Кръстовище на равнозначни пътища
Модератор: Общи модератори
Re: Кръстовище на равнозначни пътища
SKISA написа:азззз написа:бтв ако не се лъжа точно таково Т-образно крастовище е това над зимния дворец в студентски град...където е упомената че си с предимсвто само ако завиваш надясно,идвайки от завоя на нса
където си има най-прекрасен знак. и кръстовището там изобщо не е на равнозначни пътища. са остава и при знаци да не знаете кво да правите....
ще се учудиш ли ако не знаят

© написа:SKISA написа:азззз написа:бтв ако не се лъжа точно таково Т-образно крастовище е това над зимния дворец в студентски град...където е упомената че си с предимсвто само ако завиваш надясно,идвайки от завоя на нса
където си има най-прекрасен знак. и кръстовището там изобщо не е на равнозначни пътища. са остава и при знаци да не знаете кво да правите....
ще се учудиш ли ако не знаят
Мани ти, е тоя знак примерно затруднява най-малко 50% от водачите

този знак определено би затруднил всеки
път с предимство пък долу се оказва, че не си на него

© написа:този знак определено би затруднил всеки![]()
Ти що издаваш държавната тайна бе

Айде една по интересна задачка тогава. Абстрахирайте се от мигачите, да кажем, че всичко са направо, кой е с предимство

- Chimerasv
- кандидат ентусиаст
-
абстрахирайки се от мигачите 
ако има такова кръстовище без никакъв знак на него ... да хванат на некоя дърта лелка Вагинетката
инак преди време имаше подобна шега ... единия беше правителствен другия пожарна, линейка и полицейски автомобили
кой е с предимство ....? 

ако има такова кръстовище без никакъв знак на него ... да хванат на некоя дърта лелка Вагинетката

инак преди време имаше подобна шега ... единия беше правителствен другия пожарна, линейка и полицейски автомобили

Chimerasv написа:абстрахирайки се от мигачите
инак преди време имаше подобна шега ... единия беше правителствен другия пожарна, линейка и полицейски автомобиликой е с предимство ....?
Имаше и маршрутка и тя беше с предимство, ма все пак аз сериозно си питам за ситуацията, кой е десностоящия в случая

Няма как да има такова кръстовище (последното)... А ако има, то ще е който е по-нагъл и тръгне пръв
А за първото... Т-образното... Гласувах за зеления, тъй като по принцип на Т-образни кръстовища, тези които могат да се движат направо (зеления и другия...) са с предимство... От там зеления е с предимство, защото се движи направо, след това е тоя срещу него дето ще завива наляво и чак тогава е тоя, дето не може да кара направо (забравих им цветовете, за това говоря така...)
Ако греша някъде, моля да ме поправите, тъй като има вероятност и да съм позабравил малко правилника ( то кой ли го знае, както на изпита
) 

А за първото... Т-образното... Гласувах за зеления, тъй като по принцип на Т-образни кръстовища, тези които могат да се движат направо (зеления и другия...) са с предимство... От там зеления е с предимство, защото се движи направо, след това е тоя срещу него дето ще завива наляво и чак тогава е тоя, дето не може да кара направо (забравих им цветовете, за това говоря така...)

- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
абе то всеки ще ти каже,че знае правилника,само дето 50% от колегите сък сигурен че са без талони или поне точки,20% без книжки и да остават едни 30% изрядни 

азззз написа:абе то всеки ще ти каже,че знае правилника,само дето 50% от колегите сък сигурен че са без талони или поне точки,20% без книжки и да остават едни 30% изрядни
Т'ва, че във форума, всички са "знаещи" , "каращи по правилата" , "мирни" и "спокойни" , всички го знаем...

uCnaHeTcA написа:Няма как да има такова кръстовище (последното)... А ако има, то ще е който е по-нагъл и тръгне пръв![]()
![]()
А за първото... Т-образното... Гласувах за зеления, тъй като по принцип на Т-образни кръстовища, тези които могат да се движат направо (зеления и другия...) са с предимство... От там зеления е с предимство, защото се движи направо, след това е тоя срещу него дето ще завива наляво и чак тогава е тоя, дето не може да кара направо (забравих им цветовете, за това говоря така...)Ако греша някъде, моля да ме поправите, тъй като има вероятност и да съм позабравил малко правилника ( то кой ли го знае, както на изпита
)
Айде сега ми го намери това в кой правилник точно го пише

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка

предлагам да се обедини с темата за "джиба"(черния)
по темата: коментара е излишен, или поне така казват полицаите, като пишат протокола...
dimithur написа:uCnaHeTcA написа:Няма как да има такова кръстовище (последното)... А ако има, то ще е който е по-нагъл и тръгне пръв![]()
![]()
А за първото... Т-образното... Гласувах за зеления, тъй като по принцип на Т-образни кръстовища, тези които могат да се движат направо (зеления и другия...) са с предимство... От там зеления е с предимство, защото се движи направо, след това е тоя срещу него дето ще завива наляво и чак тогава е тоя, дето не може да кара направо (забравих им цветовете, за това говоря така...)Ако греша някъде, моля да ме поправите, тъй като има вероятност и да съм позабравил малко правилника ( то кой ли го знае, както на изпита
)
Айде сега ми го намери това в кой правилник точно го пишеИ аз продължавам да си питам за мойта си картинка
Ти по Т-образни кръстовища не си ли минавал ? Знаци не си ли виждал ?! Някъде да съм писал за правилник нещо ?!
А по твоята картинка - НЯМА ТАКОВА КРЪСТОВИЩЕ , барем не и в Русе и не съм виждал...

П.С. Ако приемем, че има, аз съм написал кой е с предимство

ц спомням си я тая тема и сега даже се сетих, че до нас има точно такова т образно и сме на принципа на колегата чимерасв. ама тия дни ше пробвам да мина пред зеления да видим реакции..
иначе испански такива кръстовища има и винаги съм се чудел кой кой
иначе испански такива кръстовища има и винаги съм се чудел кой кой
JOGI написа:иначе испански такива кръстовища има и винаги съм се чудел кой кой
Верно

- Chimerasv
- кандидат ентусиаст
-
не вярвах да има такова кръстовище но явно се срещат
не само в Абсурдистан ами и унас... 
което ме подсеща за Вагинетката на лелката