Път за шофиране с приятна гледка?
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Път за шофиране с приятна гледка?
Моджо написа:- Юндола
Често го минавам, завоите са супер, ама темата е за приятни гледки... там почти липсват такива. За шофиране обаче е супер. Няма дупки, няма движение. Има много завои

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Е как да няма. Гора, река...после като се пуснеш към селата . То не толкова самата Юндола, ами целия път от Белово до Разлог.
Хм,хм...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз Велинград-Юндола-Разлог минавам. А гора... то точно си шофираш в гора. Няма много гледки в сравнение с други маршрути в темата. От Подбалканския често се разкриват панорамни гледки примерно. Идва ти да спреш, да снимаш. Юндола разлог не е за гледане, там е за каране
Аз даже се изненадвам колко е добър пътя, предвид факта, че зимата си има яко сняг там. Топло/студено... дъждове постоянни... Изглежда липсата на трафик е основен фактор за добрия път.
П.П. Да знаете, че има някъв наточен VW Венто от Якоруда, харчещ много масло... ама много вървящ
С под 2,8 не се пробвайте хахаха По завоите съм ровил какви двигатели има тоя кошник хахахахах

П.П. Да знаете, че има някъв наточен VW Венто от Якоруда, харчещ много масло... ама много вървящ

- stas.dakov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e91 320d
Някой скоро минавал ли е от тук
https://www.google.com/maps/@41.6274528 ... 312!8i6656
Дали си стой това кътче?
https://www.google.com/maps/@41.6274528 ... 312!8i6656
Дали си стой това кътче?
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Всички пътища водещи към Априлци.
Примерно Орешак - Драшкова поляна - Априлци. Пролетта още стои снега по планините и е много красиво.
Изпратено от моят SM-A600FN с помощта на Tapatalk
Примерно Орешак - Драшкова поляна - Априлци. Пролетта още стои снега по планините и е много красиво.
Изпратено от моят SM-A600FN с помощта на Tapatalk
https://drumivdumi.com/%D1%87%D1%83%D0% ... %B5%D0%BD/
Накой да е минавал през Чудните Скали скоро ? На гуглето снимките са от 2012-та и пътя е мармалад.

Накой да е минавал през Чудните Скали скоро ? На гуглето снимките са от 2012-та и пътя е мармалад.

- Powerslide
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d Mpack
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338
E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD
328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD
318is coupe 10.1998 SOLD
E39 530d 1999 Mpack SOLD
Колега пътя след село Аспарухово посока Айтос е нещо страшно.
От години е така , неделя се върнах от Турция , трябваше да се отбия в Партизани и следователно минах през Айтоския проход и пътя е много много много зле. На места е ужасно , колата ми е Е91 със заводското спортно окачване с гуми 225 45 17 и ми беше доста неудобно. Ако влезеш в една по-сериозна дупка и приключваш дотам. На места са по една педя дълбоки
И е доста тесен пътя , ако се разминаваш с камиони е ужас. Няма къде да бягаш
Най-лошия път е в рамките на 20тина километра
Изобщо не е път с гледка , гледката е само от село Аспарухово до село Добромир около Чудните скали, демек няма и 5 км , оттам нататък си отваряш очите на 8 и караш изтръпнал.
От Варна съм , на отиване минах Обзорския , но пътя оттам ми идва по-дълъг и пътя пак не е хубав.
Ако не бързам минавам през Дългопол и Айтоския и карам леко , струва ми се че по-бързо стигам Бургас , но при мен има изкривяване понеже от 20 години пътувам Варна - Дългопол и не го броя като километри.
От години е така , неделя се върнах от Турция , трябваше да се отбия в Партизани и следователно минах през Айтоския проход и пътя е много много много зле. На места е ужасно , колата ми е Е91 със заводското спортно окачване с гуми 225 45 17 и ми беше доста неудобно. Ако влезеш в една по-сериозна дупка и приключваш дотам. На места са по една педя дълбоки

И е доста тесен пътя , ако се разминаваш с камиони е ужас. Няма къде да бягаш

Най-лошия път е в рамките на 20тина километра

Изобщо не е път с гледка , гледката е само от село Аспарухово до село Добромир около Чудните скали, демек няма и 5 км , оттам нататък си отваряш очите на 8 и караш изтръпнал.
От Варна съм , на отиване минах Обзорския , но пътя оттам ми идва по-дълъг и пътя пак не е хубав.
Ако не бързам минавам през Дългопол и Айтоския и карам леко , струва ми се че по-бързо стигам Бургас , но при мен има изкривяване понеже от 20 години пътувам Варна - Дългопол и не го броя като километри.

Ok , мерси че сподели . Аз със 19-ки и спорт окачване щях да задухам супата 

Ей този път , ако оправят някога ще е прекрасно . 2016-та минах два пъти - беше супер гледка , но в безобрасно ,трагично състояние ... да не ти се налага да се разминеш с някого , че единият трябва да мине през дупки ...

Троянския проход е с влошена настилка спрямо 2017 според мен.
Sent from my HTC U Play using Tapatalk
Sent from my HTC U Play using Tapatalk
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
В момента Троянският проход е отворен, но от южната страна алпинисти събарят скална маса превантивно и го затварят на отсечки. Събарят, чистят, пускат събралите се коли в двете посоки и пак затварят. Онзи ден чакахме 15на минути, но се чакало около 30 и нагоре според колеги, които са били първа кола на затвореното.
---
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
kulov написа:Аз давам глас за южната дъга - Пловдив - Хасково - Харманли - Тополовград - Елхово (тук има бонус - една закусвалничка, в която правят най-вкусната пача на Балканския полуостров) - Средец - Меден рудник. Около Харманли има едни 20ина км калпав асфалт, но се кара. Останалата част е пълен разкош - особено любими са ми Сакар и Странджа. Леки полегати завои, спокойно се поддържа 90-100 на темпомат, тук-таме се разминеш или настигнеш някой.
Колега, ти сериозно ли харесваш пътя от Харманли през с.Българска поляна , с. Черепово до Тополовград и после до разклона за Елхово и към Бургас ?
Това е може би една от най-лошите отсечки ,отделно можеш няколко часа да не срещнеш никакъв автомобил .. Да не говорим,че като вземеш да въртиш в Тополовград е толкова зле пътя, че целия автомобил подскача.
На няколко пъти се връщах оттам като се прибирах от Турция и влязох през Лесово , че на Капитан Андреево имаше много опашка и го играх този филм през Тополовград, после селата Българска поляна, Черепово ..едвам изтраях да излезна на магистралата при Харманли ...
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Некой да преправи името на темата - Гладък и скоро ремонтиран път за шофиране с приятни гледки.
Хм,хм...
- Venelin1111
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Няма BMW ;-)
- Мечтае да кара: Нова
Път за шофиране с приятна гледка?
Приятно се пътува в гр София през празничните дни . Голяма част от “столичаните” отиват при майките си в прованса и тук става прекрасно за шофиране.
Красива гледка е около “Южен парк”
Sent from my iPhone using Tapatalk
Няма вече BMW
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Venelin1111 написа:Приятно се пътува в гр София през празничните дни . Голяма част от “столичаните” отиват при майките си в прованса и тук става прекрасно за шофиране.

48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4