подчерта, че не е виждал НЛО, но вярва в тях.
Преди време той имал среща със свой колеги в Мексико. „Донесе снимки на една мумия, която е в музей“, разказа Филипов. Тя била висока около 60 см, а анализът на ДНК-то показал, че то не е човешко. Съществото нямало лакти, било с по-малко ребра, а главата му била прекалено голяма. Копирано от новини.бг.
Аз даже си мисля че може би има във форума някои от тези 60-80 вида извънземни даже имаше снимка на 525д с чип у космоса
Някои от съществата са малки, други големи – с ръст около 2 метра и половина. Това обяснява и голямото разнообразие на НЛС, смята проф. Филипов.
Според него е възможно да се крият във водата и да имат бази на дъното на океана. Филипов подчерта, че не е виждал НЛО, но вярва в тях.
Преди време той имал среща със свой колеги в Мексико. „Донесе снимки на една мумия, която е в музей“, разказа Филипов. Тя била висока около 60 см, а анализът на ДНК-то показал, че то не е човешко. Съществото нямало лакти, било с по-малко ребра, а главата му била прекалено голяма. Копирано от новини.бг.
Аз даже си мисля че може би има във форума някои от тези 60-80 вида извънземни даже имаше снимка на 525д с чип у космоса

Всички пътища водят към НАДИН 

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Аз оставам с впечатлението, че този младеж едно 90% от живота и личността му са изградени на базата на видеоуроци от нета
Отивам да си чета за лошата миризма от пералнята

Отивам да си чета за лошата миризма от пералнята

ATR-42/72
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Ми интересувам се от разни неща , уча ги ,подобрявам се като личност . То като се замисля в бг няма от кой какво да научиш , повечето са мега зле , разбират само от ракия и салата . Така тук таме някой чужденец може да те научи на нещо което е готино . Пикъпа примерно е мега яко , ама в бг няма хора с които да се събираш и да практикуваш, тук хората предпочитат да се оженят за няква с увиснали цици и това да им е за цял живот
. Сега започнах да гледам daygame blueprint ,това е мега готин продукт за пикъпа 

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
firstduo93 написа:Ми интересувам се от разни неща , уча ги ,подобрявам се като личност.
Дачията и 400 коня с 4Х4 да е пак си остава Дачия

firstduo93 написа:То като се замисля
Това къде го тренираш?
firstduo93 написа: повечето са мега зле , разбират само от ракия и салата .
И от това не разбират

firstduo93 написа: Така тук таме някой чужденец може да те научи на нещо което е готино .
Като еднополовите бракове например?

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Автора какво се опитваш да постигнеш с пускането и дискутирането на безумни теми, не мога да разбера?
Чудя се кога ще заключат и тази тема, и каква ще е следващата ти безумна тема
Чудя се кога ще заключат и тази тема, и каква ще е следващата ти безумна тема

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
firstduo93 написа:Ми интересувам се от разни неща , уча ги ,подобрявам се като личност . То като се замисля в бг няма от кой какво да научиш , повечето са мега зле , разбират само от ракия и салата.
Така е, но затова го има БМВ Форума - тук постоянно научавам нови неща! И даже повече можех да науча, ама колегите порецакват тези образователни теми и модераторите ги заключват...

Чакай да си сипя още една ракия, че ми остана от салатата... и продължавам да чета!
Excellent! Steven is my name!
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
firstduo93 написа:Ми интересувам се от разни неща , уча ги ,подобрявам се като личност . То като се замисля в бг няма от кой какво да научиш , повечето са мега зле , разбират само от ракия и салата . Така тук таме някой чужденец може да те научи на нещо което е готино . Пикъпа примерно е мега яко , ама в бг няма хора с които да се събираш и да практикуваш, тук хората предпочитат да се оженят за няква с увиснали цици и това да им е за цял живот. Сега започнах да гледам daygame blueprint ,това е мега готин продукт за пикъпа
Стига да искаш можеш да научиш много от всеки. Ако щеш и какво НЕ трябва да се прави. Само, че както казваше Спенс "Днешната младеж е станала леш" и всеки се занимава с глупости и пикъпва парцали. Пък оная с "увисналите" цици ми подари Е28-ца за именния ден, а преди 4 години получих джанти с гуми за Е38-цата ей така от няма нищо на коледа па нека ми е зле

ATR-42/72
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
За мен е паранормално, че тая тема е станала 4 страници 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
firstduo93 е паранормалното явление в тоя форум може би за първи път от времето на Ачката
Който ся пише като некъв вкиснат чичак 

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
А не бе!
Дамапикъп ще му викаме, че ни мързи и да говорим
Леле.... на Врачанина подписа и аватара са му почти един до друг
Това е най-краткото му паранормално мнение тука 

Дамапикъп ще му викаме, че ни мързи и да говорим

Леле.... на Врачанина подписа и аватара са му почти един до друг

ATR-42/72
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5