Кръстовище на равнозначни пътища

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой автомобил трябва да премине първи?

Зелен
155
38%
Червен
229
55%
Син
29
7%

Общо гласове : 413
Слави
Аватар

Re: Кръстовище на равнозначни пътища

Мнение от © » 09 Авг 2010, 21:11

SKISA написа:
азззз написа:бтв ако не се лъжа точно таково Т-образно крастовище е това над зимния дворец в студентски град...където е упомената че си с предимсвто само ако завиваш надясно,идвайки от завоя на нса :)

където си има най-прекрасен знак. и кръстовището там изобщо не е на равнозначни пътища. са остава и при знаци да не знаете кво да правите....

ще се учудиш ли ако не знаят :mhihi:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 09 Авг 2010, 21:32

© написа:
SKISA написа:
азззз написа:бтв ако не се лъжа точно таково Т-образно крастовище е това над зимния дворец в студентски град...където е упомената че си с предимсвто само ако завиваш надясно,идвайки от завоя на нса :)

където си има най-прекрасен знак. и кръстовището там изобщо не е на равнозначни пътища. са остава и при знаци да не знаете кво да правите....

ще се учудиш ли ако не знаят :mhihi:

Мани ти, е тоя знак примерно затруднява най-малко 50% от водачите :mhihi: Изображение
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Слави
Аватар

Мнение от © » 09 Авг 2010, 21:41

този знак определено би затруднил всеки :mhihi:
път с предимство пък долу се оказва, че не си на него :mhihi:

Аватар

Мнение от dimithur » 09 Авг 2010, 21:49

© написа:този знак определено би затруднил всеки :mhihi:
път с предимство пък долу се оказва, че не си на него :mhihi:

Ти що издаваш държавната тайна бе :mhihi:

Айде една по интересна задачка тогава. Абстрахирайте се от мигачите, да кажем, че всичко са направо, кой е с предимство :P

Изображение
Н.Хайтов

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Chimerasv » 09 Авг 2010, 22:24

абстрахирайки се от мигачите :)
ако има такова кръстовище без никакъв знак на него ... да хванат на некоя дърта лелка Вагинетката ;)
инак преди време имаше подобна шега ... единия беше правителствен другия пожарна, линейка и полицейски автомобили :) кой е с предимство ....? :)
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 09 Авг 2010, 22:30

Chimerasv написа:абстрахирайки се от мигачите :)
ако има такова кръстовище без никакъв знак на него ... да хванат на некоя дърта лелка Вагинетката ;)
инак преди време имаше подобна шега ... единия беше правителствен другия пожарна, линейка и полицейски автомобили :) кой е с предимство ....? :)

Имаше и маршрутка и тя беше с предимство, ма все пак аз сериозно си питам за ситуацията, кой е десностоящия в случая :dunno: :lol:
Н.Хайтов

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 09 Авг 2010, 22:43

Няма как да има такова кръстовище (последното)... А ако има, то ще е който е по-нагъл и тръгне пръв :mhihi: :conf:
А за първото... Т-образното... Гласувах за зеления, тъй като по принцип на Т-образни кръстовища, тези които могат да се движат направо (зеления и другия...) са с предимство... От там зеления е с предимство, защото се движи направо, след това е тоя срещу него дето ще завива наляво и чак тогава е тоя, дето не може да кара направо (забравих им цветовете, за това говоря така...) :dunno: Ако греша някъде, моля да ме поправите, тъй като има вероятност и да съм позабравил малко правилника ( то кой ли го знае, както на изпита :mhihi: ) :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 09 Авг 2010, 23:05

абе то всеки ще ти каже,че знае правилника,само дето 50% от колегите сък сигурен че са без талони или поне точки,20% без книжки и да остават едни 30% изрядни :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 09 Авг 2010, 23:17

азззз написа:абе то всеки ще ти каже,че знае правилника,само дето 50% от колегите сък сигурен че са без талони или поне точки,20% без книжки и да остават едни 30% изрядни :mhihi:

Т'ва, че във форума, всички са "знаещи" , "каращи по правилата" , "мирни" и "спокойни" , всички го знаем... :yes:

Аватар

Мнение от dimithur » 09 Авг 2010, 23:54

uCnaHeTcA написа:Няма как да има такова кръстовище (последното)... А ако има, то ще е който е по-нагъл и тръгне пръв :mhihi: :conf:
А за първото... Т-образното... Гласувах за зеления, тъй като по принцип на Т-образни кръстовища, тези които могат да се движат направо (зеления и другия...) са с предимство... От там зеления е с предимство, защото се движи направо, след това е тоя срещу него дето ще завива наляво и чак тогава е тоя, дето не може да кара направо (забравих им цветовете, за това говоря така...) :dunno: Ако греша някъде, моля да ме поправите, тъй като има вероятност и да съм позабравил малко правилника ( то кой ли го знае, както на изпита :mhihi: ) :dunno:

Айде сега ми го намери това в кой правилник точно го пише :mhihi: И аз продължавам да си питам за мойта си картинка :lol:
Н.Хайтов

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 10 Авг 2010, 1:34

:OT:
предлагам да се обедини с темата за "джиба"(черния)

по темата: коментара е излишен, или поне така казват полицаите, като пишат протокола...
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 10 Авг 2010, 1:57

dimithur написа:
uCnaHeTcA написа:Няма как да има такова кръстовище (последното)... А ако има, то ще е който е по-нагъл и тръгне пръв :mhihi: :conf:

Айде сега ми го намери това в кой правилник точно го пише :mhihi: И аз продължавам да си питам за мойта си картинка :lol:

Ти по Т-образни кръстовища не си ли минавал ? Знаци не си ли виждал ?! Някъде да съм писал за правилник нещо ?!
А по твоята картинка - НЯМА ТАКОВА КРЪСТОВИЩЕ , барем не и в Русе и не съм виждал... :conf:
П.С. Ако приемем, че има, аз съм написал кой е с предимство :mhihi: :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 10 Авг 2010, 2:08

ц спомням си я тая тема и сега даже се сетих, че до нас има точно такова т образно и сме на принципа на колегата чимерасв. ама тия дни ше пробвам да мина пред зеления да видим реакции..
иначе испански такива кръстовища има и винаги съм се чудел кой кой

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 10 Авг 2010, 2:15

JOGI написа:иначе испански такива кръстовища има и винаги съм се чудел кой кой

Верно :shock: :paranoid: Е извинявам се тогава... Ама тва е пълна гавра, да има такова кръстовище :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Chimerasv » 10 Авг 2010, 3:37

не вярвах да има такова кръстовище но явно се срещат :) не само в Абсурдистан ами и унас... :)
което ме подсеща за Вагинетката на лелката :mhihi: и вярно на такова кръстовище ... принципа на Джиба
явно ще да е в сила ;) инак за Т-то червен - син - зелен по правилник ама на практика е друго
обсъдихме го по горе ;)

ПС: карайте разумно :) а не като мене да несъм си виждал талона от година :) заради пилене на гуми :)
( в кръга на шегата, а факта е от 10-ти миналия месец :oops: от тогава съм примерен ) даже правилник си нося че
има индивиди който не го знаят :) и да им го размахвам :dummy:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата