Колата, която ви "спря тока"...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Re: Колата, която ви "спря тока"...

Мнение от c04 » 24 Дек 2018, 13:42

Мордехай написа:
c04 написа:Е, нали взе внук му

Абе мойто уко лакомо....
Всичките такива

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 24 Дек 2018, 20:00

В интерес на истината, до момента няма кола, която чак да ми е спряла тока. Карал съм доста коли, както нови, така и стари. Всяка ме е впечатлявала я с возия, я с екстри, поведение на пътя.
Ето например Маздата на приятелката ми. Кош 100 коньов, ама седи лепнат на пътя и в завоите не мърда. Адски директна. Карал съм М760iL, не знам колегата какво вика, че на място като и подаваш газ мърдала? Аз и подадох на място, работи като двайска. Вече за лукса и комфорта вътре, няма смисъл да говоря (умра да си играя с оная екстра, къде на седящият отзад в дясно му се спуска седалката назад, а предната се сгъва максимално :mhihi: ). Ускорение също, не разбрах кога бях вдигнал 100км. за няколко метра. Карах и една Ф10 М-ка. Звяр е, но трябва да имаш топки да го караш това (аз нямах, щото не беше мое). Може би автомобила, който най-много ми приляга е спортните SUV. Х5 М или R.R. Sport SVR. Е т'ва са може би двете, които са ми оставили най-силно впечатление. :dunno:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 24 Дек 2018, 20:29

С инструктора ми /състезател/, като пътник. Е те с такова.
Изображение
15 км планински път...кат спряхме не можех да го пусна, толко се бях вдървил :))
По същия път, пак с него с един ситроен bx - не върви ли? - олеле майко..
Хм,хм...

Предишна

Назад към Извън Темата