Дойде ред за подмяна на е53то, въпросът е с какво?
Модератор: Общи модератори
Re: Дойде ред за подмяна на е53то, въпросът е с какво?
In_Memoriam написа:И Tahoe-тата са железни, но са по-редки и с частите е по-трудно. Интериорът им е по-готин и като цяло са по-насочени към комфорта.
Това си е съвсем друго ниво, като цяло. Не знам какви са цените в ЕС. От Щатите или Канада можеш да намериш нещо читаво, ако е на нормални километри. Тук с тези ограничения поне двигателите не се издухват за 120-150 000км.
С това Шеви ще има известни проблеми при намирането на паркинг (поне в по-населените места).
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
При 5+ метровите друг вариант е Escalade, но чак такъв автобус ме съмнява да ти трябва.

In_Memoriam написа:При 5+ метровите друг вариант е Escalade, но чак такъв автобус ме съмнява да ти трябва.
Прав си, само дето това е на космически години разстояние от Е53

Както ти споменах, имам познат мениджър продажби в Джип. Видяхме се преди няколко седмици, но поговорихме много малко. Казах му, че ако взимам нещо ново, ще е най-евтиното на пазара. Изобщо не ми пука марка и модел. Всичката бъдеща скрап има технологичен живот 100 000км (80 000 за премиум марките) и после влизаш във филми. Пълните с електроника пластмасови еднодневки са мъртво родени тоталки. Служебната е корейка, 2014г. На 135 000 ми отказа мултифункционалния волан. Не работят бутоните за управление на хендс фрийто и радиото. Цената за смяна е равна на цената на колата към момента ... Не ми се мисли, какви ли ще са цените за компютър и т.н. на модели БМВ след 2010г.
Женицата караше Санта Фе 2003 и не сме имали драми с нея. Хем я купиме на 180 000км. За мен лично е важно минималното количество електроника.
Успех на автора!
- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
Jarvis написа:lowrider написа:що са толкоз евтини, не вярвам да е слОчаЕност...
Носят имиджа на Е36 - кефят им се само циганите и срамЪ голям...

имам наблюдения върху първия Кайен.. признавам си, никога нямаше да повярвам, какво куче е. Първите 3(три) години сменихме само две бобини. На 4тата се счупи обтегача на веригата

Е, тия мнения кое какъв боклук е винаги се четат с едно наум... и на мен плютия рендж ми беше безпроблемен а на някои 320 ще му вземе здравето... кьорав карти - знаете го.
3.2 мотора не е ли чисто ВАГаджийски?
3.2 мотора не е ли чисто ВАГаджийски?
- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
Чистокръвно ваг-че. Но колата не е взета за позьорщина и напрво ни изненада много приятно
- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
С двете ръце съм за МЛ-ла ..Този мотор е брутално здрав 8 цилиндров води се м113 и просто няма как да го счупиш..Детски болести при този мотор няма само може да имаш лек теч от капаците на клапаните,други ядове с този мотор няма да имаш! Става и перфектно на газ без никакви проблеми още от ниските набира брутално ще останеш доволен от този мотор 

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
turbonetic написа:С двете ръце съм за МЛ-ла ..Този мотор е брутално здрав 8 цилиндров води се м113 и просто няма как да го счупиш..Детски болести при този мотор няма само може да имаш лек теч от капаците на клапаните,други ядове с този мотор няма да имаш! Става и перфектно на газ без никакви проблеми още от ниските набира брутално ще останеш доволен от този мотор
моторът ок, а цялостната концепция?
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
In_Memoriam написа:И Tahoe-тата са железни, но са по-редки и с частите е по-трудно. Интериорът им е по-готин и като цяло са по-насочени към комфорта.
готин интериор? на коя планета това? щото на нашата са пълни кошници отвътре по-старите години... иначе са здрави, нетрошливи и непретенциозни... комфортни кораби. лейд-а е по-джиджан отвътре, но и той си показва годините... но догодина ще го правят наново та предполагам, ще го направят подобаващо- научиха се и американците да правят интериори... новия навигатор виждал ли си го отвътре?

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:In_Memoriam написа:И Tahoe-тата са железни, но са по-редки и с частите е по-трудно. Интериорът им е по-готин и като цяло са по-насочени към комфорта.
готин интериор? на коя планета това? щото на нашата са пълни кошници отвътре по-старите години... иначе са здрави, нетрошливи и непретенциозни... комфортни кораби. лейд-а е по-джиджан отвътре, но и той си показва годините... но догодина ще го правят наново та предполагам, ще го направят подобаващо- научиха се и американците да правят интериори... новия навигатор виждал ли си го отвътре?
Ъмммм, ти новия Навигатор с Е53 ли го сравняваш??? Новото Гранд Чероки, дори и то е като космически кораб. Старите Шевита не са показател за дизайн. Еле пък Понтиаците.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Колега проблема не ти е Е53ката, ами, че си избрал най-тъпия варел за мотор 4.4, или както е известен из BMW средите - лейката. E53 е един от най-здравите X-ове, 150 пъти по добър от това недоразумение MB ML.
Следващите модели с N бензиновите мотори, няма да ти е по-леко гаранция и там ще хвърляш пари в тях, за сметка на това разхода ще е главоломен. Общо взето има само един смислен двигател на BMW за X и това е 3.0D.
Следващите модели с N бензиновите мотори, няма да ти е по-леко гаранция и там ще хвърляш пари в тях, за сметка на това разхода ще е главоломен. Общо взето има само един смислен двигател на BMW за X и това е 3.0D.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
alx написа:In_Memoriam написа:И Tahoe-тата са железни, но са по-редки и с частите е по-трудно. Интериорът им е по-готин и като цяло са по-насочени към комфорта.
Доколкото виждам по снимката от предната страница говорим за конкретно поколение? И под готин визирам по-готин от на Grand-а, а не по-готин от на X5 E70 или Кайен.

Колегата в заглавието пише, че е отворен за предложения. Вие влезнахте в нивото над $100К. Аз лично не вярвам човек с такива възможности да пита за акъл у форума, какво да си купи.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
b00st написа:Колега проблема не ти е Е53ката, ами, че си избрал най-тъпия варел за мотор 4.4, или както е известен из BMW средите - лейката. E53 е един от най-здравите X-ове, 150 пъти по добър от това недоразумение MB ML.