Помощ при избор на LCD LED TV

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше E90 320d, вече Mercedes C320 CDI

Re: Помощ при избор на LCD LED TV

Мнение от IceMan_SF » 27 Мар 2015, 10:32

http://www.technomarket.bg/products/091 ... pfs7509-12

Върви със субуфер и 4 чифта 3Д очила в комплекта. Картината е доста добра, както и звука. Единствено при разцъкване в менютата е леко бавен :yes:
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 22 Апр 2015, 20:42

Колеги, подсказвайте. Търся си ТВ за квартирата, макс 32 инча (мъничка е), цената да е поносима (хиляда лв за малък тв няма да дам), да не е смарт (ще си закачам лаптопа или от флашките с андроид, дискутирани в другата тема), да е LED, aко е и фул хд ще е супер, но по-скоро няма да е май, и не на последно място, откъде е надеждно да си го закупя (т.е. ако пр*дне нещо къде ще ми е най-сигурно, че ще го отремонтират гаранционно и къде няма да ми пробутат мостра...)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 21 Май 2015, 19:05

Какво ще кажете за този:
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-PHIL ... ED/p/15379
?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boris_dy » 20 Авг 2015, 13:32

Някой има ли наблюдения върху Андроид ТВ на Сони ?
И дали би заместил пълноценно лаптопа когато става въпрос само за браузване и сваляне и гледане на филми?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 21 Авг 2015, 10:25

boris_dy написа:Някой има ли наблюдения върху Андроид ТВ на Сони ?
И дали би заместил пълноценно лаптопа когато става въпрос само за браузване и сваляне и гледане на филми?

Ползвал съм IP телевизия, чиито приемник беше на андроид платформа. Телевизията се водеше приложение, което като се стартира и ти излизат каналите, като затвориш приложението и десктопа ти е все едно таблет/телефон. Има си менюто, сетингс, гугал плей абе всичко. Даже приемника си имаше усб-та, в които можеш да вържеш клавиятура и мишка. Предполагам, че телевизора е на същия принцип щом става въпрос за браузване. Колкото до теглене на филми не съм пробвал таблета да тегля от замунда, но може би ще стане :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 25 Авг 2015, 7:02

boris_dy написа:Някой има ли наблюдения върху Андроид ТВ на Сони ?

Имам 2014 г модел 50" .Смарт функциите според мен не са ниво .Новите модели за 2015 са със андроид но въпреки всичко мисля че не са особено топ ниво откъм тая част .Традиционно смарт функциите са добри при lg samsung ,мисля че и при новите panasonic с андроид са добре , бързи процесори ,смарт дистанционно и т.н .Пълно заместване на РС със андроид ТВ трудна работа .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boris_dy » 25 Авг 2015, 8:51

Аз и не очаквам да замести лаптопа изцяло. Просто в последно време освен да свалям по някой филм и да браузвам за друго не го ползвам. А вече е 4-5 годишен и като го гледам няма да изкара още много. ТВ също ми е за смяна и се чудя дали ще се съчетаят успешно като за моите нужди... Другото е, че повечето продавач-консултанти в големите магазини са доста некомпетентни и незаинтересовани и не успяха да ми кажат нищо съществено. :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 08 Окт 2015, 18:43

Колеги дайте съвет за тази промоция от Емаг дали си заслужава http://www.emag.bg/televizor-led-lg-43-109-sm-full-hd-43lf510v/pd/DX95DYBBM/?ref_cmp=ps&emagi_click_id=231ba09636291b9523e91c7473389813
По-принцип съм приготвил 550-600лв. за 32", ама като видях този 43" за тези пари и :shock: . Нямам претенции за 3Д, Wi-fi и т.н. Телевизора ми трябва за гледане без излишни щуротии. Ясно, че този е някаква ниска серия, ама го гледам в Германия е 400-450евро, а в UK е 300паунда. :roll:
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 10 Окт 2015, 18:39

Нисък клас е, да, но ако няма да му пускаш някакви мега-видеа си е екстра за тези пари. Обаче има само един HDMI вход. За мен това му е най-големият недостатък.
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 06 Дек 2015, 18:24

От февруари имам Samsung UE32H4000AW
Днес забелязах това голямо сиво петно по средата.Изображение
Малко е кофти снимката, но се надявам, че може да се добие предатава.
До сега не ми е правило впечатление, а днес при включването веднага погледа ми се спря там. До сега съм ползвал телевизора с цифров приемник, а днес му пуснах ефирната телевизия с обикновена антена. Дали е нормално това или да се обръщам към сервиз за гаранцията?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Дек 2015, 19:32

Дайте някакво предложение за 55" телевизор? Може и 60, но сигурно цената няма да ми хареса

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 07 Дек 2015, 18:02

dan-dam на мен ми прилича на неравномерна подсветка, обикновено си личи при по тъмно сцени и в по тъмна стая
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 08 Дек 2015, 10:00

Zapa написа:dan-dam на мен ми прилича на неравномерна подсветка, обикновено си личи при по тъмно сцени и в по тъмна стая

На този етап не виждам разлика в картината. Само на черен екран се вижда и то под ъгъл. Ако е неравномерна подсветка, проблем ли е и подлежи ли на ремонт, или минава към "нормалните" неща?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 08 Дек 2015, 11:33

© написа:Дайте някакво предложение за 55" телевизор? Може и 60, но сигурно цената няма да ми хареса

https://www.technomarket.bg/products/09 ... ec930v-aee

Това е телевизора който търсиш, като цена е леко висока, но пък усещането е един път.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Дек 2015, 18:05

dan-dam написа:
Zapa написа:dan-dam на мен ми прилича на неравномерна подсветка, обикновено си личи при по тъмно сцени и в по тъмна стая

На този етап не виждам разлика в картината. Само на черен екран се вижда и то под ъгъл. Ако е неравномерна подсветка, проблем ли е и подлежи ли на ремонт, или минава към "нормалните" неща?

Нищо му няма на тиливизора. Това е и причината да има 32-ки за 500 и 1000лв.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата