Колата, която ви "спря тока"...
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Re: Колата, която ви "спря тока"...
Всичките такиваМордехай написа:c04 написа:Е, нали взе внук му
Абе мойто уко лакомо....

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
В интерес на истината, до момента няма кола, която чак да ми е спряла тока. Карал съм доста коли, както нови, така и стари. Всяка ме е впечатлявала я с возия, я с екстри, поведение на пътя.
Ето например Маздата на приятелката ми. Кош 100 коньов, ама седи лепнат на пътя и в завоите не мърда. Адски директна. Карал съм М760iL, не знам колегата какво вика, че на място като и подаваш газ мърдала? Аз и подадох на място, работи като двайска. Вече за лукса и комфорта вътре, няма смисъл да говоря (умра да си играя с оная екстра, къде на седящият отзад в дясно му се спуска седалката назад, а предната се сгъва максимално
). Ускорение също, не разбрах кога бях вдигнал 100км. за няколко метра. Карах и една Ф10 М-ка. Звяр е, но трябва да имаш топки да го караш това (аз нямах, щото не беше мое). Може би автомобила, който най-много ми приляга е спортните SUV. Х5 М или R.R. Sport SVR. Е т'ва са може би двете, които са ми оставили най-силно впечатление. 
Ето например Маздата на приятелката ми. Кош 100 коньов, ама седи лепнат на пътя и в завоите не мърда. Адски директна. Карал съм М760iL, не знам колегата какво вика, че на място като и подаваш газ мърдала? Аз и подадох на място, работи като двайска. Вече за лукса и комфорта вътре, няма смисъл да говоря (умра да си играя с оная екстра, къде на седящият отзад в дясно му се спуска седалката назад, а предната се сгъва максимално

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
С инструктора ми /състезател/, като пътник. Е те с такова.

15 км планински път...кат спряхме не можех да го пусна, толко се бях вдървил
)
По същия път, пак с него с един ситроен bx - не върви ли? - олеле майко..

15 км планински път...кат спряхме не можех да го пусна, толко се бях вдървил

По същия път, пак с него с един ситроен bx - не върви ли? - олеле майко..
Хм,хм...
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3