Път за шофиране с приятна гледка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Път за шофиране с приятна гледка?

Мнение от TNT » 23 Апр 2019, 18:53

Моджо написа:- Юндола

Често го минавам, завоите са супер, ама темата е за приятни гледки... там почти липсват такива. За шофиране обаче е супер. Няма дупки, няма движение. Има много завои :ok:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 23 Апр 2019, 19:44

Е как да няма. Гора, река...после като се пуснеш към селата . То не толкова самата Юндола, ами целия път от Белово до Разлог.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 23 Апр 2019, 20:51

Аз Велинград-Юндола-Разлог минавам. А гора... то точно си шофираш в гора. Няма много гледки в сравнение с други маршрути в темата. От Подбалканския често се разкриват панорамни гледки примерно. Идва ти да спреш, да снимаш. Юндола разлог не е за гледане, там е за каране :mhihi: :driving: Аз даже се изненадвам колко е добър пътя, предвид факта, че зимата си има яко сняг там. Топло/студено... дъждове постоянни... Изглежда липсата на трафик е основен фактор за добрия път.

П.П. Да знаете, че има някъв наточен VW Венто от Якоруда, харчещ много масло... ама много вървящ :mhihi: С под 2,8 не се пробвайте хахаха По завоите съм ровил какви двигатели има тоя кошник хахахахах
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e91 320d

Мнение от stas.dakov » 24 Апр 2019, 9:13

Някой скоро минавал ли е от тук
https://www.google.com/maps/@41.6274528 ... 312!8i6656
Дали си стой това кътче?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: с две порти

Мнение от vvasilev1 » 24 Апр 2019, 19:19

Всички пътища водещи към Априлци.
Примерно Орешак - Драшкова поляна - Априлци. Пролетта още стои снега по планините и е много красиво.

Изпратено от моят SM-A600FN с помощта на Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: DBS

Мнение от Alek_SV » 26 Апр 2019, 18:09

https://drumivdumi.com/%D1%87%D1%83%D0% ... %B5%D0%BD/

Накой да е минавал през Чудните Скали скоро ? На гуглето снимките са от 2012-та и пътя е мармалад.

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d Mpack
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338

E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD

328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD

318is coupe 10.1998 SOLD

E39 530d 1999 Mpack SOLD

Мнение от Powerslide » 26 Апр 2019, 18:33

Колега пътя след село Аспарухово посока Айтос е нещо страшно.
От години е така , неделя се върнах от Турция , трябваше да се отбия в Партизани и следователно минах през Айтоския проход и пътя е много много много зле. На места е ужасно , колата ми е Е91 със заводското спортно окачване с гуми 225 45 17 и ми беше доста неудобно. Ако влезеш в една по-сериозна дупка и приключваш дотам. На места са по една педя дълбоки :mhihi:
И е доста тесен пътя , ако се разминаваш с камиони е ужас. Няма къде да бягаш :mhihi:
Най-лошия път е в рамките на 20тина километра :mhihi:
Изобщо не е път с гледка , гледката е само от село Аспарухово до село Добромир около Чудните скали, демек няма и 5 км , оттам нататък си отваряш очите на 8 и караш изтръпнал.

От Варна съм , на отиване минах Обзорския , но пътя оттам ми идва по-дълъг и пътя пак не е хубав.
Ако не бързам минавам през Дългопол и Айтоския и карам леко , струва ми се че по-бързо стигам Бургас , но при мен има изкривяване понеже от 20 години пътувам Варна - Дългопол и не го броя като километри. :dummy:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Alek_SV » 26 Апр 2019, 20:00

Ok , мерси че сподели . Аз със 19-ки и спорт окачване щях да задухам супата :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Alek_SV » 26 Апр 2019, 20:06

Изображение

Ей този път , ако оправят някога ще е прекрасно . 2016-та минах два пъти - беше супер гледка , но в безобрасно ,трагично състояние ... да не ти се налага да се разминеш с някого , че единият трябва да мине през дупки ... :censored:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maxoyn » 26 Апр 2019, 20:16

Троянския проход е с влошена настилка спрямо 2017 според мен.

Sent from my HTC U Play using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 26 Апр 2019, 23:18

В момента Троянският проход е отворен, но от южната страна алпинисти събарят скална маса превантивно и го затварят на отсечки. Събарят, чистят, пускат събралите се коли в двете посоки и пак затварят. Онзи ден чакахме 15на минути, но се чакало около 30 и нагоре според колеги, които са били първа кола на затвореното.
---

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 27 Апр 2019, 0:46

kulov написа:Аз давам глас за южната дъга - Пловдив - Хасково - Харманли - Тополовград - Елхово (тук има бонус - една закусвалничка, в която правят най-вкусната пача на Балканския полуостров :mhihi: ) - Средец - Меден рудник. Около Харманли има едни 20ина км калпав асфалт, но се кара. Останалата част е пълен разкош - особено любими са ми Сакар и Странджа. Леки полегати завои, спокойно се поддържа 90-100 на темпомат, тук-таме се разминеш или настигнеш някой.

Колега, ти сериозно ли харесваш пътя от Харманли през с.Българска поляна , с. Черепово до Тополовград и после до разклона за Елхово и към Бургас ?
Това е може би една от най-лошите отсечки ,отделно можеш няколко часа да не срещнеш никакъв автомобил .. Да не говорим,че като вземеш да въртиш в Тополовград е толкова зле пътя, че целия автомобил подскача.
На няколко пъти се връщах оттам като се прибирах от Турция и влязох през Лесово , че на Капитан Андреево имаше много опашка и го играх този филм през Тополовград, после селата Българска поляна, Черепово ..едвам изтраях да излезна на магистралата при Харманли ...
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 27 Апр 2019, 15:22

Некой да преправи името на темата - Гладък и скоро ремонтиран път за шофиране с приятни гледки.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Няма BMW ;-)
Мечтае да кара: Нова

Път за шофиране с приятна гледка?

Мнение от Venelin1111 » 27 Апр 2019, 15:25

Приятно се пътува в гр София през празничните дни . Голяма част от “столичаните” отиват при майките си в прованса и тук става прекрасно за шофиране.

Красива гледка е около “Южен парк”

Sent from my iPhone using Tapatalk
Няма вече BMW

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Апр 2019, 10:53

Venelin1111 написа:Приятно се пътува в гр София през празничните дни . Голяма част от “столичаните” отиват при майките си в прованса и тук става прекрасно за шофиране.

Красива гледка е около “Южен парк”

Sent from my iPhone using Tapatalk

:OT: Голяма част са и на почивки, де в БГ де в чужбина, пък някакви смешници се радват, че има място за паркиране пред панела " :OT:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата